kızlar merhaba nerden nasıl baslayacam bılemıyorum doğum sonrası kılolarımla basım dertte bu diyeti yapmak ıstıyorum kıtabıda var bende fakat tam olarak kafamda oturtamadım bana yardımcı olun nerden nasıl baslıycam
günaydın
sabah muz ve mandalina keşke birisini yeseydin...muz yumurta yerine geçiyor ama zaten 3 yumurta yemişsin..zeytin en az 10 tane olmalıki ellerde titreme olmasın..dut kurusu cıssssbaşkasına örnek olmasın sen bitene kadar yiyeceksin istersen yazma yeni başlayanların kafası karışmasın..bitince bitti dersin
yemeği erken yemek sana yaramıyor gece acıkıyorsun,yemeği daha geç yeme imkanın olmuyor gibi yolda 19.30 da olduğuna göre eve 8 den sonra gidiyorsundur
sabah da meyveyi yoğurtla yemek gerekiyor mu peki... hani yoğurtsuz yesek olurmu....
kızlar dünkü menü:
sabah:kkk
öğle:mercimek çorbası tavuk
akşam:çigköfte, 1 lavaş ama küçüktü...
akşam olmamış biliyorum, ama eşim çok istedi çiğköfte yiyelim diyerek , başka yemeğin yanında yiyelim dedim... olmadıama sanırım o lavaş benim kan şekerimi çok etkiledi... yedikten sonra çoook fazla uykum geldi, tarifi imkansız yani....
:
iyi günlerr herkese :))) 5 gündür yapıyorum ve hiç kaçamak yapmadığım için çok mutluyum.
dün akşam ki menümde değişiklik oldu et sote yapmıştım ama dışarda yemeğe karar verdik inegöl köfte, salata ve ayran
ayrıca akşama kadar 3 litre limonlu su 3 fincan ıhlamur içtim ve de 35 dk eşimin yanına yürüyüş yaptım, azıcık tempolu
bugün sabah kahvaltısında kkk gül hanımın dediği gibi de meyvemi sabaha aldım 2 ufak mandalina yedim.:))
öğle yoğurt ve bi avuç içi kadar fındık fıstık yicem
artık bu akşama et sote ve salata :)
Muz'u çok seviyorum, görünce dayanamadım, birde fındıkla çok güzel gidiyor. :) O zaman dut'u yazmıyorum. Zaten bugün bitti artık.
Siyah zeytin'i ekmeksiz yemek çok zor oluyor, ne yapmam gerekiyor. Yeşil zeytin getirmiştim geçen gün yanımda, daha rahat yeniliyor. Zeytin çok önemliymiş, yanımda en iyisi yine, yeşil zeytin taşıyayım. Çanta iyice ağırlaşacak. :) İstanbulda yaşayınca, birde yol uzak olunca 8'i geçiyor maalesef.
rica ederim canım ne olcak birbirimizle paylaşımlar oldukça hepimiz faydalanıyoruzBende 1 ay icinde 3.5 kilo aldim. üstelik ideal kiloma ulasamadan ve kismi bi şokkk yasadim.sonra karataya basladim.ikinci haftam alismaya anlamaya calisiyorum.cok kolsay gidiyor diyet inşallah kilolarda bu kadar çabuk gider.
Bende genelde akşam yürüyorum esim cocuklarla ilgilenirken..iyi oldu bu detayi ogrendigim teşekkürler
ben başlayalı 6 ay oldu başlarda iyi verdim son 2 aydır yarım kg verdım...haşimatodan ve D vitamini eksikliğinden bir türlü veremiyorum artık... sporu çoğalttım 10 gundur bakalım ffarkedecekmi
ölçü kişiye göre değişir canım kimi tuzlu sever kimi tuzsuz onu deneyerek bulacaksınız ...tuzu yemek piştikten sonra koyacaksınız..azar azar koyarak damak tadına göre atarsınız....salata için değirmenden çekiyorum inceltmek için...ben bulgur büyüklüğünde almıştım ...
Dunki
Sbah kkk
Ogle barbunya ayran
Aksam barbunya bugday corbasi et haslama
Bugun sabah kkk
Ogle nohut ayran
Aksam nohut bugday corbasi
Bu arada bende soguk sikim zeytinyagi ve cig kuruyemislerin pesine dustum. Biraz pahali gibiler sanki . Siz karataya uygun beslenme malzemelerinizi nerelerden remin ediyorsunuz?
kızlar merhaba nerden nasıl baslayacam bılemıyorum doğum sonrası kılolarımla basım dertte bu diyeti yapmak ıstıyorum kıtabıda var bende fakat tam olarak kafamda oturtamadım bana yardımcı olun nerden nasıl baslıycam
akşamları yoğurt yemeyi alışkanlık halina getirin zayıflamayada yardımcı oluyormuş....kuru soğan yemekte zayıflatıyormuş...
ankaraya gidicem nerden alabılırım acaba ?
değirmen plastik olandan mı kullnıyorsun ? bende bulgur büyüklüğünde olandan alıcam
ben Ankara'dayım ama buradan almadım internetten cankirituzu.co- ...(- bunun yerine harf gelecek tahmin etmişsinizdir) aldım
değirmen plastik olmayacak ..porselen yada tahta olacak ben bulamadım gümüşe benzer modeller var çelik ondan aldımEki Görüntüle 860939
canım nohut fazla önerilmiyor...hem öğlen hem akşam yiyorsun fazla gelecek..Dunki
Sbah kkk
Ogle barbunya ayran
Aksam barbunya bugday corbasi et haslama
Bugun sabah kkk
Ogle nohut ayran
Aksam nohut bugday corbasi
Bu arada bende soguk sikim zeytinyagi ve cig kuruyemislerin pesine dustum. Biraz pahali gibiler sanki . Siz karataya uygun beslenme malzemelerinizi nerelerden remin ediyorsunuz?
afiyet şeker kaymak bal olsunkaymak deyince birden aklıma geldi hepsini doğrayıp karıştırıp üstünede kaymak koyunca tatlı havasında olur kaymak alayım da haftasonu deneyeyim kızımda o zaman kayısıyı yemiş olur
kayısı yeyince meyve yememek gerekiyor ikiside meyve sayılıyor ben bazen 3-4 kayısı yerine 1-2 kayısı meyveninde yarısını yada çeyreğini yiyorum...
canım ben karatayı duyduğumda internetten araştırırken karşıma ilk çıkan o sayfa oldu, o orada okuduklarımla akşam eve giderken lazım olanları aldım ve sabah başladım sonrada kitaplarını aldım ...onların sayesinde bu kadar çok şeyi öğrendim..o günden beri okan beyle ve nurçin hanımla devamlı yazışıyorum ..orada yazılar yayınlıyorum,yaptığım yemek,şirke falan paylaşıyorum,,,,,onlarında takıldığı konular oluyor sorup öğrenip bizi doğruya yönlendiriyorlar...ben kitapta yazan herşeyi detaylı araştırıp artısı eksisi karşılaştırıp karar veriyorum...tuz olayındada himala.a ve çankırı tuz sitelerini araştırdım yazan herşeyi okudum va çankırı tuza karar verip siparişimi verdim..yanlış mı yaptım keşke onlara sorsaydım dedim sordum biz himala.a kullanıyoruz dediler benim aklıma çankırı kristal tuz yattı ben ondan sipariş verdim himala.a da barut artıkları varmış çankırı damarların içinden çıktığı için barut karışmıyormuş dedim siz bilirsiniz dediler, aradan 2 ay geçti karatay hoca datça'ya gidince sormuşlar oda çankırı tuzu önermiş....
çok faydalı bir site takip etmenizi ben daha önce önermiştim yineliyorum....
bu tuzu kullanmanın kilo vermeye olumulu etkisi varmıdır acaba??
Gül_0663 sayfan hayırlı olsun.
Ben henüz keşfettim sayfanı. Ne güzel çok yararlı paylaşımlarda bulunmuşsun. Bende uğrarım artık. bol bol görüşmek dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?