Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bisey degil canim..ben kristal tuzu arastirirken bunlari okuyunca hemen siparis verdim 6 aydir agzima surmuyorum diger tuzu, 5 paket aldim yatiya gittigim yerlerede hediye olarak paketle goturuyorum onlarda zararli yemesinler diye..Çok teşekkürler gül abla çok güzel bilgiler . Biz neler yemişiz yıllarca en basitinden tuz hiç aklıma gelmezdi. Yani fazlası zarar ama rafine olması zehir olması demekmiş
PERŞEMBE
Sabah 08:05 gibi 1 mandalina, ardından ekşi ayran
09:45 gibi küçük boy portakal, ardından çok az beyaz peynir yedim.
KAHVALTI 12:30 gibi
SALATALIK, HAVUÇ, MAYDANOZ (LİMONLU, ZEYTİNYAĞLI)
fındık
peynir
2 yeşil zeytin :)
1,5 yumurta rafadan
Siyah çay, çok az
Salatadan kalan yağ, limonu da içtim :)
TÜRK KAHVESİ
ARA
siyah çay bergamotlu
Akşam Yemeği 17:00
Patlıcan Yemeği
maydanoz, çeyrek salatalık, sivri biber (yağ ve sirkeli)
Eve gittim 7 gibi, bugün erken gittim.
Kara Lahana Sarması (pirinç ve bulgur karışıkmış) yapmış annem, dayanamadım, zaten saat uygun. 1 tabak yedim, sonra yoğurt yedim. Yoğurdumuzda ekşi ekşi. :)
Şimdi salata yapıyor annem, onuda bekliyorum yemek için. Artık 2 saat sonra sporumu yapabilirim. :)
Canim afiyet olsun da bugun niye bu kadar sık sık yedin , leptin yarim saat calismis ...
teşekkür ederim canım...hoşgeldinnn seni görmek ne güzel
topik açtığımı diğer topikte duyuracaktım vazgeçtim, burayı bırakın benim topiğime gelin der gibi anlaşılır hoş olmaz diye ...sadece topikten mesajlaştığım arkadaşlara yazdım ..
öğlen yürüyüşe çıkmıştım seni düşündüm bazen 10-15 km yürüyorsun ya nasıl yürüyor bu kadar yolu diye...helal olsun sana sık sık beklerim canım...
Teşekkürederim hoşbuldum elbet. Karataya o kadar çok şey borçluyum ki her yerde herşeyde Karatayı görmek çok güzel benim için
Tuz meselesini biraz hafife almışım ben. İstanbuldayım yakındayım gider alırım derken oda tuzuna da bakarım derken erteledim durdum. Bu cumartesi gidip alıcam bu paylaşımlarından sonra meğer ne önemliymiş.
İyigeceler
Sabah 09.00 kkk
Ara 15.30 yogurt
Aksam 19.30 yarim alabalik, kuru fasulye , az domates tursusu, tahin-pekmez 1 avuc badem
Su tamam, bu gun yürüyüş yok malesef. Bebegim hastalandı zaman olmadı. .
Yeni arkadaşlar hosgeldiniz bol paylasimlar bol eksili gunler...
Gül hanım Tuzla ilgili detaylı bilgi için teşekkürler..
Bende dikkate alacagim:)
Muz'u çok seviyorum, görünce dayanamadım, birde fındıkla çok güzel gidiyor. :) O zaman dut'u yazmıyorum. Zaten bugün bitti artık.
Siyah zeytin'i ekmeksiz yemek çok zor oluyor, ne yapmam gerekiyor. Yeşil zeytin getirmiştim geçen gün yanımda, daha rahat yeniliyor. Zeytin çok önemliymiş, yanımda en iyisi yine, yeşil zeytin taşıyayım. Çanta iyice ağırlaşacak. :) İstanbulda yaşayınca, birde yol uzak olunca 8'i geçiyor maalesef.
ay inş biz de eşimle başarabiliriz bunu....hoşgeldiniz ben de doğum sonrası kilolarımla uğraşıyorum.
bu son 5-6 ayda bikaç kez diyetisyenlerin verdiği diyeti denedim, ara öğünler olduğu için aklım sürekli atıştırmakla meşgul oldu. daha sonra dukan denedim eziyetten başka bişey değil baş ağrısı ağız kokusu kendine ayrı yemek ve alışveriş derdi...
karatay diyetini de duyuyordum hep ama ayyy ben ekmeksiz patatessiz nasıl yaşarım diye defans gösteriyodum tam herşeyden vazgeçmiştim ki kurban bayramında canan hocayı dinledim tatil bitince bir deneyim dedim, kahvaltıyı karataya uygun yaptım işe gittim. acıkmıyorum yaaa ne bisküvi ne poğaça ne başka bir şey atıştırmak aklıma gelmiyor canım da istemiyor. yani çoook kolay bi şekilde tok kalarak devam ediyorum veeee çook memnunun
eşim de başladı benimle beraber. İkimiz de 3 haftada 4 kilo verdik
canım nohut fazla önerilmiyor...hem öğlen hem akşam yiyorsun fazla gelecek..
başta banada öyle geldi araştırıp yerlerini bulunca rahatladım...soğuk sıkım marketlerde pahalı internette datça'da güvenilir bir firmanın sitesinde 5 lt 45.000 tl.....3 lt 28.000 tl...
slm arkadaşlar ben daha yeniiym ve 5 kilo vermek istiyorum en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum
Bugün Bursadan yeşil ve siyah zeytin siparişi verdim. İnşallah cumartesi gelecek. :)
bende zeytinlerimi bursadan getirttiriyorum....çok lezzetli oluyor ...yuvarlama sele var onu çok seviyorum ama her zaman bulunmuyor ...
Sanıırm ben biraz acele davranıyorum 1 ayda değilde daha kısa sürede olsun istiyorum 15 yada 20 günde bu kiloyu verebileceğim tavsiyeleriniz varmı?
Annem, babam belediyenin turlarıyla gittikleri zaman almışlardı, çok beğendik. Kargoyla yolluyorlarmış ve web siteleride vardı. Gerçekten lezzetliydi. Pişman oldular, keşke daha fazla alsaydık dediler. :)