Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok teşekkürler gül abla çok güzel bilgiler . Biz neler yemişiz yıllarca en basitinden tuz hiç aklıma gelmezdi. Yani fazlası zarar ama rafine olması zehir olması demekmiş

PERŞEMBE
Sabah 08:05 gibi 1 mandalina, ardından ekşi ayran
09:45 gibi küçük boy portakal, ardından çok az beyaz peynir yedim.

KAHVALTI 12:30 gibi
SALATALIK, HAVUÇ, MAYDANOZ (LİMONLU, ZEYTİNYAĞLI)
fındık
peynir
2 yeşil zeytin :)
1,5 yumurta rafadan
Siyah çay, çok az
Salatadan kalan yağ, limonu da içtim :)

TÜRK KAHVESİ

ARA
siyah çay bergamotlu

Akşam Yemeği 17:00
Patlıcan Yemeği
maydanoz, çeyrek salatalık, sivri biber (yağ ve sirkeli)

Eve gittim 7 gibi, bugün erken gittim.
Kara Lahana Sarması (pirinç ve bulgur karışıkmış) yapmış annem, dayanamadım, zaten saat uygun. 1 tabak yedim, sonra yoğurt yedim. Yoğurdumuzda ekşi ekşi. :)
Şimdi salata yapıyor annem, onuda bekliyorum yemek için. Artık 2 saat sonra sporumu yapabilirim. :)

Çok teşekkürler gül abla çok güzel bilgiler . Biz neler yemişiz yıllarca en basitinden tuz hiç aklıma gelmezdi. Yani fazlası zarar ama rafine olması zehir olması demekmiş
Bisey degil canim..ben kristal tuzu arastirirken bunlari okuyunca hemen siparis verdim 6 aydir agzima surmuyorum diger tuzu, 5 paket aldim yatiya gittigim yerlerede hediye olarak paketle goturuyorum onlarda zararli yemesinler diye..

Son düzenleme:

Canim afiyet olsun da bugun niye bu kadar sık sık yedin , leptin yarim saat calismis ...

Canim afiyet olsun da bugun niye bu kadar sık sık yedin , leptin yarim saat calismis ...

Gece aç kalmamak için, leptin'inim çalışması için yedim. :) Ev yoğurdu da evde olduğu için sabah çıkarken meyveyle birlikte ayran içeyim dedim. Kahvaltımı ofiste yapıyorum çünkü. Kahvaltıyı geç yapınca da akşam yemeğiyle arasında 4,5 saat olmuş. Olsun 8'den sonra yemiyorum gece daha iyi çalışıyor zaten. :) Aşırı kilo vermek istemiyorum zaten.

Son düzenleme:

Teşekkürederim hoşbuldum elbet. Karataya o kadar çok şey borçluyum ki her yerde herşeyde Karatayı görmek çok güzel benim için
Tuz meselesini biraz hafife almışım ben. İstanbuldayım yakındayım gider alırım derken oda tuzuna da bakarım derken erteledim durdum. Bu cumartesi gidip alıcam bu paylaşımlarından sonra meğer ne önemliymiş.
İyigeceler

Sabah 09.00 kkk
Ara 15.30 yogurt
Aksam 19.30 yarim alabalik, kuru fasulye , az domates tursusu, tahin-pekmez 1 avuc badem

Su tamam, bu gun yürüyüş yok malesef. Bebegim hastalandı zaman olmadı. .
Yeni arkadaşlar hosgeldiniz bol paylasimlar bol eksili gunler...

Gül hanım Tuzla ilgili detaylı bilgi için teşekkürler..
Bende dikkate alacagim:)

bende karatay sayesinde hem sağlığıma kavuşmaya başladım hemde kg verdim 2 aydır veremiyorum ama almamakta güzel ben her rejimden sonra tekrar kg almaya başlardım ,,,4 ay vermeye çalışır 5 verir 8 ayda 7 kg geri alırdım....çok şükür şimdi almıyorum bundan güzel bişey varmı....karatay hocaya çok şey borçluyuz . .borcumuzu ödemenin en güzel yolu onun yaptığını yapıp herkeze karatayı aşılamak olmalı...onun içinde burayı açtım doğru bildiklerimi yeni başlayan arkadaşlarla paylaşıp onlarında ilerde başkalarıyla paylaşması için bıkmadan usanmadan yazıyorum....birlikten kuvvet doğar bizde birlik olup hocamızın izinden gitmeliyiz...
tuz meselesine gelince çankırı tuz istanbulda şube açtı oradan gözünle görerek alırsın daha iyi olur... bende istanbula gidince tekrar alacağım...herkese götüre götüre evdekiler yakında bitecek...iyi geceler canım

bişey değil canım ...bebeğinede geçmiş olsun canım üşütmüşmü yoksa....
pekmez olmamış canım...tahin helvasına izin var pekmeze yok

valla bizde her gün 9 da yemek yiyebiiyoruzz , yapacak hiç bir şey yok eşim 8 de çıkıyor işten, ben erken yiyince de kızıyor...
ay inş biz de eşimle başarabiliriz bunu....

bugün markette baya gezdim... organik yumurta aldım merak ediyorum nasıl fark var diyerek... zeytinyağına göz gezdirdim de, cidden çok pahalı markette soğuk sıkım...

Bugün Bursadan yeşil ve siyah zeytin siparişi verdim. İnşallah cumartesi gelecek. :)

slm arkadaşlar ben daha yeniiym ve 5 kilo vermek istiyorum en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum

sabah...kkk
akşam..bulgurlu kapuska,,salata,,yoğurt,,acı biber,,4 tane badem,,omega 3

evden işe ...20 dkk....dizlerimdeki problemler biraz azaldı 25 dkk da yurudugum yeri 20 dkk da yuruyorum artık...
öğlen 25 dkk yuruyuş
işten eve ..20 dkk yürüyüş
şimdi leslie 3 için kalkıyorum
3 lt su

Sanıırm ben biraz acele davranıyorum 1 ayda değilde daha kısa sürede olsun istiyorum 15 yada 20 günde bu kiloyu verebileceğim tavsiyeleriniz varmı?

bende zeytinlerimi bursadan getirttiriyorum....çok lezzetli oluyor ...yuvarlama sele var onu çok seviyorum ama her zaman bulunmuyor ...

Annem, babam belediyenin turlarıyla gittikleri zaman almışlardı, çok beğendik. Kargoyla yolluyorlarmış ve web siteleride vardı. Gerçekten lezzetliydi. Pişman oldular, keşke daha fazla alsaydık dediler. :)

Sanıırm ben biraz acele davranıyorum 1 ayda değilde daha kısa sürede olsun istiyorum 15 yada 20 günde bu kiloyu verebileceğim tavsiyeleriniz varmı?

var canım ..kardeşimin birisi 12 günde 3 kg, birisi 4 kg verdi sende verebilirsin...kaçamaksız karatay ve bol spor-yürüyüş

Annem, babam belediyenin turlarıyla gittikleri zaman almışlardı, çok beğendik. Kargoyla yolluyorlarmış ve web siteleride vardı. Gerçekten lezzetliydi. Pişman oldular, keşke daha fazla alsaydık dediler. :)

KAVL.K meşhur ...oradanmı şipariş veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…