şimdi kaç kg sunuz
bugun tartıda 69 gördüm çok moralim bozuk
ama bugun yemek düzenime çeki düzen vermeye başladım
sabah 10 da :1 yumurta
keçi peyniri yarım domates roka 3 zeytin
2 ceviz
akşam 17:00 1 kase mercimek çorbası
3 kaşık et sote
2 adet kuru patlıcan dolması
2 kaşık yoğurt
günüü kapadık
buarada kg verme dönemnde akşam yürüyüşlerin çok faydasını gördüm gündüz den se gece yapılan yürüyüş vucudu harekete geçirdiği için kg kaybında çok etkisi oluyor
ben bahçeli emek tarafında oturuyorum... 6 aydır tavuk almıyorum köy tavuğu 7. caddede besicilerde ve mandıralarda var birde geçen gün gökkuşağında gördüm...eskişehir yolunda milli kütüphane ile tedaş arasında refüj yerine yapılan yer var ya orası... en az 2kg oda bana çok buzlukta bekletmeyide sevmediğim için almıyorum...
tuzuda çok araştırdım en mantıklısı çankırı tuzu geldi internetten aldım...hocada sağlıklı yaşıyoruz sitesindeki okan beye onu önermiş..doğru karar vermişim bende demekkisakın himal.ya almayın
üzülme canım sen o kadar kg vermişsin deneyimlisin bunuda verirsin....
sahurda...kkk ve süt
iftarda...et sote..buğday çorbası,salata,acı biber.6 tane badem
20 dkk işe kadar yürüyüş
birazdan da leslie 3 yapacağım...10 gündür düzenli yapmaya çalışıyorum. Bakalım sonucu ne olacak
2 ceviz
3 kaşık et sote
2 kaşık yoğurt
günüü kapadık
buarada kg verme dönemnde akşam yürüyüşlerin çok faydasını gördüm gündüz den se gece yapılan yürüyüş vucudu harekete geçirdiği için kg kaybında çok etkisi oluyor
Şöyle bir yazı okudum nette. Onun için sabah kahvaltıda yemek en doğrusu. Yumurta varken.
"Meyveyi mutlaka bir proteinle birlikte alın ki hemen kana karışıp daha sonra da yağa çevrilmesin!"
Dün kü menüm,
Sabah 9:00 KK çift yumurtalı.
Saat 17:00 gibi acıktım ve 2 avuç fındık yedim.
Akşam 18:30 Hindi eti, tereyağlı kepekli pirinç pilavı, ve 2 kase cacık. Yemeğin hemen ardından 1 kase kabak çekirdeği. Kepekli pirincin Gİ değerine baktım bulgura yakın. Yanında cacıkda olduğu için gi düşmüştür. Zaten 3-4 kaşık yedim.
Aralarda filtre kahve... Ya ben hiç su içmiyorum. Omega3 hapı ve folik asit hapımla beraber içtiğim su neyse o. Offf şu su alışkanlığını bir türlü edinemedim.
Aşure işine gelince az yapıyım dedim elimin ayarı yok, yine çok olduO kadar aşureyle kaldık mı başbaşa
Sen et güzel kg versmıssn cnm
Ne kada oldu başlayalı ?
Çankırı tuzuu nasıl ve ne oranda kullanıyorsun.
1 kg sebze için kaç ölçü ya da salatalara kaç ölçü ?
Ben yazdan önce duzenli yapmistim.bi dönem leslie biraz kilo verince jillian..ikiside süper işe yaradi.verdigim 10 kilo sanki daha fazla görünüyor. birde benim dogumdan dolayi deformasyon fazlaydı. Kollar bacaklar gogusler bel bayagi inceldi..tavsiyem olculerinizi almaniz once ve sonra yapinca insan cidden şok oluyor ve nasil zevkle karsilastiriyorkolay gelsin
jillian a bakmadım nasıl bişeymiş bi ara bakarım mahzende bahsediyordu ondan...ben karataya başladığımdan beri her cumartesi önce tartılıyorum sonra bütün ölçülerimi alıyorum..koldan baldıra diz üstüne kadar...yıllar öncesinin ölçüleride duruyor onlarla karşılaştırıyorum...yazdığım defteri atmamışım ....
ÇARŞAMBA
kahvaltı 10:30
1 MANDALİNA
1 MUZ
Yeşil zeytin (3 AD.)
fındık, dut kurusu
3 yumurta tavada (2 KİŞİLİKTİ AMA TEK KALDIM, HEPSİNİ BEN YEDİM :))
peynir
salatalık, maydanoz, havuç (ZEYTİNYAĞ VE SİRKELİ)
siyah çay bergamotlu
Akşam Yemeği 17:00
Patlıcan Yemeği
Bulgur pilavı
havuç, birkaç tane maydanoz
Yolda 19:30 gibi fındık yedim. :)
Gece 11'i geçerken çok acıktım. Limonlu su içiyordum ama yinede midem kötü oldu.
afiyet olsun canım...hoca meyvayı sabah yemeyi tavsiye ediyor...istersen sabah kahvaltıda meyva ye yoğurdada fındık,fıstık,kaju,ceviz,badem,günkurusu gibi şeylerden koy....bende genelde önceden yapmaya çalışıyorum dediğin gibi yapıp yemesi geç oluyor..
2 ceviz
3 kaşık et sote
2 kaşık yoğurt
günüü kapadık
Ben yazdan önce duzenli yapmistim.bi dönem leslie biraz kilo verince jillian..ikiside süper işe yaradi.verdigim 10 kilo sanki daha fazla görünüyor. birde benim dogumdan dolayi deformasyon fazlaydı. Kollar bacaklar gogusler bel bayagi inceldi..tavsiyem olculerinizi almaniz once ve sonra yapinca insan cidden şok oluyor ve nasil zevkle karsilastiriyorkolay gelsin
Tum arkadaslara merhaba :)
Sabah 09.00 da kkk
2 yumurtadan tereyagli peynirli omlet
2 havuc, 1 turp ( yaga batirarak yedim)
13 zeytin
Kaşar avcumun yarisi kadar, 1 bardak süt
orta boy bi armutu doğradim icine 3 gunkurusu ceviz badem findik tarçın koyup karıştırdım ve afiyetle yedim.
Özellikle yazdim menumu normalde her sabah gunkurusu yiyorum.potasyum tok kalmamizi sagladigi icin ama ilk defa yanina armut ekledim..fazla mi olmuş birini yersem digerini cikarmali miyim??
Yaa bu arada masallah diyim kendime sifir kacamak ve bol motivasyonla ilerliyorum
Arkadaslar face deki saglikli yaşıyoruz sayfasini incelemeyi oneririm hatalarini görüyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?