Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba aramıza hoşgeldiniz
kg verilişi bünyeye ve kg fazlaliğına göre değişiyor, her hafta şu kadar verilir diye bişey yok, aynı kg daki insanlar bile her hafta farklı kg lar veriyor veya veremiyor...D Vitamini, demir,B12 gibi eksiklikler kg vermeye engel kimin vücudunun neyi eksik ne tür hastalığı var o bilinemediği için kitaptada şu haftada şu kg verilir diye yazılmamıştır...
önemli olan karataya inanıp başlamak er geç sabırla kg lar gidiyor, dün sağlıklı yaşıyoruzda okudum resmide var genç bir kız 3.5 ayda 17 kg vermiş 106 kg ymuş..kg fazla olduğu ve genç olduğu için metabolizma hızlı çalışmış vermiş...
kaçamaksız yaptığınız sürece verirsiniz sporda eklerseniz daha çabuk verirsiniz, benim haşimato ve D vitamini eksikliğim olmasına rağmen ilk ay 4.5 vermiştim
fazla kg olmadığı için olabilir canım yağında fazla değildir gitsinde yavaş yavaş gitsin almaktan iyidir jillin lada sıkışacaksın oh daha ne![]()
şimdi ki çocuklar herşeyi biliyorlar leylek getirmiyorsen ne uydursan inanmayacak,,,,benim küçük fırlama derler ya ondandı bebekler nasıl doğuyor diye her sorduğunda geçiştirirdim 6-7 yaşlarında falandı bir gün dediki bana yalan söyleme diyorsun sen bana söylüyorsun, ne söylemişim dedim bebekler senin dediğin gibi olmaz ben filmde gördüm bacakların arasından oluyor dedi ...şok olmuştum o kadar merak sarmıştıki bacaklardan nasıl oluyor nerden doğuyor diye günlerce takmıştı kafaya kız olduğu için belkide
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:66.7
Bu hafta:68.1
Fark:+1400
Toplam fark:11,1
Beden:42
Spor:1 gün yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:+%2.09..................1. bırakmam demiştim ama kilo alanların 1.liğini
sabah sabah sinir oldum pazartesi +700 dü 4 gün tartılmadım +1400 olmuş bu nedir ya 7 gündeeylül başına geri döndüm 4 ayda verdiğimi 1 haftada aldım kaçamak yapsam içim yanmaz yaptımda aldım derim
![]()
Kas onlar kas, ne güzel vermişşsin. Sağlıklı Yaşıyoruzda bir paylaşım vardı. 1 kg beğenmeyenler için. Çok fazla yağ gidiyormuş aslında. 400 gr iyidir, almaktan iyi. :)
Eğer kırma ya da çizik zeytin yapılacaksa zeytinler çiziliyor ya da kırılıyor. Onun yapılışı farklı tuzlu suda bekletip haftada 1 ya da 2 suyunu değiştiriyorsun tatlanana kadar. Siyah zeytinde çizme kırma yok. 2-2,5 ayda anca oluyor.Ekincigim,zeytin tarifin ne kadar guzel ve kolaymis,yanliz bir sorum olacak zeytinlere tek tek cizgi atmamiz gerekiyor mu,yoksa butun haliyle mi olacak ? Tesekkur ederim canim.
Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:66.7
Bu hafta:68.1
Fark:+1400
Toplam fark:11,1
Beden:42
Spor:1 gün yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:+%2.09..................1. bırakmam demiştim ama kilo alanların 1.liğini
sabah sabah sinir oldum pazartesi +700 dü 4 gün tartılmadım +1400 olmuş bu nedir ya 7 gündeeylül başına geri döndüm 4 ayda verdiğimi 1 haftada aldım kaçamak yapsam içim yanmaz yaptımda aldım derim
![]()
Bu neeeeeeeeeeee. Ki sen kaçamak yapmayan sen nasıl alıyorsunu bu kiloyu![]()
Gulcugum,canim benim nasil oldu boyle birsey.Sen ki aramizda en dikkattli,kuralci ve bizleri kanalize eden kisisin.Muhakkak kesinlikle odemdir ya da tarti yanilmasidir.
ilginiz için teşekkür ederim. 15 şubata kadar yamayı planlıyorum. sizin yazılarınız da çok motive ediyor.
:))) Benim oğlum böyle konularda çok cahil gül ablacım,hiçbir şey bilmiyor..bebeği çok dua ettim,Allah karnımın içine bıraktı dedim.yanlış mı yaptım bilmiyorum ama okulda nasıl olsa öğrenicek ,biz ortaokulda fen dersinde öğrenmiştik valla..annem hiç anlatmazdı..
Böyle konuları hiç bilmez,ayıp konuşmalar v.s. anlamlarını bilmiyor..okulda duyduğunda anne o ne demek diyor ,ben çok ayıp diyorum sen söyleme sakın diyorum..Tamam diyor..öyle geçiştiriyoruz..
Hiç kaçamakta yapmıyorsun:44::44: Sen değerlerine yakın zamanda baktırdsınmı gül ablacım..
ablacım bence bağırsaklarımız çalışsın diye yediğimiz şeyler pek bizde işi yaramıyor ya ,işe yaramadığı gibi şişkinlikte yapıyor..seninki de belki o yüzden olmasın..
ben kayısı yiyince işe yaramaz aksine bi de şişkin hissettirir beni... çok ız kayısının faydasını görmüşümdürkimi bünyede yer yemez maşallah hemen fayda gösterir onlarada çok şaşarım
![]()
Ben su içtim, sonra aaaa tartılacaktım dedim, çok içmedim ama. Gerçi benim kiloyu pek ciddiye almıyorsunuz ama.![]()
ciddiye alınacak kg mu var kedicikhedef altında geziyorsun
benim halime bak içler acısı ah ah
neden 15 şubata kadar
karatayı sağlıklı yaşam olarak uygularsan ömür boyu kg problemin olmaz bırakırsan tekrar alabilirsin