Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

hepinize hayirli haftalar diliyorum, bu gün gec kalktik, cocuklarda evdeyken sabah uykularinin tadini cikaralim dedik, kahvaltimi saat 11 de yaptim, artik birde aksam yemegi yerim tamamdir.
Sabah : karatay kahvaltisi
Aksam : izgarada tavuk, bol salata ve ayran

asiri derecede regl agrim var, ama aksamüstü biraz eliptik bisikletimi sürecegim yarim saat kadar

Geçmiş olsun, yediklerin zaten yasak değil. Birşey olmaz, önemli olan bırakmaman. Kolay gelsin, inşallah direnebilirsin.

Kedicik ; bittimi kurabiyeler ?? biz hala fındıkları kıramadık,bu arada senin memleketten geldi fındıklar :)) cevizde gelmiş ,eşim geç
geliyor bende yormuyorum onu ..bu akşam affetmem ama kırıcak..son cevizlerimi yedim sabah :))

Canim prenscigim,hergun dualarima hepinizi dahil ettim.Yuce rabbim cumlenizi esirgesin,korusun insaallah.

Amin Canan ablacım cümlemizi..bende aynı şekilde dua ediyorum hepimiz için..

20 dk.yürüdüm geldim,fazlasını yürümek istiyorum ama yol bitiyor ..

Sütlü kahve içicem şimdi :))

Geçmiş olsun, kabuk tarçın varsa kaynatıp içebilirsin, regl ağrılarına iyi geliyormuş. Bisikleti kendini fazla yormadan kullan, sporun zararı olmaz, yararı olur. Ama kendini çok yorarsan ağrın olabilir.

Son düzenleme:
Canim prenscigim,hergun dualarima hepinizi dahil ettim.Yuce rabbim cumlenizi esirgesin,korusun insaallah.
duaya o kadar ihtiyacimiz varki c anan ablam , insallah benide koymussundur duana, müslümanin müslümana temiz agizdan yaptigi dua kabul olurmus insallah, bende hepiniz icin ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GECENI HAKKINIZDA HAYIRLI ETSIN diyorum Aminn önemli olan bir seyi körükörüne istemek degil, hayirlisini istemek, DUALARDA BULUSALIM INSALLAH

Amin. İnşallah.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun, kabuk tarçın varsa kaynatıp içebilirsin, regl ağrılarına iyi geliyormuş. Bisikleti kendini fazla yormadan kullan, sporun zararı olmaz, yararı olur. Ama kendini çok yorarsan ağrın olabilir.
öylemi hemen kaynatayim ozaman ölüyorum resmen cok agriyor heryerim, önce suyu kaynatip icine kabuk tarcini koyup 5 dakika daha kaynatsam yeterli olurmu kedii:26:

Gurbetçiçeği; regl ağrısını iyi bilirim,bekarlığımda çok çekmiş biri olarak bir önerim olucak sana ,belki faydası olur..Çörekotunu bir miktar ağzına alarak çiğneyip yut,üstüne su içiyorsun..bana iyi geliyordu..

öylemi hemen kaynatayim ozaman ölüyorum resmen cok agriyor heryerim, önce suyu kaynatip icine kabuk tarcini koyup 5 dakika daha kaynatsam yeterli olurmu kedii:26:

15 dk. kaynatıyorum ben, tadı daha iyi çıkıyor. 5 dk. kalada 3 karanfil atıyorum. Kokusundan da anlarsın istersen 10 dk. kaynat.

Son düzenleme:

teşekkürler canım bu bilgileri not alayım maya geldikten sonra da sorarım sana

Aminnnn,gurbetcicegim amin.Zaten hissettigim kadariyla bizim bu topikte bulusma sebebimiz iyi niyet ve samimiyet.Dogru ve guzel bilgilerimizi ve hayir dualarimizi birbirimizle paylasmak.Cok sukur ki butun bu degerlerin hakkiyla ve de ictenlikle paylasildigini goruyorum.Bugunku listende bence cok guzel,bravo sana yavrum.

geçmiş olsun canım, kendine dikkat et, c vitamini olarakta limonu tercih et limon zararsız sıcak suya sık sık iç

direnebildiğin kadar diren direnemediğin yerde azar azar ye tamamen karatayı bozmaktan iyidir, evine dönünce sıkı tutarsın sporla aldığını verirsin,,,

merhaba canım
omega 3 a başlamadın mı

onuda deneyim prenscim cok sagol, normalde cörekotunu cigneyemem aci gelir tadi ama denize düsen yilana sarilir misali cre yok onuda deneyecegiz gencken benimde cok agrirdi ama bu yastada agrimasi hic normalmi, ayaklarimi üsüttüm galiba

15 dk. kaynatıyorum ben, tadı daha iyi çıkıyor. 5 dk. kalada 3 karanfil atıyorum. Kokusundan da anlarsın istersen 10 dk. kaynat.
tamam canim koydum zaten su an kayniyor karanfilide severim hemen atiyorum icine hatta limonda sikayim bir kac damla negüzel olur , belkide bundan sonra favorim olur

tesekkür ederim ablam, aynen size katiliyorum, insallah listemin disina cikmadan bitiririm bu günü, öpüyorum ellerinden

hepinizin ağzına sağlık, allah hepimizin duasını kabul etsin

Ben çörekotunun iyi geldiğini annemden biliyorum,onlarda köyde yermiş..
Şimdi baktım aslı varmı diye,gaz sancılarını alır ve adet söktürücü özelliği olduğundan regl ağrılara iyi gelir yazıyor..
Regl döneminde gaz fazlasıyla olur zaten,ayaktan üşüttüysen ondan da ağrı daha çok olabilir.İnşallah iyi olursun,sıcak tut kendini..

merhaba canım
omega 3 a başlamadın mı
merhaba gül ablacim, gecen hafta basladim ama tam düzenli icmedim, bazen yemek yedikten sonra aklima geliyordu, unutuyordum, ama bu sabah iki tane ictim, aksam yemekten öncede iki tane icecegim insallah, sen nasilsin abla insallah iyisindir, özelden son mesajini bugün gördüm daha abla, nedense özele bakmak pek gelmiyor aklima

şimdi aklıma geldi kitaplarda karatay yapınca zamanla bu ağrılarında yok olduğu yazıyordu...yumurtalıktaki kistler de yok oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…