sütsüz yaptım içiyorum ablacım.. teşekkür ederim beni frenlediğin içinyarın içerim artık leptinimi engellemeyecek bi saatte
Geldim geldim
Herkese iyi geceler arkadaşlar
Hafta sonu olunca düzen degisiyor cidden.birde gercekten misafir tempomuz fazlaca bu ara..esimin babannesi rahatsiz çok fazla memkeketten gelenler oluyor..hastane ziyaretlerimiz hep bi kosturmaca..bu günde refakafcilere kek börek yapmakla gecti günüm ama çok şükür hastamizi iyi gördük biraz moralimiz düzeldi. .
Sabah geniiis bi kkk... cecil peyniri, telli peyniri, beyaz peynir derkennn baya peynir yemisim..sütlü kahve çay
Aksam tarhana çorbası yoğurt kocaman bi borcam salata azcik taze fasulye Kavurmasi (yumurtali)
Spor jillian 2/10 (çok şükür)
Su takip etmedim ama cok içtim
her zaman diyorum ya buradan uzaklaşmamak lazım...birbirimize her konuda yardımlarımız oluyor ben senin sayende kahve içtim sen benim sayemde leptini bozmadın....:13:
vavvvvvvv maşşallah maşşallahsüpersin canım:13:
19 cm gerçektende muhteşem ...3-4 g versen bu kadar incelme olmazdı, jillian sırasında kaç kg verdin
maşallah arkadaşım harika bi sonuç bu..
Cok gecmis olsun canim,rabbim acil sifalar nasip eylesin,hicbir kulunu hastahane yollarinda oyalamasin yarabbim.
doğru diyosun ablacım burdan uzaklaşınca insanın aklına cısslar geliyo hep. ama burası frenliyo bizi.. sizler sayesinde spora başladım.. şimdi mydenizz arkaaşım aklıma giriyo gözüm korkmuştu jillian dan.. ama onu da denicem..burası acaip motive ediyo..
doğru diyosun ablacım burdan uzaklaşınca insanın aklına cısslar geliyo hep. ama burası frenliyo bizi.. sizler sayesinde spora başladım.. şimdi mydenizz arkaaşım aklıma giriyo gözüm korkmuştu jillian dan.. ama onu da denicem..burası acaip motive ediyo..
Cok tesekkurler canim çıktı ama yaptim valla iyiki de yapmisim..darisi topikce hepimizin başına. .
Abla jillian suresince özellikle bakmadim kiloma biliyorsun bu direk sikilastiran ve kas yapan bi spor oldugu icin kilo vermeyip alan bile oluyormus bu esnada..o yüzden takip etmedim arasam bulurum gecmisten..1 ay oldu başlayalı aralarim oldu.toplam 20 gün yaptim sonuc bu
harikasinnnn
Canim Ben ikii kere denedim.ilk leveli yapip biraktim.sakatlandim çünkü. .eger deneyeceksen seni cok zorlayan hareketi cikarmani öneririm. Bi hareket çıktı diye bi şey olmuyor..
Valla sizlandim her gün arkadaslarin başını sisirdim hakkini helal etsin herkes ama bi mucizede olmadi desem yalan olur:)
Kesinlikle herkese tavsiye ederim
sen kimsenin başını şişirmedin canım, burada herşeyi paylaşarak birbirimize örnek oluyoruz, sen şu an herkese güzel bir örnek oldun karatay+ jillian ..güzel bir ikili oldu
benim gibi olmaktan iyi kg ver sıkılaşma
cm daha önemli bütün sıkıntılarına değdi tekrar
sen kimsenin başını şişirmedin canım, burada herşeyi paylaşarak birbirimize örnek oluyoruz, sen şu an herkese güzel bir örnek oldun karatay+ jillian ..güzel bir ikili oldu
aynen ablama katılıyorum.. en başta banü örnek olduduz.. lasslie ısınma aşaması olsun benim için inşallah yarından itibaren jillian 1 level dan başlıcam.. mydenizzcim sen level 1den başladın demi ? kaç gün yaptın level 1 i ?
haftasonum temizlikti, davetti derken bol kosturmacali gecti , bu sabah yataktan kalkamadim yorgunluktan, üstüne birde regl agrisi eklenince, bütün gün dinlendim, masallah sizi takip edemiyorum, sayfalar cok cabuk ilerliyor,
sagol abla haftasonu , misafirde olunca biraz kacamak oldu tabi ama yarin daha dikkatle devam tabiki, sporda yapamadim ama temizlik ve hazirliktan canim cikti spor sayilmazmi
Evet canim level 1' den basladim ve 10 gün tekrar ettim..her level 10 gün. .
Olculerini almadan baslama sakin..cok zevkli oluyor karsilastirmak
Hadi hayirli olsun arkadasim..karatay+ jillian mucizeye hazir olll:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?