Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sütsüz yaptım içiyorum ablacım.. teşekkür ederim beni frenlediğin için yarın içerim artık leptinimi engellemeyecek bi saatte

her zaman diyorum ya buradan uzaklaşmamak lazım...birbirimize her konuda yardımlarımız oluyor ben senin sayende kahve içtim sen benim sayemde leptini bozmadın....:13:

Cok gecmis olsun canim,rabbim acil sifalar nasip eylesin,hicbir kulunu hastahane yollarinda oyalamasin yarabbim.

her zaman diyorum ya buradan uzaklaşmamak lazım...birbirimize her konuda yardımlarımız oluyor ben senin sayende kahve içtim sen benim sayemde leptini bozmadın....:13:

doğru diyosun ablacım burdan uzaklaşınca insanın aklına cısslar geliyo hep. ama burası frenliyo bizi.. sizler sayesinde spora başladım.. şimdi mydenizz arkaaşım aklıma giriyo gözüm korkmuştu jillian dan.. ama onu da denicem..burası acaip motive ediyo..

vavvvvvvv maşşallah maşşallah süpersin canım:13:

19 cm gerçektende muhteşem ...3-4 g versen bu kadar incelme olmazdı, jillian sırasında kaç kg verdin

maşallah arkadaşım harika bi sonuç bu..

Cok tesekkurler canim çıktı ama yaptim valla iyiki de yapmisim..darisi topikce hepimizin başına. .
Abla jillian suresince özellikle bakmadim kiloma biliyorsun bu direk sikilastiran ve kas yapan bi spor oldugu icin kilo vermeyip alan bile oluyormus bu esnada..o yüzden takip etmedim arasam bulurum gecmisten..1 ay oldu başlayalı aralarim oldu.toplam 20 gün yaptim sonuc bu

Cok gecmis olsun canim,rabbim acil sifalar nasip eylesin,hicbir kulunu hastahane yollarinda oyalamasin yarabbim.

Canim ablamm cok tesekkurler amin inşallah
Guzel geceler dilerim:)

bencede dene canım
benim fıtıklarım ve diz problemim olmasa çoktan başlamıştım, bu zamana kadar 12 kg verdim ama sıkılaşma çok olmadı bende ancak leslie ile bi ümid azda olsa sıkılaşırım diye düşünüyorum

harikasinnnn

Canim Ben ikii kere denedim.ilk leveli yapip biraktim.sakatlandim çünkü. .eger deneyeceksen seni cok zorlayan hareketi cikarmani öneririm. Bi hareket çıktı diye bi şey olmuyor..
Valla sizlandim her gün arkadaslarin başını sisirdim hakkini helal etsin herkes ama bi mucizede olmadi desem yalan olur:)
Kesinlikle herkese tavsiye ederim

benim gibi olmaktan iyi kg ver sıkılaşma

cm daha önemli bütün sıkıntılarına değdi tekrar

sen kimsenin başını şişirmedin canım, burada herşeyi paylaşarak birbirimize örnek oluyoruz, sen şu an herkese güzel bir örnek oldun karatay+ jillian ..güzel bir ikili oldu

sen kimsenin başını şişirmedin canım, burada herşeyi paylaşarak birbirimize örnek oluyoruz, sen şu an herkese güzel bir örnek oldun karatay+ jillian ..güzel bir ikili oldu

benim gibi olmaktan iyi kg ver sıkılaşma

cm daha önemli bütün sıkıntılarına değdi tekrar

Evet ablam sonuç güzel olunca sıkıntılar cabuk unutuluyor, degdi gerçekten. ..
Ablam jillian mahveder dizlerini ama sana tavsiyem pilates.. o da çok güzel sikilastiriyor..hem cok yorulmuyorsun yaparken.. ebru hep söylüyor kilo vermek isteyenler pilatesle birlikte yuruyuste yapsin diye..direk sikilasmaya yönelik bi egzersiz..

Güzel örnek olabildiysem ne mutlu bana:)

aynen ablama katılıyorum.. en başta banü örnek olduduz.. lasslie ısınma aşaması olsun benim için inşallah yarından itibaren jillian 1 level dan başlıcam.. mydenizzcim sen level 1den başladın demi ? kaç gün yaptın level 1 i ?

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Kimya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Uslu, turpgiller familyasına ait sebzelerin başta akciğer, prostat, bağırsak ve göğüs kanseri olmak üzere neredeyse tüm kanser türlerine karşı hem koruma hem de ilaç gibi iyileştirme özelliği olduğunu belirtti.

lahana , karnabahar , brokoli , Brüksel lahanası, beyaz ya da kırmızı turp gibi sebzelerin kanserli hücreler üzerinde adeta kanser ilaçlarıyla aynı etkiyi gösterdiğini savundu.

Turpgiller familyası sebzelerin kanser önleyici etkisinin, içerdikleri kanser hücrelerinin üremesini engelleyen kimyasal izotiyosiyanat maddesi adı verilen bitki kimyasallarından kaynaklandığını ifade eden Uslu, "İzotiyosiyanatlar açısından en zengin diğer turpgiller lahana, kıvırcık, marul, brokoli ve özellikle karalahanadır. Bu maddenin bozulmaması için turpgillerin mümkün mertebe çiğ ve taze yenilmesi gerekiyor. Örneğin brokoli filizleri, olgun brokoliye göre 30 kat fazla izotiyosiyanat içermektedir" dedi.

"İzotiyosiyanat kimyasalı en fazla kapari bitkisinde bulunuyor"

Uslu, izotiyosiyanat adı verilen kimyasal maddenin sebzeler doğrandığında, çiğnendiğinde ve sindirildiğinde ortaya çıktığını anlatarak, şöyle devam etti:

"İzotiyosiyanat kimyasalı en fazla kapari bitkisinde bulunuyor. Günümüzde marketlerde rahatlıkla turşusunu bulabildiğimiz kapari bitkisinde yüzde 40 metil izotiyosiyanat, yüzde 21 izopropil izotiyosiyanat ve yüzde 6 butil izotiyosiyanat mevcut. Kapari çok etkili kanser önleyici ve iyileştirici besindir."

Avrupa ülkelerine tonlarca ihraç edilen kapari bitkisinin, Türk halkı tarafından neredeyse hiç tüketilmediğine dikkati çeken Uslu, "Belkide o ülkelere göre, ülkemizde daha fazla görülen kansere yakalanma oranına, yüksek miktarda sigara tüketiminin yanı sıra turpgiller ve özellikle kapari gibi kanser önleyici besin maddelerini çok fazla miktarda, çiğ ve pişirilmeden tüketmememiz neden olmaktadır" diye konuştu

Evet canim level 1' den basladim ve 10 gün tekrar ettim..her level 10 gün. .

Olculerini almadan baslama sakin..cok zevkli oluyor karsilastirmak

Hadi hayirli olsun arkadasim..karatay+ jillian mucizeye hazir olll:)

haftasonum temizlikti, davetti derken bol kosturmacali gecti , bu sabah yataktan kalkamadim yorgunluktan, üstüne birde regl agrisi eklenince, bütün gün dinlendim, masallah sizi takip edemiyorum, sayfalar cok cabuk ilerliyor,

haftasonum temizlikti, davetti derken bol kosturmacali gecti , bu sabah yataktan kalkamadim yorgunluktan, üstüne birde regl agrisi eklenince, bütün gün dinlendim, masallah sizi takip edemiyorum, sayfalar cok cabuk ilerliyor,

merhaba canım
allah yardımcın olsun, dikkat et kendine
karatay nasıl gidiyor hiç bahsetmemişsin

sagol abla haftasonu , misafirde olunca biraz kacamak oldu tabi ama yarin daha dikkatle devam tabiki, sporda yapamadim ama temizlik ve hazirliktan canim cikti spor sayilmazmi

sagol abla haftasonu , misafirde olunca biraz kacamak oldu tabi ama yarin daha dikkatle devam tabiki, sporda yapamadim ama temizlik ve hazirliktan canim cikti spor sayilmazmi

koşturmaktan spora nasıl fırsat bulacaksın ki insanın canı çıkyor biri geleceği zaman hem ev işi hem pasta-yemek yapmaktan,,,,,hiç yapmamaktan iyi az kaçamak yapmam yarından itibaren tam başla canım

yok yok kcamak söz abla , sporda insallah bu hafta yapacagim, eliptik bisikletim var onunla kardiyo yapayim biraz, masallah sizler iyisiniz, mydenizz tebrik ediyorum, cok güzel sikilasmis , kedicik gözükmemis hic, canan ablacim siz nasilsiniz, hersey yolundami

Evet canim level 1' den basladim ve 10 gün tekrar ettim..her level 10 gün. .

Olculerini almadan baslama sakin..cok zevkli oluyor karsilastirmak

Hadi hayirli olsun arkadasim..karatay+ jillian mucizeye hazir olll:)

ben leslie den sonra bir yerde gördüğüm göbek hareketlerini yapıyorum sonrada bacak-kalça hareketleri sonra leslie nin sonundaki esneme hareketleri ile bitiriyorum.,,,,jillian nasılmış diye açtım inceledim meğerse benim yerde yaptığım göbek hareketleri jillian ın hareketleriymiş

Gurbetcicegim, etin de kemigin de leptinin de top yekun bize emanetsin.Artik bilemem yeni bir kacamak hakkida dolmustur.Yarin sabah kismetse tam konsantre kkk ile yine ve yeniden baslaniyor kismetse guzelim benim.Hep beraberiz insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…