afiyet olsun canım.. şimdi sen yazınca canım sütlü kahve istedi acaba içsem mi :26:Merhaba,
Nasılsınız.
Sabah saat galiba 11'di.
Biftek
Muz
İncir (1 ad)
Domates, salatalık yağ ile
Çeçil peyniri
Kaju, fındık, fıstık
zeytin
tarçın çayı
17:15
Kaju
2 Muz
Köfte, patates, karnıbahar garnitürleri
Köftenin yanındaki pilavı yemedim
Mevsim salatası
Maden sulu ayran
Eve gelince keten tohumlu yoğurt
Türk kahveli, tarçınlı süt
merhaba canım
herkes gezmeye gitti galiba
ekin ankara ya geldi,,mydenizzz de fırsat bulamamıştır eşi, çocuklar bide misafir geldiyse
kolay gelsin canım
merhaba canım
herkes gezmeye gitti galiba
ekin ankara ya geldi,,mydenizzz de fırsat bulamamıştır eşi, çocuklar bide misafir geldiyse
kolay gelsin canım
Geldim geldim
Herkese iyi geceler arkadaşlar
Hafta sonu olunca düzen degisiyor cidden.birde gercekten misafir tempomuz fazlaca bu ara..esimin babannesi rahatsiz çok fazla memkeketten gelenler oluyor..hastane ziyaretlerimiz hep bi kosturmaca..bu günde refakafcilere kek börek yapmakla gecti günüm ama çok şükür hastamizi iyi gördük biraz moralimiz düzeldi. .
Sabah geniiis bi kkk... cecil peyniri, telli peyniri, beyaz peynir derkennn baya peynir yemisim..sütlü kahve çay
Aksam tarhana çorbası yoğurt kocaman bi borcam salata azcik taze fasulye Kavurmasi (yumurtali)
Spor jillian 2/10 (çok şükür)
Su takip etmedim ama cok içtim
Bizde de çoğu eş çalışamıyor biz eşimle aynı kurumdayız beraber atanıyoruz çokşükür
Menümü yazayım
Sabah: 1 çay bardağı fındık ve badem karışımı (Gül abla az deyince artırdım :) )
1,5 yumurta yağda
Peynir 5 zeytin domates salatalık
1 bardak süt
4 saat sonra keten tohumlu yoğurt ve salata
5 saat sonra 6 kaju ( yemek hazır olana kadar çok aç hissetmemek için)
1,5kase mercimek çorbası
Fırında karnıbahar (yumurta bulgur ve yoğurtla karıştırıp fırına verdim çok güzel oldu)
Ezme salata
Sizce olmuş mu?
afiyet olsun canım.. şimdi sen yazınca canım sütlü kahve istedi acaba içsem mi :26:
Geldim geldim
Herkese iyi geceler arkadaşlar
Hafta sonu olunca düzen degisiyor cidden.birde gercekten misafir tempomuz fazlaca bu ara..esimin babannesi rahatsiz çok fazla memkeketten gelenler oluyor..hastane ziyaretlerimiz hep bi kosturmaca..bu günde refakafcilere kek börek yapmakla gecti günüm ama çok şükür hastamizi iyi gördük biraz moralimiz düzeldi. .
Sabah geniiis bi kkk... cecil peyniri, telli peyniri, beyaz peynir derkennn baya peynir yemisim..sütlü kahve çay
Aksam tarhana çorbası yoğurt kocaman bi borcam salata azcik taze fasulye Kavurmasi (yumurtali)
Spor jillian 2/10 (çok şükür)
Su takip etmedim ama cok içtim
Bizde de çoğu eş çalışamıyor biz eşimle aynı kurumdayız beraber atanıyoruz çokşükür
Menümü yazayım
Sabah: 1 çay bardağı fındık ve badem karışımı (Gül abla az deyince artırdım :) )
1,5 yumurta yağda
Peynir 5 zeytin domates salatalık
1 bardak süt
4 saat sonra keten tohumlu yoğurt ve salata
5 saat sonra 6 kaju ( yemek hazır olana kadar çok aç hissetmemek için)
1,5kase mercimek çorbası
Fırında karnıbahar (yumurta bulgur ve yoğurtla karıştırıp fırına verdim çok güzel oldu)
Ezme salata
Sizce olmuş mu?
merhaba canım
geçmiş olsun
bu kadar misafire rağmen çok iyisin canımkaçamak yok
geçmiş olsun canım.. Allah şifalar versin..
bak bi sütlü kahve da okudum iyice canım çektiafiyet ollun canım sanada
merhaba
bu sucuk hazırsaev yapımı sucuğu kısık ateşte yağda yapabiliyoruz
bu kurabiye içinhemde 1.5 saat sonra
buda 2 kurabiye içinyemekten 1 saat sonra hemde
kahvaltı saatin iyiymiş aradaki kurabiyeyi yemeseydin akşam yemeğide iyiydi,,öyle devam etseydin o pantolon yakında olurdu...,,bide üstüne 2 kurabiye ne alaka ah ah dövülmeyi haketmişsin...
herşeyi başarmışsın bu kadar basit şeyimi başaramayacaksın...başaramayacağım diye bişey yok istemek önemli isteyeceksin ve başaracaksın...o pantolonda olacak o bebekte olacak
Teşekkür ederim ablacim, gecer inşallah
Valla abla ye ye sonu yok..dün serbest olan gunkurusu ve kaymak bile nasıl moralimi bozdu yemeseydim dedim durdum.saat sekizden önce yedigim halde
Umarim hep böyle kacamaksiz devam eder..benim karataydan sonra kısa ondeki tüy gibi olan saclarim bile uzadi kalinlasti
Amin canım inşallah. ..
Soganli yumurtadan sonra sira sütlü kahvede
Afiyet olsun canim
Bugün ölçülerimi aldim, ilgilenenler icin yazayim;
Göğüs:3 cm (en çok buna sevindim)
Bel: 2 cm
Göbek: 2 cm
Basen: 1 cm
Kol:1 cm
Bacak: sabit kalmış
Toplam 9 cm incelme
Ilk bolumdede 10 cm toplam jillianla 19 cm incelme oldu vucudumda
Artik bırakıyorum cidden iyi dayandim
Ama süper bi incelme oldu sagol jillian:)
kahve olurda süt olunca leptine azda olsa zarar verirmiş sen bilirsin
senin yazdığını okumadan yazmışım... afiyet dlsun ablacımkahvemi yaptım ama sütsüz tabiii
olacak dimi ablacım pantolonumda olacak bebeğimde olacak dimi??? kurabiyeler hataydı ama güzeldidayanamadım ablam yaaa alışacam ablacım şimdilik düşe kalka ilerliyorum ama olacak başaracağım
Bugün ölçülerimi aldim, ilgilenenler icin yazayim;
Göğüs:3 cm (en çok buna sevindim)
Bel: 2 cm
Göbek: 2 cm
Basen: 1 cm
Kol:1 cm
Bacak: sabit kalmış
Toplam 9 cm incelme
Ilk bolumdede 10 cm toplam jillianla 19 cm incelme oldu vucudumda
Artik bırakıyorum cidden iyi dayandim
Ama süper bi incelme oldu sagol jillian:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?