Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kaç sene daha oradasınız dönüş varmı türkiye ye
bişey değil canım, bende sizin gibi sora sora öğrendim şimdi sizlere yardımcı oluyorum sizlerde sonraki gelenlere yardımcı olacaksınız..karatayı herkes uygulamayı öğrenecek...kg dan önemlisi de sağlık zayıfların da sağlık için yapmaları gerek

çok açlık hissedecek olursan süt, ayran, yoğurt yiyebilirsin leptin az da olga engellenir ama kıtlıktan iyi tabiiki

Gulcugum,sabrin ve bize ogrettigin guzel ve dogru bilgilerin ,herseyden onemlisi varligin icin cok tesekkur ederim.Bir sorum olacakti mumkunse.Tuz ogutmekk icin alinan ogutuculeri,keten tohumunu ogutmek icin de kullanabilirmiyiz acaba ?

Son düzenleme:

tayin nedeniyle buradayız, 2 yıl en az buradayız, bir ihtimal 3 yıl, sonra başka bir ülkeye gideceğiz, 5 sene tamamlandıktan sonra da türkiyeye döneceğiz, 2 yıl türkiyede kalıp tekrar tayine çıkacağız.. yazınca amma gezecekmişiz dedim ama işimiz böyle malesef:)))

Gulcugum,sabrin ve bize ogrettigin guzel ve dogru bilgilerin ,herseyden onemlisi varligin icin cok tesekkur ederim.Bir sorum olacakti mumkunse.Tuz ogutmekk icin alinan ogutuculeri,keten tohumunu ogutmek icin de kullanabilirmiyiz acaba ?

teşekkür ederim canım bu güzel sözlerinizle beni mutlu ediiyorsunuz,
tabiiki kullanabilirsiniz canım ben 2 tane aldım biirinde tuz, diğerinde keten tohumu öğütüyorum, karabiber kendinden öğütmeliydi bitince onada bir öğütücü almam lazım küçük oldukları için masaya bırakıyorum onları yemek yerken öğütüyorum birini çıkar diğerini koy uğraşmaktansa hepsine ayrı aldım

bizim bölümde de arkadaşlar var eşleri sizin gibi 5 sene gidiyor bazen arkadaşlar da gitmek zorunda kalıyor orada kendilerine göre iş yoksa ücretsiz izin alıyorlar 5 sene sonra dönünce tekrar işe başlıyorlar...geri geliyor tekrar gidiyor....devlete bağlı olunca öyle oluyor

Tesekkurler benden canim.Insaallah kismetse ilk firsatta kendime tekrar bir firsat cikarmis olurum,gecengun gunkururusu ve himalaya tuzu aldigim tamamen dogal urunler satan magzadan alirim insaallah.Cok guzel,buyuk,temiz tamamen organik urunler satiyorlar.Ayni zamanda kucuk mutfak gerecleride gormustum.Hatta sagolsun kedicigim hemen sormustu,ablacigim ogutucu aldin mi diye.Bende hep okuyorum sizlerde yogurdunuzu keten tohuml tuketiyorsunuz,iyice emin olmak icin sordum.O zaman kismetse iki tane alirim.Mutfagimin bir bolumunu Karatay mucizesi labaratuvari yaptim,urunler ve gereclerine kadar ozel bolum oldu.Saglik ve fit goruntu icin hic bir zaman gec degildir.

öğrenmenin yaşı yoksa sağlık ve fit görünmenin de yaşı yok bence, biz bu yaşta öğrendik bu yaşta uyguluyoruz çok hamallık yaptık yıllarca yağ taşıdık şimdi o yağları atıp keyf yapma zamanı oda nasıl olur fit görünerek tabiikkiiiii

ben evdeki herşeyi karataya uygun yaptım, çoğu şeyleri verdim sırada teflon tavalar ve tencereler var çoğu yeni ama hoca kullanmayın diyor bende kullanan birisine vereceğim onun gelmesini bekliyorum,,,,dolaplarda rahatladı karataya başladıktan sonra önceden çeşit çeşit baklagiller,erişteler, şehriyeler yıldızlısı,teli,arpası, misketi derken bi şeyden kaç çeşit vardı, buzdolabı meyve doluydu şimdi 2 şer tane her çeşitten onu yiyene kadarda haftalar geçiyor,,,,bir aydır meyve yemiyordum kayısıya ihtiyacım var bağırsaklar için diye hep onu yiyordum gece iftarda kayısı yemedim elma yedim

evet abla ben de bunu yaşam biçimi haline getirme amacındayım.bi keresinde canan karatay şöyle diyordu tv da;
eğer ot yemekle zayıflanılsaydı inekler zayıf olurdu.aslında çok doğru...

merabaaaa
bu hafta sonu abarttım galiba offf yaaa
sabah 10:00 3 incir
saat 00 kkk kahvaltı fakattt eşimin kızattığı sucuklar miss gibi koktu bende yedim dayanamadımki
saat 12:30 türk kahvesi 1 kurabiye
saat 18:00 dışarda yedik ama ben tavuklu salata yedim pizzaya hayır dedim
saat 19:00 türk kahvesi 2 kurabiye :18::18:

biraz öncede olmayan pantolunumu denedim yine olmadı ama ben onu çokkk severek almıştım..olmayınca umutsuzluğa kapıldım gül abla yaa döv beni yaaa ben başaramayacam galiba saat 21:00 gibi leslie yapayım bari

iyi akşamlar

hafta sonu ya pek bi sessiz kalmış topik inşallah kaçamaklar olmamıştır

menüm sabah 9.30 kkk
saat 15.00 da bi havuç bi küçük portakal :26:
akşam 18.00 bi kase mercimek çorbası bi kaç kasık mantar yemeği kuru soğan turşu
2.5 lt su içtim 3 olur ..
leslie 4 fast mile yapıldı.. şimdi ütü zamanı:84:

merhaba
bu sucuk hazırsa ev yapımı sucuğu kısık ateşte yağda yapabiliyoruz
bu kurabiye için hemde 1.5 saat sonra
buda 2 kurabiye için yemekten 1 saat sonra hemde

kahvaltı saatin iyiymiş aradaki kurabiyeyi yemeseydin akşam yemeğide iyiydi,,öyle devam etseydin o pantolon yakında olurdu...,,bide üstüne 2 kurabiye ne alaka ah ah dövülmeyi haketmişsin...

herşeyi başarmışsın bu kadar basit şeyimi başaramayacaksın...başaramayacağım diye bişey yok istemek önemli isteyeceksin ve başaracaksın...o pantolonda olacak o bebekte olacak

merhaba canım
herkes gezmeye gitti galiba
ekin ankara ya geldi,,mydenizzz de fırsat bulamamıştır eşi, çocuklar bide misafir geldiyse
kolay gelsin canım

Merhaba,
Nasılsınız.

Sabah saat galiba 11'di.
Biftek
Muz
İncir (1 ad)
Domates, salatalık yağ ile
Çeçil peyniri
Kaju, fındık, fıstık
zeytin
tarçın çayı

17:15
Kaju
2 Muz
Köfte, patates, karnıbahar garnitürleri
Köftenin yanındaki pilavı yemedim
Mevsim salatası
Maden sulu ayran

Eve gelince keten tohumlu yoğurt

Türk kahveli, tarçınlı süt

Son düzenleme:

afiyet olsun canım ben seni hamsi festivaline gittin hamsi yedin sanıyordum sen muz festivaline gittin galiba 3 tane muz yemişsin

sahurda....kuruyemiş,10 tane zeytin, marul, elma, kaymak,süt

iftarda yoğurt çorbası, salata, 1 bardak peynir altı suyu

sporleslie 4 ve 15 dkk yer hareketleri

Bizde de çoğu eş çalışamıyor biz eşimle aynı kurumdayız beraber atanıyoruz çokşükür

Menümü yazayım
Sabah: 1 çay bardağı fındık ve badem karışımı (Gül abla az deyince artırdım :) )
1,5 yumurta yağda
Peynir 5 zeytin domates salatalık
1 bardak süt

4 saat sonra keten tohumlu yoğurt ve salata

5 saat sonra 6 kaju ( yemek hazır olana kadar çok aç hissetmemek için)
1,5kase mercimek çorbası
Fırında karnıbahar (yumurta bulgur ve yoğurtla karıştırıp fırına verdim çok güzel oldu)
Ezme salata

Sizce olmuş mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…