bizde pazar mesai var, haftasonumuz cuma cumartesi:)) baya zor alıştım ama artık alıştım:)
gerçekten çok faydalı bilgiler alıyorum sizden, çok sağolun, işte böyle ufak hatalar kilo vermeye engel oluyor, bundan sonra böyle yapayım:)
o zaman akşamları da ( genelde açlık hissetmiyorum) ama hissedecek olursam, süt ayran vs içerek onu atlatayım en azından yediklerim depolanmasın
kaç sene daha oradasınız dönüş varmı türkiye ye
bişey değil canım, bende sizin gibi sora sora öğrendim şimdi sizlere yardımcı oluyorum sizlerde sonraki gelenlere yardımcı olacaksınız..karatayı herkes uygulamayı öğrenecek...kg dan önemlisi de sağlık zayıfların da sağlık için yapmaları gerek
çok açlık hissedecek olursan süt, ayran, yoğurt yiyebilirsin leptin az da olga engellenir ama kıtlıktan iyi tabiiki
Gulcugum,sabrin ve bize ogrettigin guzel ve dogru bilgilerin ,herseyden onemlisi varligin icin cok tesekkur ederim.Bir sorum olacakti mumkunse.Tuz ogutmekk icin alinan ogutuculeri,keten tohumunu ogutmek icin de kullanabilirmiyiz acaba ?
tayin nedeniyle buradayız, 2 yıl en az buradayız, bir ihtimal 3 yıl, sonra başka bir ülkeye gideceğiz, 5 sene tamamlandıktan sonra da türkiyeye döneceğiz, 2 yıl türkiyede kalıp tekrar tayine çıkacağız.. yazınca amma gezecekmişiz dedim ama işimiz böyle malesef:)))
teşekkür ederim canım bu güzel sözlerinizle beni mutlu ediiyorsunuz,
tabiiki kullanabilirsiniz canım ben 2 tane aldım biirinde tuz, diğerinde keten tohumu öğütüyorum, karabiber kendinden öğütmeliydi bitince onada bir öğütücü almam lazım küçük oldukları için masaya bırakıyorum onları yemek yerken öğütüyorum birini çıkar diğerini koy uğraşmaktansa hepsine ayrı aldım
Tesekkurler benden canim.Insaallah kismetse ilk firsatta kendime tekrar bir firsat cikarmis olurum,gecengun gunkururusu ve himalaya tuzu aldigim tamamen dogal urunler satan magzadan alirim insaallah.Cok guzel,buyuk,temiz tamamen organik urunler satiyorlar.Ayni zamanda kucuk mutfak gerecleride gormustum.Hatta sagolsun kedicigim hemen sormustu,ablacigim ogutucu aldin mi diye.Bende hep okuyorum sizlerde yogurdunuzu keten tohuml tuketiyorsunuz,iyice emin olmak icin sordum.O zaman kismetse iki tane alirim.Mutfagimin bir bolumunu Karatay mucizesi labaratuvari yaptim,urunler ve gereclerine kadar ozel bolum oldu.Saglik ve fit goruntu icin hic bir zaman gec degildir.
merhaba canım
ABD bile canan hocanın dediklerini tasdiklemeye başladı kolestrol ilaçlarını kaldırıyor,
Türkiye'de başlar artık,,
bi yerde okumuştum hangi ülke hatırlamıyorum, heyetteki 8 profösör ilaç firmalarından rüşvet alınca değerler üzerinde oynama yapılıyormuş heyet değerleri düşük gösterip şu değeri geçince ilaç kullanılacak deyince o değer baz alınıyormuş, normalde ilaça başlama değeri 300 se onlar 200 gösteriyormuş ilaca ihtiyacı olmayanlara bile ilaç yazılıyormuş firmalar kazansın diye...
herkes farklı düşüncelere sahiptir her konuda, doğru tektir ama kişilerin bakış açısına göre yanlışı doğru görenler vardır,, bakış açışını değiştirmek kadar zor bişey yoktur, ben sorana bir kere anlatıyorum ilgisini çekerse devamını getiriyorum, farklı düşüncelerle karatayı karalamaya çalışıyorsa senin doğrun o benim doğrum bu herkes bildiğini yapsın birbirimizi üzmeyelim diyorum,
karataya başladım 1 ay sonra duraksama yaşayınca doktora gittim kitapta yazan tahlilleri bir kağıda yazdım ben bu tahlilleri istiyorum dedim neyin var dedi, bişeyim yok karatay yapıyorum değerlerimi ölçtürmek istiyorum 3 ay sonra tekrar yaptırıp karşılaştıracağım dedim o ne dedi kısaca anlattım, sonuçları alınca bir ayda bile bu kadar farketmiş dedim şaşırdı 3 ay sonra tekrar gelince değerlerine bakacağım insülin ve diğer değerlerde fark varsa hastalarıma örnek göstereceğim seni dedi,,,3 ay sonra gittim insülin 7.2 den 5.1 e düşmüş, demir,ferritin, B12 ve diğerleri ilaç kullanmadan yükselmiş ama o doktor yok başka semte göndermişler...öbür doktora anlattım şaşırdı ben canan hocayı destekliyorum sadece kolestrol konusuna katılmıyorum yağına dikkat et fazla yeme dedikaratayda yediğinin 5 katı 10 katı fazla ye herşeyi yağlı al diyor,,,,,yağ yağı sökermiş çok yağlı yeyince vücuttaki yağlar gidermiş....ben şimdi ne yapacağım hangisinin dediğini yapacağım tabiiki karatayın ona inandım hiç bir doktoru söylediğini yapmam çevremde görüyorum sağlıklı yaşıyoruz da okuyorum herkes karatay la kullandığı ilaçları bırakıp sağlığına kavuşuyor, ilaç kullanıp şağlığına kavuşan varmı yok hayat boyu şeker ve kolestrol ilacına mahkumlar....
gündeki tombul hanımlar karatay yapmıyorlar bide beni vazgeçirmeye çalışıyorlar, geçen hafta arkadaşım diyorki ...bakan ın diyetisyeni arkadaşım senden bahsettim sakın yapmasın dukan ve bunun gibi protein diyetleri fazla karbonhidrat alınmadığı için böbreklere zarar veriyor 2-3 sene sonra sorunlar çıkıyor gerekirse beni arasın dedi ara istersen telini vereyim dedi.....gerek yok karatay dukan gibi protein diyeti değilki karbonhidrat alıyoruz biz.... kuruyemiş, muz, elma, yeşillik, baklagiller, soğan, sarımsak herşeyi yiyoruz sadece Gİ yüksekleri kg yapanları almıyoruz o dukanla karıştırmıştır karatayı dedim sustu....
sende doğruyu buldun kim ne derse desin devam et canım,
her türlü sorumuzu yardımseverliğinle, sabırla öyle güzel yanıtlıyorsun ki çok sağol ablacım..
merabaaaa
bu hafta sonu abarttım galiba offf yaaa
sabah 10:00 3 incir
saat00 kkk kahvaltı fakattt eşimin kızattığı sucuklar miss gibi koktu bende yedim dayanamadımki
saat 12:30 türk kahvesi 1 kurabiye
saat 18:00 dışarda yedik ama ben tavuklu salata yedim pizzaya hayır dedim
saat 19:00 türk kahvesi 2 kurabiye :18::18:
biraz öncede olmayan pantolunumu denedim yine olmadı ama ben onu çokkk severek almıştım..olmayınca umutsuzluğa kapıldım gül abla yaa döv beni yaaa ben başaramayacam galibasaat 21:00 gibi leslie yapayım bari
iyi akşamlar
hafta sonu ya pek bi sessiz kalmış topikinşallah kaçamaklar olmamıştır
menüm sabah 9.30 kkk
saat 15.00 da bi havuç bi küçük portakal :26:
akşam 18.00 bi kase mercimek çorbası bi kaç kasık mantar yemeği kuru soğan turşu
2.5 lt su içtim 3 olur ..
leslie 4 fast mile yapıldı..şimdi ütü zamanı:84:
Merhaba,
Nasılsınız.
Sabah saat galiba 11'di.
Biftek
Muz
İncir (1 ad)
Domates, salatalık yağ ile
Çeçil peyniri
Kaju, fındık, fıstık
zeytin
tarçın çayı
17:15
Kaju
2 Muz
Köfte, patates, karnıbahar garnitürleri
Köftenin yanındaki pilavı yemedim
Mevsim salatası
Maden sulu ayran
Eve gelince keten tohumlu yoğurt
Türk kahveli, tarçınlı süt
bizim bölümde de arkadaşlar var eşleri sizin gibi 5 sene gidiyor bazen arkadaşlar da gitmek zorunda kalıyor orada kendilerine göre iş yoksa ücretsiz izin alıyorlar 5 sene sonra dönünce tekrar işe başlıyorlar...geri geliyor tekrar gidiyor....devlete bağlı olunca öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?