aynı benEvet kesinlikle ne kadar zayıflasam da bacaklar ve vücut bıngıl bıngıl. sıkılaşmak en büyük hayalim. Birde kabızlık sorunum var bu nedenle hemen göbeğim çıkar. Tabiri caizse millet löp löp yer bişey olmaz. Ben brokolinin üstüne biraz fazla tuz serpsem göbeğim çıkar. Spor da inanın o kadar çok yapmak istiyorum ki. Ama çalışıyorum, iki çocuğum var ve evde ne kadar eşim yardımda etse her işin ucu bana bakıyor. İşleri yap, yemek ye , ertesi günün yemeğini yap inanın eve 18:30 da giriyorum saat00 oluyor anca tamamlanıyor. E o saatten sonrada spora halin kalmıyor ama yapıcam inşallah ya. Zaten spor salonuna gitmek hem para hem zaman gerektirir. ee ikisi de yok zaten.
15 dk da az değilmi15 dk yla başla. Sonra alıştıkça daha çok yapmak istersin
Hiç yapmamaktan iyi değil mi:)15 dk da az değilmi
aynı ben
Hiç yapmamaktan iyi değil mi:)
Ben leslie yapıyorum 1mil bile baya ter attırıyor.ben 2 ay önce sezaryenle doğum yaptım o yüzden çok zorlamıyorum..Evet ya kesinlikle hiç yapamamaktansa 15 dk ile başlamak gerek. Canan karatayın kitabı vardı bende tekrar alıp bakayım ben.
Ben leslie yapıyorum 1mil bile baya ter attırıyor.ben 2 ay önce sezaryenle doğum yaptım o yüzden çok zorlamıyorum..
YARİNMİ YAPALİM..HAVADA. Cok soguk ama yapsam iyide olurBen hastayım bu gün çok yorgun hissediyorum...
İns dahada motive olacazSüpersiniz ya kimseler yoktu burada ortalık şenlendi böyle yazılanları okumak daha motive ediyor
Günayyydınnnn. Evet ya kesinlikle yazışmak motive ediyor. Bu sabah itibariyle bende başladım arkadaşlar. Bakalım inşallah bugünüm iyi geçer.BAKIYORUM KİMSE GİRMİYOR NEDEN ACABA
sabah: kk.
öğle: yok
aksam: yayla çorbası, kuru patlıcan dolması, patlıcan yemeği:) ayran
1 lt.su