Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Yaaa ben 11 de kahvaltı yaptım. 2 yumurta 5 zeytin 1çay bardağı ceviz 1 kk kadar peynir, 1,domates, 3 bardak çay.

Ama şimdi acıktım.. Emzirdiğim için mi.acaba. Geçen sene yaptığımda hiç açlık hissetmezdim.

Merhaba 30 DS PROGRAMI HANGİSİ ACABA

olabilir cnm
aralarda süt ayran tarzı protein içeren şeyler iç
birde yiceklerine sınırlama koyma kibrit kutusu kadar yada 1 tane 2 tane olacak şekilde..
sınır koyman gerekenler belli zaten :)

olabilir cnm
aralarda süt ayran tarzı protein içeren şeyler iç
birde yiceklerine sınırlama koyma kibrit kutusu kadar yada 1 tane 2 tane olacak şekilde..
sınır koyman gerekenler belli zaten :)
Yok sınır koymuyorum aslında... Cevizler falan fazla geliyor zor yiyorum...

yok ceviz yumurta onlar normal zaten
mesela kibrit kutusu peynir? :) yada 1 tane domates :) gözüme çarptığı için diyorum yanlış anlaşılmasın sakın
Evet anladım... Miktar belirtmek için öyle yazdım. :) şimdi çok acıktım yeşil mercimek vardı.haşlanmış ondan yedim biraz. Sutle ayranla geçecek açlık değildi..

d vit i içme iğnesini yaptır.çünkü iğne direk tesir ediyor içmekle vit fazlalığı dışkıyla atılıyormuş
Ben endokrinolojiye gitmiştim damla vermiş... Sonra sordum emzirirken iğne kullanırsan bebeğin bıngıldağı erken kapanır dedi. Bilmiyorum ne kadar doğru. Yoksa ben de hamilelikten önce hep iğne vurdurmuştum..

evet karatayla ben çok rahat veriyorum cnm
tabi ilk hafta biraz ödemden şişkinliklerden gidiyor ama gene de gidiyor..
tabiki katıl ne demek...

Merhaba ayy çok sevindim cevabınıza hemen katılıyorum. Umarım soru sorarken çok meşgul etmem. Aslında benim kilom yok ama göbek, simit ve yağ oranım rhatsız ediyor beni. Birde sıkılaşmam gerek. Boyum 163 kilom 55

aslında amaç sağlıklı beslenmek.... sporla dahada güçlendirebilirsin vucudunu.sıkılaşmanda gerçekleşir böylece

aslında amaç sağlıklı beslenmek.... sporla dahada güçlendirebilirsin vucudunu.sıkılaşmanda gerçekleşir böylece

Evet kesinlikle ne kadar zayıflasam da bacaklar ve vücut bıngıl bıngıl. sıkılaşmak en büyük hayalim. Birde kabızlık sorunum var bu nedenle hemen göbeğim çıkar. Tabiri caizse millet löp löp yer bişey olmaz. Ben brokolinin üstüne biraz fazla tuz serpsem göbeğim çıkar. Spor da inanın o kadar çok yapmak istiyorum ki. Ama çalışıyorum, iki çocuğum var ve evde ne kadar eşim yardımda etse her işin ucu bana bakıyor. İşleri yap, yemek ye , ertesi günün yemeğini yap inanın eve 18:30 da giriyorum saat 00 oluyor anca tamamlanıyor. E o saatten sonrada spora halin kalmıyor ama yapıcam inşallah ya. Zaten spor salonuna gitmek hem para hem zaman gerektirir. ee ikisi de yok zaten.

15 dk yla başla. Sonra alıştıkça daha çok yapmak istersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…