evet karatayla ben çok rahat veriyorum cnmMerhaba 1 günde mi -900 verdiniz?
Bende aranıza katılabilirmiyim?
Merhaba 30 DS PROGRAMI HANGİSİ ACABATamam o zaman yarın tartılıp seninle başlarım inşallah. Ama uzun süreli düşünmüyorum.Biliyorsun benim fazla kilom yok o yuzden yılbaşına kadar yapacağım, bakalim ne kadar gidecek.
Sporla da desteklersek güzel olur.Zaten yine Jillian yapıyorum ama su iki gündür ara verdim.pofu,Jillian'in pek çok programını yaptım ama 30 DS programı gibi güzel incelten olmadı. Yeniden aynı programa başlarım. Spor programını da istersen yine senin topicten devam edelim...
olabilir cnmYaaa ben 11 de kahvaltı yaptım. 2 yumurta 5 zeytin 1çay bardağı ceviz 1 kk kadar peynir, 1,domates, 3 bardak çay.
Ama şimdi acıktım.. Emzirdiğim için mi.acaba. Geçen sene yaptığımda hiç açlık hissetmezdim.
jillian'ın 30 days shred programı, youtube da varMerhaba 30 DS PROGRAMI HANGİSİ ACABA
Yok sınır koymuyorum aslında... Cevizler falan fazla geliyor zor yiyorum...olabilir cnm
aralarda süt ayran tarzı protein içeren şeyler iç
birde yiceklerine sınırlama koyma kibrit kutusu kadar yada 1 tane 2 tane olacak şekilde..
sınır koyman gerekenler belli zaten :)
yok ceviz yumurta onlar normal zatenYok sınır koymuyorum aslında... Cevizler falan fazla geliyor zor yiyorum...
d vit i içme iğnesini yaptır.çünkü iğne direk tesir ediyor içmekle vit fazlalığı dışkıyla atılıyormuş
Ben içebileceğimi sanmıyorum ya devit3 u bile içerken gidip geliyorum
aramıza hoşgeldinizMerhaba 1 günde mi -900 verdiniz?
Bende aranıza katılabilirmiyim?
Evet anladım... Miktar belirtmek için öyle yazdım. :) şimdi çok acıktım yeşil mercimek vardı.haşlanmış ondan yedim biraz. Sutle ayranla geçecek açlık değildi..yok ceviz yumurta onlar normal zaten
mesela kibrit kutusu peynir? :) yada 1 tane domates :) gözüme çarptığı için diyorum yanlış anlaşılmasın sakın
Ben endokrinolojiye gitmiştim damla vermiş... Sonra sordum emzirirken iğne kullanırsan bebeğin bıngıldağı erken kapanır dedi. Bilmiyorum ne kadar doğru. Yoksa ben de hamilelikten önce hep iğne vurdurmuştum..d vit i içme iğnesini yaptır.çünkü iğne direk tesir ediyor içmekle vit fazlalığı dışkıyla atılıyormuş
evet o doğru anladım neden aldığınıBen endokrinolojiye gitmiştim damla vermiş... Sonra sordum emzirirken iğne kullanırsan bebeğin bıngıldağı erken kapanır dedi. Bilmiyorum ne kadar doğru. Yoksa ben de hamilelikten önce hep iğne vurdurmuştum..
benim yemek işim bitti kızlar
menüme gelince
sabah kalkınca 1 bardak su
kahvaltı: kıymalı menemen-şekersiz çay-mandalina-peynir-zeytin ve salatalık
ara: 1 fincan türk kahvesi
öğlen: yok
akşam: biraz barbunya-1 tane dolma-salata
su: içmeye devam
spor:henüz yapmadım
evet karatayla ben çok rahat veriyorum cnm
tabi ilk hafta biraz ödemden şişkinliklerden gidiyor ama gene de gidiyor..
tabiki katıl ne demek...
hemen bakıyorum teşekkür ederimMerhaba 30 DS PROGRAMI HANGİSİ ACABA
çookk teşekkür ederim.aramıza hoşgeldiniz
aslında amaç sağlıklı beslenmek.... sporla dahada güçlendirebilirsin vucudunu.sıkılaşmanda gerçekleşir böyleceMerhaba ayy çok sevindim cevabınıza hemen katılıyorum. Umarım soru sorarken çok meşgul etmem. Aslında benim kilom yok ama göbek, simit ve yağ oranım rhatsız ediyor beni. Birde sıkılaşmam gerek. Boyum 163 kilom 55
aslında amaç sağlıklı beslenmek.... sporla dahada güçlendirebilirsin vucudunu.sıkılaşmanda gerçekleşir böylece
15 dk yla başla. Sonra alıştıkça daha çok yapmak istersinEvet kesinlikle ne kadar zayıflasam da bacaklar ve vücut bıngıl bıngıl. sıkılaşmak en büyük hayalim. Birde kabızlık sorunum var bu nedenle hemen göbeğim çıkar. Tabiri caizse millet löp löp yer bişey olmaz. Ben brokolinin üstüne biraz fazla tuz serpsem göbeğim çıkar. Spor da inanın o kadar çok yapmak istiyorum ki. Ama çalışıyorum, iki çocuğum var ve evde ne kadar eşim yardımda etse her işin ucu bana bakıyor. İşleri yap, yemek ye , ertesi günün yemeğini yap inanın eve 18:30 da giriyorum saat00 oluyor anca tamamlanıyor. E o saatten sonrada spora halin kalmıyor ama yapıcam inşallah ya. Zaten spor salonuna gitmek hem para hem zaman gerektirir. ee ikisi de yok zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?