Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese... Çok mutluyum çok mutluyum dehşet mutluyum
68 ile başladığım diyetime 66.8 ile devam ediyorum Daha 3-4 gün oldu ve kaçamak var.
Kaçamak yapmasam demekki 66 görürmüşüm...
Benim çok aşırı kilom yok, cok da kasmamaya çalışıyorum. Bir de çalıştığım için çok fazla yemek seçme şansım yok. Dun aksam yemegini is yerinde yedigim icin en uygun neyse onu yemeye çalıştım.Gülnihal pirinç yemek yasak değilmiy di? Yayla çorbası ve dolma yemek sorun değil mi?
Benim çok aşırı kilom yok, cok da kasmamaya çalışıyorum. Bir de çalıştığım için çok fazla yemek seçme şansım yok. Dun aksam yemegini is yerinde yedigim icin en uygun neyse onu yemeye çalıştım.
Açlık hissettiğin zaman hafif birşeyler yemen lazım. Önce su iç kocaman bir bardak geçmezse ayran süt ceviz vs atıştırHııı anladım. bende sevinmiştim yanlışmı biliyorum diye. Evet benimde çok fazla kilom yok.
Kızlar yaaa ilk gün ama ben şimdi acıktım. kahvaltıyı 10.00-10.30 arası yapmıştım. yememem gerek dimi.
Açlık hissettiğin zaman hafif birşeyler yemen lazım. Önce su iç kocaman bir bardak geçmezse ayran süt ceviz vs atıştır
Acıkınca yemezsek beyne kıtlık sinyali gidiyormuş sonra gelen depolanıyormuş...Yaaa ben nolursa olsun 5-6 saat yememem gerek diye düşünmüştüm. O zaman 1 süt içeyim
Kendinizi bu kadar sıkmayın:) Arada, tarçınlı süt, badem, ceviz falan yiyebilirsiniz.Yaaa ben nolursa olsun 5-6 saat yememem gerek diye düşünmüştüm. O zaman 1 süt içeyim
Acıkınca yemezsek beyne kıtlık sinyali gidiyormuş sonra gelen depolanıyormuş...
Ben de çok acıkıyorum... Su ıhlamur rezene ceviz zeytin geçiştiriyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum ...
Kendinizi bu kadar sıkmayın:) Arada, tarçınlı süt, badem, ceviz falan yiyebilirsiniz.
Yani sen kilo kaybı yaşadığına göre doğru yapıyorsun demektir.
Canım benim ilk hafta, bi de emziriyorum, bi de spor yaptım onun da etkisi var. Önümüzdeki hafta 66 gelsem iyi. Çok gitmez.
Spor dediğimde sabah akşam 15 dk lık leslie 1 mil :)
offf ben bir yerde yanlış yapıyorum galiba acıktım yine
Dur bakalım ya belki daha bile düşersin. Sonuçta bunlara önümüzdeki haftada devam edeceksin. Bende tartı alayım bari eve. Her dakika çıkıp bozmuştum diğerini yenisi ni almadım.
Kısır yiyebiliyoruz değilmi.
Bende ole yapiyodum ozaman aciktigimda yemem gerekYaaa bende leptin hormunu harekete geçecek diye aç milaç bekliyorum hahahahaha. Valla az önce 1 bardak şekersiz çay ve çok azz peynir yedim. Amaaaa ıhhh doymadım birazdan süt içeyim en iyisi.