Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

şimdi arkadaşlar kahvaltımı yaptım. Kahvaltıda; peynir, maydanoz,havuç,zeytin, ceviz ve iki incir yedim.Çay ve Bitki çayı. Sıkıntı yok değil mi?

Günaydın herkese... Çok mutluyum çok mutluyum dehşet mutluyum :KK71: :KK71:
68 ile başladığım diyetime 66.8 ile devam ediyorum :KK73: :KK73: Daha 3-4 gün oldu ve kaçamak var.
Kaçamak yapmasam demekki 66 görürmüşüm...

Gülnihal pirinç yemek yasak değilmiy di? Yayla çorbası ve dolma yemek sorun değil mi?
Benim çok aşırı kilom yok, cok da kasmamaya çalışıyorum. Bir de çalıştığım için çok fazla yemek seçme şansım yok. Dun aksam yemegini is yerinde yedigim icin en uygun neyse onu yemeye çalıştım.

Son düzenleme:
Benim çok aşırı kilom yok, cok da kasmamaya çalışıyorum. Bir de çalıştığım için çok fazla yemek seçme şansım yok. Dun aksam yemegini is yerinde yedigim icin en uygun neyse onu yemeye çalıştım.

Hııı anladım. bende sevinmiştim yanlışmı biliyorum diye. Evet benimde çok fazla kilom yok.

Kızlar yaaa ilk gün ama ben şimdi acıktım. kahvaltıyı 10.00-10.30 arası yapmıştım. yememem gerek dimi.

Hııı anladım. bende sevinmiştim yanlışmı biliyorum diye. Evet benimde çok fazla kilom yok.

Kızlar yaaa ilk gün ama ben şimdi acıktım. kahvaltıyı 10.00-10.30 arası yapmıştım. yememem gerek dimi.
Açlık hissettiğin zaman hafif birşeyler yemen lazım. Önce su iç kocaman bir bardak geçmezse ayran süt ceviz vs atıştır

Yaaa ben nolursa olsun 5-6 saat yememem gerek diye düşünmüştüm. O zaman 1 süt içeyim
Acıkınca yemezsek beyne kıtlık sinyali gidiyormuş sonra gelen depolanıyormuş...
Ben de çok acıkıyorum... Su ıhlamur rezene ceviz zeytin geçiştiriyorum bilmiyorum doğru mu yapıyorum ...

Canım benim ilk hafta, bi de emziriyorum, bi de spor yaptım onun da etkisi var. Önümüzdeki hafta 66 gelsem iyi. Çok gitmez.
Spor dediğimde sabah akşam 15 dk lık leslie 1 mil :)

Dur bakalım ya belki daha bile düşersin. Sonuçta bunlara önümüzdeki haftada devam edeceksin. Bende tartı alayım bari eve. Her dakika çıkıp bozmuştum diğerini yenisi ni almadım.

Kısır yiyebiliyoruz değilmi.

offf ben bir yerde yanlış yapıyorum galiba acıktım yine :KK43:

Suyu mu az içiyorsun acaba... Ben bu gün suyuna tarçın attım dünkü kadar açlık hissetmedim...

Dur bakalım ya belki daha bile düşersin. Sonuçta bunlara önümüzdeki haftada devam edeceksin. Bende tartı alayım bari eve. Her dakika çıkıp bozmuştum diğerini yenisi ni almadım.

Kısır yiyebiliyoruz değilmi.

İnşallah canım bakalım.. Kısır yeniyor diye biliyorum...

sabah: kk.

öğle: yok

aksam: mercimek çorbası, tavuk döner, badem

(Aksam yemegini erken yediğim için duruma göre bir kase biberli, naneli yoğurt yiyebilirim.)

ekstra: tarçınlı süt, hibisküs cayi,

1 lt su

günün özeti

sabah 1 bardak su

kahvaltı: kk

ara: 1 fincan türk kahvesi

öğlen: taze fasulye-pilav-şalgam suyu

akşam: patlıcan yemeği

su: içmeye devam

Kizlar merhaba dunun aksam menusu 4kasik bulgur pilavi avucici kadar tavuk ve salata ayran
Sabah uyandigimda 69.3 tun 4gunde 1 kilo gutmis belkide idemdir ama spor yapmazsak gitmiyo o okesin. dun spor yapmadim bugun yapacam.planlayip birlikte yaparsan tembellik ortadan kalkiyo.sizden haber bekliyorum

Selam kızlar iki gündür sabah akşam misafirlerim vardı kalabalık koşturmaktan.yoruldum baya spor olmuştur bana. :)
Tabii misafir olunca biraz kaçamaklar oldu ama genel olarak iyiydim bakalım yarın sabah tartılacağım ekside miyim artıda mı...

X