Yapacam canim yarim saat sonraya uygunmuesen13 bu gün yapacak mısın spor? Ben yapayım mı?
Kosu bandi yada epic cardio mu yapsam bilemedimTamam canım uyar bana. 2 mil yapacağım ben.
Ben 45 dk hizli yuruyus+ kosu seklinde tamamladim guzeldi iyi terledim amaBen bitiremedim çok zor geldi..1.5 mil yaptım ancak...eskiden 5 mil yapardım çok hamlamışım.
İkisini de dene tarafını seç ;Hayırlı geceler hanımlar diyete devam ediyorum benim tek sıkıntım spor leslie 3 mil mi yapayım jilian mı bilemedim spor ile toplayacağım sanırım
Gece yatmadan ne icsem acaba.kaslarim rahatlasa
Gunaydin canim sabah kahvaltimi yapiyorum.tereyagli omlet peynir 1caybardagi ceviz +mevsim sebzesi havuc icecek olarak tarcinli sut.vicdanen ve bedenen rahat bi vucutla uyandim.tesekkr ederimNasılsın bi sorun yok değil mi kaslarda.
Gunaydin canim sabah kahvaltimi yapiyorum.tereyagli omlet peynir 1caybardagi ceviz +mevsim sebzesi havuc icecek olarak tarcinli sut.vicdanen ve bedenen rahat bi vucutla uyandim.tesekkr ederim
Tesekkur ediyorum.aynen ya bende tek basima yapamiyorum.destegin icin saolOoo süpersin... Gerçekten ben de dinç uyandım bu gün... Her akşam yapalım bunu tek başıma hiç canım istemiyor... Afiyet olsun bu arada..
Tesekkur ediyorum.aynen ya bende tek basima yapamiyorum.destegin icin saol
Ben içebileceğimi sanmıyorum ya devit3 u bile içerken gidip geliyorumBUARADA KİZLAR SABAH AC KARNİNA YARİM FİNCAN HAKİKİ ZEYTİNYAGİ VE 300 ml soguk su icerek gune basladim
Ya ben goremedim
Günün özeti
sabah: k.k
öğle: yayla çorbası, patlıcan, bulgur pilavı
aksam: tarhana çorbası, ıspanak, et kavurması
1,5 su
Ben bitiremedim çok zor geldi..1.5 mil yaptım ancak...eskiden 5 mil yapardım çok hamlamışım.
ooowww süpersinn :)Ben 45 dk hizli yuruyus+ kosu seklinde tamamladim guzeldi iyi terledim ama
Gece yatmadan ne icsem acaba.kaslarim rahatlasa
Hayırlı geceler hanımlar diyete devam ediyorum benim tek sıkıntım spor leslie 3 mil mi yapayım jilian mı bilemedim spor ile toplayacağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?