Anladım kilonuzu çok değilmiş.Karbonhidrat diyeti :) 73 kiloyum hedef ilk 65 sonra 60 olursa belki 55 :)
Evet canım hoşgeldin. Ins hedefine ulasirsin.Diğer yarışma forumları çok hareketli burası çok durağan pek kimse uğramıyor sanirimSelam kızlar bende üc haftadır karatay yapıyorum ilk iki haftada iki kilo verdim bu hafta henüz tartılmadım. Kilom 72,5 du en son 70,500 oldum. Bu hafta bakalım kac olacagım ama vermem lazım hedefim 50 ama ulasacam insallah. 2 öğün yiyiyorum karataydan cok memenınım cok kolay bir diyet ama maalesef herseyin dogalını bulamaıyırum
Karatay mı yapıyorsunKızlar tartoldım 1 kilo daha gitmiş. Hemde zorlanmadan istediğimi yiyerek
Evet yapıyorum benMerhaba hala uygulayaniniz varmı bende yapmak istiyorum ama tek sıkıntı ekmek oda kahvaltı da yerim tek ama siz hiç yemedenmi yaptınız
Evet yapıyorum ben[/QUOTE nasıl gidiyor oluyomu kilo verimi
Merhaba hala uygulayaniniz varmı bende yapmak istiyorum ama tek sıkıntı ekmek oda kahvaltı da yerim tek ama siz hiç yemedenmi yaptınız
Millet kimse de diyet yapma isteği Yök sanırım şükür ben artık 8 li rakamlardayım 98 kilo idim şükür giden 10 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?