ben 3 öğün yapıyorum her zaman ama aralarda zaman fazla olmalı cnm mesela en az 5 saat gibi..tabi bu insandan insana değişiyor.. o şekilde 1 ayda 7.5 kilo gibi bişey vermiştim ilk..daha sonra geçen yaz 1.5 ayda 11 kilo verdim..Merhaba
Ben de Karatay diyeti yapmak istiyoum. Daha önce Dukan da yapıp başarılı olmuştum ama sürdürülebilir gelmedi bana tabii ki benim yaşam tarzım için. Şimdi kitabı var tekrar okuyacağım. Ama merak ettiğim bir konu var. Günde 2 öğün mü yenmeli 3 öğün mü? Çünkü genelde 2 öğün yiyip kilo veriyor bu diyette insanlar. Bir de hızlı başlamak zorunda olduğum için vakit kazanmak adına yapılacak ve yenileceklerin özet bilgisini rica edebilir miyim sizlerden? İnsülin direncim var. Acil kilo vermek durumundayım artık. Teşekkürler
Peki bisey sorabilirmiyim karatay kahvaltisinda yenilcekleri biliyorum da aksam ve ogle genelde ne yedinizben 3 öğün yapıyorum her zaman ama aralarda zaman fazla olmalı cnm mesela en az 5 saat gibi..tabi bu insandan insana değişiyor.. o şekilde 1 ayda 7.5 kilo gibi bişey vermiştim ilk..daha sonra geçen yaz 1.5 ayda 11 kilo verdim..
ben meyveyi sabahları yerdim ilk zamanlar 1 tane olurdu..daha sonra yarıma düştü zaten çok meyve tüketen biri değilim..Peki bisey sorabilirmiyim karatay kahvaltisinda yenilcekleri biliyorum da aksam ve ogle genelde ne yediniz
Bide karatay meyveyede çok sıcak bakmıyor siz yedinizmi cok
Merhabalar bende bu yaz 2 ayda 8 kilo verdim. Tam anlamiyla uyamadim kacamaklar oldu o yuzden gec verdim. Karatay zayiflama asamasinda meyveyi onermiyor ama yemek isteyen olursa glisemik indeksi dusuk meyveden tek cesit ve sadece kahvaltida yiyebiliyoruz. Ben suan korumaya gectim. 61 kilo oldum ama 57yken giydigim kiyafetlere rahatlikla sigiyorum. Cunku kastan degil yagdan yakiyorPeki bisey sorabilirmiyim karatay kahvaltisinda yenilcekleri biliyorum da aksam ve ogle genelde ne yediniz
Bide karatay meyveyede çok sıcak bakmıyor siz yedinizmi cok
Canım bebişin oldu mu allahım sağlıcakla büyütün zaman ne çabuk geçtiSelam.herkese doğumdan sonra tekrar karatay yapmaya karar verdim. Yarın 68 ile başlayacağım inşallah. Bakalım emzirirken zorlanmam inşallah.
Miyav_su gel beraber yapalım
Annen de Karatay yapsınBende Karataya başlamak istiyorum. 20 yaşındayım 75 kiloyum 60 olsam çok iyi olacak ama ailemle beraberken her yemeği kendime göre yapma imkanım olmuyor, yağını tuzunu malzemelerini malumunuz annem hazırlıyor. okula da gidip geliyorum tabii. bana yardımcı olabilir misiniz acaba ne yapabilirim ?
çok kiloyum ya hiç yazmak istemiyorumKaç kilosunuz
Hımm tmm verelim o zaman kiloları hep beraber yaza fit girelimçok kiloyum ya hiç yazmak istemiyorum
yaza kalmadan vermek istiyorum..Hımm tmm verelim o zaman kiloları hep beraber yaza fit girelim
Bende size katilabilirmiyim.Yarın başlayacağım inşallah bakalım. Ben emziriyorum ama yaparım inşallah... Menülerini de yazar mısın? Ne yiyeceğimi şaşırıyorum ben. Geçen sene de yaptım ben o zaman da çok kişi yoktu. Yine yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?