• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kimse yazmamış geldim kuş Ada'sından regl oldum birde ödem oldu sanırım 94.8 çıktım normal mi hiç vermemiş gibi üstüne 800gr almış duruyorum

Kimse yazmamış geldim kuş Ada'sından regl oldum birde ödem oldu sanırım 94.8 çıktım normal mi hiç vermemiş gibi üstüne 800gr almış duruyorum
annecik duzenli bi hayata geçince ancak o zaman tam yapacan sanirim?
belki yolculuk yüzünden odemdir.hem regl.

Merhaba. Daha önce iki kere Karatay diyeti yaptım. İkisinde de 8er kilo verdim ve ikisinden sonra da hamile kaldım. Hamileliklerimin kilo ilgisi yok ancak öyle nasip etti Allah
Şimdi bebeğim 4.5 aylık ve ben bu sefer ömrüm boyunca hic olmadığım bir kilo kilodayim :skandal:
Şimdi kilo vermek istiyorum. Tabi ki Karatay dan başka bişey yapmam. Sorum özellikle _Saliha_ _Saliha_ ya. Şöyle bir baktım da sanırım sen de bebeğin küçükken başlamışsın. Sütünü etkiledi mi? Neler yaptın onun için ekstra? Bir de ne kadar zamanda kaç kilo verdin? Yani emzirme dönemi kilo vermeni etkiledi mi? Çok soru sordum kusura bakma..
Sadece emziriyorum. Sütümün azalmasını istemem. Yardımcı olursan çok çok sevinirim :KK73:

Selam dostlar sabahları kahvaltı hazırlama imkanım olmuyor erken çıkıyorum evden...acaba Karatay mercimek keki bir de ayran icsem akşam yemeği ne kadar bişey yemesem sağlıklı olur mu

Bemde bir ara arkadasla basladim. Ama ayiptir soylemesi birazcık gabiz yapti :)) benim normalde bağırsakları. Iyi calisir. Gunde 2 yada 3 kez...

Birde benim aklimin almadigi nasil doyana kadar herseyi yiyip kilo veriyoruz?
Bazi yiyecekler yasak sadece...
Mesela aksam yemeklerinde normal tencere yemekleri yiyebilir miyiz? Dolma sarma ne bileyim taze fasule kuru fasulye nohit tabi salcali yagli yapiyoruz.

Ben diyana kadar yedigim zaman kendimi piskolojikmen kilo veremeyecegim diye dusunuyorum.
Buda beyinden mideye sinyal gidiyor herhalde :)) gerci ben hic diyet yapmadim bu zamana kadar. Bi gecen hafta yaptim onuda biraktim.
Herseyden yiyorum ama az az...
Cayda seker zaten kullanmiyorum. Aksam yemeklerinde ekmek zaten yemiyorum. Kahvaltidada bıraktim arkadaşım sayesinde. Ama iki gundur cook kucuk yiyorum. Ama 1 yada 2 dilim kepek ekmegi yemek istiyorum. O karatay diyeti yapiyor. 68 den 58 kiloya dustu.
Bana bir akil verin :)))

Benim boyum 1.53 falan kilom 63.6
65 ile basladim. 3 haftadir ancak 1.4 kilo verebilmissim. Cok yavas ilerliyor.
Yasim 33... biran omce kilolarim gitsin istiyorum

3 haftaya yakındır 1 saat tempolu yuruyus yapiyoruz arkadasla.

Merhaba. Daha önce iki kere Karatay diyeti yaptım. İkisinde de 8er kilo verdim ve ikisinden sonra da hamile kaldım. Hamileliklerimin kilo ilgisi yok ancak öyle nasip etti Allah
Şimdi bebeğim 4.5 aylık ve ben bu sefer ömrüm boyunca hic olmadığım bir kilo kilodayim :skandal:
Şimdi kilo vermek istiyorum. Tabi ki Karatay dan başka bişey yapmam. Sorum özellikle _Saliha_ _Saliha_ ya. Şöyle bir baktım da sanırım sen de bebeğin küçükken başlamışsın. Sütünü etkiledi mi? Neler yaptın onun için ekstra? Bir de ne kadar zamanda kaç kilo verdin? Yani emzirme dönemi kilo vermeni etkiledi mi? Çok soru sordum kusura bakma..
Sadece emziriyorum. Sütümün azalmasını istemem. Yardımcı olursan çok çok sevinirim :KK73:
Merhaba benim 17 aylık bebeğim war bende hamilelikten sonra ilk kez rekorunun kilolara çıktım nese 6_7 aylıkken oğlum Karatay yaptım we inanın sütüm artarak 12 Kilo werdim. Sadece Karatay normalde 2 Öğün yiyin der ama emzirenler 3 yiyebilir. Sonra epey bi süre bıraktım we almadım da Kilo ama kendime kızıorum hazır başlamışken ideal kiloma dek dewam etmediğim için şimdi yeniden başlıcam inşallah. Buarada oğluşum hala emio şükür

Merhaba benim 17 aylık bebeğim war bende hamilelikten sonra ilk kez rekorunun kilolara çıktım nese 6_7 aylıkken oğlum Karatay yaptım we inanın sütüm artarak 12 Kilo werdim. Sadece Karatay normalde 2 Öğün yiyin der ama emzirenler 3 yiyebilir. Sonra epey bi süre bıraktım we almadım da Kilo ama kendime kızıorum hazır başlamışken ideal kiloma dek dewam etmediğim için şimdi yeniden başlıcam inşallah. Buarada oğluşum hala emio şükür

Cevabın için teşekkür ederim :) Kızım 6 aylık oldu. Ben sütüm azalır korkusuyla hala başlamadım. Ama bu yazdığına çok sevindim. 3 öğünle herhangi bir sorun olmayacak o zaman. Ayrıca tebrik ederim seni de. 12 kilo vermen çok güzel.. Darısı başıma;)

Bende pazartesi başlamak istiyorum 22 kilo verdim yarısını tam uymasamda üç aşağı beş yukarı karatay la verdim bu seferde denemek istiyorum 80 kiloyum aktif olacaksa yazmak. Iste rim ama hiç. Aktif gorunmuo

Bende pazartesi başlamak istiyorum 22 kilo verdim yarısını tam uymasamda üç aşağı beş yukarı karatay la verdim bu seferde denemek istiyorum 80 kiloyum aktif olacaksa yazmak. Iste rim ama hiç. Aktif gorunmuo
Sürekli yazacak iseniz bende yazarım buraya yenimbaşladım bende

Kızlar ya hadi toparlanın diyet için yapalım birlikte takip edelim birbirimizi lütfen ilgilenin burası ile tanışalım ve kilo verelim :KK54:

Back