- 18 Şubat 2010
- 15.962
- 19.847
- 498
son kalan 2.6 dan sonra yazıcam cnm :)sinirlerimi bozuyor o rakam çünküpofucugum kaç kiloydun . ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son kalan 2.6 dan sonra yazıcam cnm :)sinirlerimi bozuyor o rakam çünküpofucugum kaç kiloydun . ?
tamam canım.son kalan 2.6 dan sonra yazıcam cnm :)sinirlerimi bozuyor o rakam çünkü
annecik duzenli bi hayata geçince ancak o zaman tam yapacan sanirim?Kimse yazmamış geldim kuş Ada'sından regl oldum birde ödem oldu sanırım 94.8 çıktım normal mi hiç vermemiş gibi üstüne 800gr almış duruyorum
Bakalım bir kaç güne belli olur sanırımannecik duzenli bi hayata geçince ancak o zaman tam yapacan sanirim?
belki yolculuk yüzünden odemdir.hem regl.
Merhaba benim 17 aylık bebeğim war bende hamilelikten sonra ilk kez rekorunun kilolara çıktım nese 6_7 aylıkken oğlum Karatay yaptım we inanın sütüm artarak 12 Kilo werdim. Sadece Karatay normalde 2 Öğün yiyin der ama emzirenler 3 yiyebilir. Sonra epey bi süre bıraktım we almadım da Kilo ama kendime kızıorum hazır başlamışken ideal kiloma dek dewam etmediğim için şimdi yeniden başlıcam inşallah. Buarada oğluşum hala emio şükürMerhaba. Daha önce iki kere Karatay diyeti yaptım. İkisinde de 8er kilo verdim ve ikisinden sonra da hamile kaldım. Hamileliklerimin kilo ilgisi yok ancak öyle nasip etti Allah
Şimdi bebeğim 4.5 aylık ve ben bu sefer ömrüm boyunca hic olmadığım bir kilo kilodayim
Şimdi kilo vermek istiyorum. Tabi ki Karatay dan başka bişey yapmam. Sorum özellikle _Saliha_ ya. Şöyle bir baktım da sanırım sen de bebeğin küçükken başlamışsın. Sütünü etkiledi mi? Neler yaptın onun için ekstra? Bir de ne kadar zamanda kaç kilo verdin? Yani emzirme dönemi kilo vermeni etkiledi mi? Çok soru sordum kusura bakma..
Sadece emziriyorum. Sütümün azalmasını istemem. Yardımcı olursan çok çok sevinirim
Merhaba benim 17 aylık bebeğim war bende hamilelikten sonra ilk kez rekorunun kilolara çıktım nese 6_7 aylıkken oğlum Karatay yaptım we inanın sütüm artarak 12 Kilo werdim. Sadece Karatay normalde 2 Öğün yiyin der ama emzirenler 3 yiyebilir. Sonra epey bi süre bıraktım we almadım da Kilo ama kendime kızıorum hazır başlamışken ideal kiloma dek dewam etmediğim için şimdi yeniden başlıcam inşallah. Buarada oğluşum hala emio şükür
Sürekli yazacak iseniz bende yazarım buraya yenimbaşladım bendeBende pazartesi başlamak istiyorum 22 kilo verdim yarısını tam uymasamda üç aşağı beş yukarı karatay la verdim bu seferde denemek istiyorum 80 kiloyum aktif olacaksa yazmak. Iste rim ama hiç. Aktif gorunmuo
Ben buradayımArkadaslarrr,Karataya devam edenler var mii?
bende katilmak isteriiim eger varsa...