• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba
Ben de Karatay diyeti yapmak istiyoum. Daha önce Dukan da yapıp başarılı olmuştum ama sürdürülebilir gelmedi bana tabii ki benim yaşam tarzım için. Şimdi kitabı var tekrar okuyacağım. Ama merak ettiğim bir konu var. Günde 2 öğün mü yenmeli 3 öğün mü? Çünkü genelde 2 öğün yiyip kilo veriyor bu diyette insanlar. Bir de hızlı başlamak zorunda olduğum için vakit kazanmak adına yapılacak ve yenileceklerin özet bilgisini rica edebilir miyim sizlerden? İnsülin direncim var. Acil kilo vermek durumundayım artık. Teşekkürler
ben 3 öğün yapıyorum her zaman ama aralarda zaman fazla olmalı cnm mesela en az 5 saat gibi..tabi bu insandan insana değişiyor.. o şekilde 1 ayda 7.5 kilo gibi bişey vermiştim ilk..daha sonra geçen yaz 1.5 ayda 11 kilo verdim..

ben 3 öğün yapıyorum her zaman ama aralarda zaman fazla olmalı cnm mesela en az 5 saat gibi..tabi bu insandan insana değişiyor.. o şekilde 1 ayda 7.5 kilo gibi bişey vermiştim ilk..daha sonra geçen yaz 1.5 ayda 11 kilo verdim..
Peki bisey sorabilirmiyim karatay kahvaltisinda yenilcekleri biliyorum da aksam ve ogle genelde ne yediniz
Bide karatay meyveyede çok sıcak bakmıyor siz yedinizmi cok

Peki bisey sorabilirmiyim karatay kahvaltisinda yenilcekleri biliyorum da aksam ve ogle genelde ne yediniz
ben meyveyi sabahları yerdim ilk zamanlar 1 tane olurdu..daha sonra yarıma düştü zaten çok meyve tüketen biri değilim..
öğlen ve akşam genelde sebze yemeği-yoğurt yada ayran cacık, yada et yemeği yanına bişeyler,yani normal yemeklerden ama pilav makarna ekmek falan yasak olacak şekilde tükettim..tabi bi de spor yaptım günde yaklaşık 1.5-2 saat

Merhabalar bende bu yaz 2 ayda 8 kilo verdim. Tam anlamiyla uyamadim kacamaklar oldu o yuzden gec verdim. Karatay zayiflama asamasinda meyveyi onermiyor ama yemek isteyen olursa glisemik indeksi dusuk meyveden tek cesit ve sadece kahvaltida yiyebiliyoruz. Ben suan korumaya gectim. 61 kilo oldum ama 57yken giydigim kiyafetlere rahatlikla sigiyorum. Cunku kastan degil yagdan yakiyor ;)

Selam.herkese doğumdan sonra tekrar karatay yapmaya karar verdim. Yarın 68 ile başlayacağım inşallah. Bakalım emzirirken zorlanmam inşallah.
Miyav_su Miyav_su gel beraber yapalım

Bende Karataya başlamak istiyorum. 20 yaşındayım 75 kiloyum 60 olsam çok iyi olacak ama ailemle beraberken her yemeği kendime göre yapma imkanım olmuyor, yağını tuzunu malzemelerini malumunuz annem hazırlıyor. okula da gidip geliyorum tabii. bana yardımcı olabilir misiniz acaba ne yapabilirim ?

Oldu canım çok şükür. 7 aralıkta 2 aylık olacak... Dimi gerçekten çabuk geçiyor.. Daha dün gibiydi hamileyim dediğim ahh ahhh

Bende Karataya başlamak istiyorum. 20 yaşındayım 75 kiloyum 60 olsam çok iyi olacak ama ailemle beraberken her yemeği kendime göre yapma imkanım olmuyor, yağını tuzunu malzemelerini malumunuz annem hazırlıyor. okula da gidip geliyorum tabii. bana yardımcı olabilir misiniz acaba ne yapabilirim ?
Annen de Karatay yapsın

ben dün başladım tekrar :)
dünden bugüne -900 :) seviyorum karatayı

Yarın başlayacağım inşallah bakalım. Ben emziriyorum ama yaparım inşallah... Menülerini de yazar mısın? Ne yiyeceğimi şaşırıyorum ben. Geçen sene de yaptım ben o zaman da çok kişi yoktu. Yine yok.

Back