• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

dün sabah uyanınca:bitki çayı, kahve
45 dk yürüyüş

kahvaltı:

2 rafadan yumurta
hellim peyniri
eski kaşar
1 çb badem, 1 gün kurusu kayısı
domates

öğlen:
salata, tavuk çorba
eski kaşar
1 kayısı 3 badem

akşam: 1 kase ezogelin çorba
6 ızgara köfte
2 bardak ayran

menüm budur
cumartesi sabah kilom 70,7
bu sabah 68,9

Selam kızlar bende üc haftadır karatay yapıyorum ilk iki haftada iki kilo verdim bu hafta henüz tartılmadım. Kilom 72,5 du en son 70,500 oldum. Bu hafta bakalım kac olacagım ama vermem lazım hedefim 50 ama ulasacam insallah. 2 öğün yiyiyorum karataydan cok memenınım cok kolay bir diyet ama maalesef herseyin dogalını bulamaıyırum

Selam kızlar bende üc haftadır karatay yapıyorum ilk iki haftada iki kilo verdim bu hafta henüz tartılmadım. Kilom 72,5 du en son 70,500 oldum. Bu hafta bakalım kac olacagım ama vermem lazım hedefim 50 ama ulasacam insallah. 2 öğün yiyiyorum karataydan cok memenınım cok kolay bir diyet ama maalesef herseyin dogalını bulamaıyırum
Evet canım hoşgeldin. Ins hedefine ulasirsin.Diğer yarışma forumları çok hareketli burası çok durağan pek kimse uğramıyor sanirim

Evet kimse uğramıyor ama devam ediyorum ben 90.3 oldum şükür gitti 8 kg hedef 70

Ben ise gidiyorum sabahlari karatay kahvaltısı yapmadım ac gittim bir süre ve kilo vermem durdu.oglen ve akşam yemek yedim. Yerimde sayıyorum. Artık p. Tesi den itibaren kahvaltı yapmam gerektiğini anladım....

Ben de devam ediyorum kızlar. Ins hafta sonu da bozmam karatay a uygun olmayan birşey yemek istemiyorum ama dışarı çıkılıyor ya da gelen oluyor ,dışarda yeniyor bazen fln bazen kck kaçamaklar olabiliyor maalesef .siz de durumlar nasıl kızlar....

Ben kaçamak yapmıyorum birde bebeğim var tam uymaya çalışıyorum

Merhaba hala uygulayaniniz varmı bende yapmak istiyorum ama tek sıkıntı ekmek oda kahvaltı da yerim tek ama siz hiç yemedenmi yaptınız

Millet kimse de diyet yapma isteği Yök sanırım şükür ben artık 8 li rakamlardayım 98 kilo idim şükür giden 10 kg

Merhaba
Ben de Karatay diyeti yapmak istiyoum. Daha önce Dukan da yapıp başarılı olmuştum ama sürdürülebilir gelmedi bana tabii ki benim yaşam tarzım için. Şimdi kitabı var tekrar okuyacağım. Ama merak ettiğim bir konu var. Günde 2 öğün mü yenmeli 3 öğün mü? Çünkü genelde 2 öğün yiyip kilo veriyor bu diyette insanlar. Bir de hızlı başlamak zorunda olduğum için vakit kazanmak adına yapılacak ve yenileceklerin özet bilgisini rica edebilir miyim sizlerden? İnsülin direncim var. Acil kilo vermek durumundayım artık. Teşekkürler

Back