Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Evet destek olalım kaç kilosunuz ne kadar vermek istiyorsunuz
62.2 yle başladım 60.2 kiloyum.belki çok değil ama.hic bir kıyafet im olmuyor.gorenler kilo almışsın diyor fln moralim bozuluyor... 7 kilo vermek istiyorum. Siz? Sizin hedefiniz kaç. Bu benim ikinci denemem olacak.. 3 yıl kadar önce 7 kilo vermiştim karatay diyetiyle.

Ben hamilelik ile çok kilo aldım Doğum sonrası biraz gitti sonra emzirme dönemi tekrar aldım 98 kg oldum sonra Karakaya başladım 91.5 kg ile devam ediyorum hedef 70 kg

Benimde acil kilo vermem lazım fakat kb diyetinemi baslasam karatayami baslasam bir türlü karar veremedim

Karbonhidrat diyeti :) 73 kiloyum hedef ilk 65 sonra 60 olursa belki 55 :)
bende 74 kiloyum ve bugun karataya basladim canim ...kitaplarinida aldim bu sefer cok azimli ve kararliyim ...

bu arada kizlar karatay diyeti yapmak isteyenler bi whatsap grubu oluşturalim mi ...ama sadece bir birimize destek ve motivasyon saglayalim kisaca gaza gelmek icin...

selamlar karatayda 3.günüm.
70 ile başladım bugün 69,5 im.

uzun zamandır diyet gruplarından uzaktayım. son 3-4 yıldır 64-67 arasında gidip gelirken gene 70lere çıktım. geçen ay 70 kilo iken 1 haftalık detoks gibi bişey yaptım yani az yedim sonra sonra iştahım açıldı 68,1 i görüp gene 70 oldum.

karatay diyetini irademi kontrol edebilmek için tercih ettim bu sefer.
akşam saat 6 dan sonra yemiyorum. hatta sabah 6da kahvaltı yapıp 9da acıkan ben kahvaltımı da 9 a ertlelemeye çalışıyorum. bugün ilk defa sabah aç karna 45 dk. yürüyüş de yaptım. sıkıntı olmadı kan şekerim falan da düşmedi.

Kahvaltım: 2 rafadan yumurta
çiğ badem
3 dilim hellim peyniri 1 dilim eski kaşar
domates salatalık

birazcık kahveyi abartıyorum acıktıkça bitki çayı ve filtr kahve içiyoum.
şimdilik bu kadar

Bende kitap olmadığı için mantığı anlayamadım bende yapmak istiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…