- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ben varım başka kimse YokBurada kimse kalmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varım başka kimse YokBurada kimse kalmamış
Selam.nasilsiniz?Ben de tekrar karatay a başlıyorum kizlar..Birbirimize destek olabiliriz buradan en azından paylaşım yapabiliriz...Ben varım başka kimse Yok
Evet destek olalım kaç kilosunuz ne kadar vermek istiyorsunuzSelam.nasilsiniz?Ben de tekrar karatay a başlıyorum kizlar..Birbirimize destek olabiliriz buradan en azından paylaşım yapabiliriz...
62.2 yle başladım 60.2 kiloyum.belki çok değil ama.hic bir kıyafet im olmuyor.gorenler kilo almışsın diyor fln moralim bozuluyor... 7 kilo vermek istiyorum. Siz? Sizin hedefiniz kaç. Bu benim ikinci denemem olacak.. 3 yıl kadar önce 7 kilo vermiştim karatay diyetiyle.Evet destek olalım kaç kilosunuz ne kadar vermek istiyorsunuz
Selam. Hadi bakalim .kilo? Hedef kac? Ben her sabah tartılıyorum belki yanlış ama...Selam kızlar, bende başlayalı 4.gün bitti çarşamba tartilicam ins bakalım...
Hadi bol eksilerSelam kızlar, bende başlayalı 4.gün bitti çarşamba tartilicam ins bakalım...
Anladım canım .başlamışsın sen üstelik de iyi kilo vermişsin devamı da gelir.ins hepberaber...Ben hamilelik ile çok kilo aldım Doğum sonrası biraz gitti sonra emzirme dönemi tekrar aldım 98 kg oldum sonra Karakaya başladım 91.5 kg ile devam ediyorum hedef 70 kg
Sizin hedef düşük ya çabuk ulaşırsınız inşAnladım canım .başlamışsın sen üstelik de iyi kilo vermişsin devamı da gelir.ins hepberaber...
Hedef düşük evet ama çok zor gidiyor sanki gramlar.daha doğrusu bu kez zorlanıyorum cok. Yapacak bişey yok karatay a devam.ins hepimiz ulaşırız.Sizin hedef düşük ya çabuk ulaşırsınız inş
Kb Nedir? Kaç kilosun hedef kacBenimde acil kilo vermem lazım fakat kb diyetinemi baslasam karatayami baslasam bir türlü karar veremedim
Gider inş çabuk çabuk Neler yedik galan yazalım burayaHedef düşük evet ama çok zor gidiyor sanki gramlar.daha doğrusu bu kez zorlanıyorum cok. Yapacak bişey yok karatay a devam.ins hepimiz ulaşırız.
Karbonhidrat diyeti :) 73 kiloyum hedef ilk 65 sonra 60 olursa belki 55 :)Kb Nedir? Kaç kilosun hedef kac
bende 74 kiloyum ve bugun karataya basladim canim ...kitaplarinida aldim bu sefer cok azimli ve kararliyim ...Karbonhidrat diyeti :) 73 kiloyum hedef ilk 65 sonra 60 olursa belki 55 :)
Bende kitap olmadığı için mantığı anlayamadım bende yapmak istiyorum amabende 74 kiloyum ve bugun karataya basladim canim ...kitaplarinida aldim bu sefer cok azimli ve kararliyim ...
bu arada kizlar karatay diyeti yapmak isteyenler bi whatsap grubu oluşturalim mi ...ama sadece bir birimize destek ve motivasyon saglayalim kisaca gaza gelmek icin...
Zor değil bu grubun en başındaki mesajı oku anlatıyor herşeyi aslındaBende kitap olmadığı için mantığı anlayamadım bende yapmak istiyorum ama