• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

_Saliha_ _Saliha_ senin face kapalımı Gül ablanın grubunda aktif değilsin
Ben face çoktan kapattım 1 yıl olacak . Orası çok kalabalık aynı zamanda Karatay yapmayıp kavga çıkaranlar var :D

Ya nasıl değişmişsin. Kilo insanı ne kadar degistiriyor böyle.

:) tebrikler yeniden :)

Ben face çoktan kapattım 1 yıl olacak . Orası çok kalabalık aynı zamanda Karatay yapmayıp kavga çıkaranlar var :KK70:

Ya nasıl değişmişsin. Kilo insanı ne kadar degistiriyor böyle.

:) tebrikler yeniden :)
Cansın teşekkür ederim senin sayende başladım biliyorsun bende eski kadar sosyal medyadan değil instgramdan takip ediyorum oda menü amaçlı

Arkadaslar daha önce yine katilmistim ara verdim şimdi tekrar başladım. Sabah karatay usulü kahvaltı yapiyorum aksama kadar acikmiyorum. Akşam ekmek siz Kızartma hariç ne varsa yiyiyorum. Ama hiç kilo veremiyorum.Daha önce günde altı ogunle iki ayda 12 kilo verdim.Sinirlwrim çok bozuldu.Zor bela tartiliyor um yuruyemedigim için. Yanlış bişey mi yapıyorum bilemedim.yuruyemedigim için hiç yemedigimden metabolizmam calismiyomu anlamadim
Bence hareket etmelisiniz.bende hareket etmeyince kilo veremiyorum.hergün yürürsen bol su içersen daha iyi olur.istersen zayıflarsın kendine inan ve hırs yap.vücudun yürümeye alışınca hergün yürümek isteyecek.

2-3 hafta oldu başlayalı ama yolculuklar beni yıpratıyor inş veririm 1 ayda me kadar verebilirim acaba ya
Acele etme verirsin.en iyisi yavaş yavaş vermek.en azından geri almazsın.sakın moralini bozup bırakma.bazen duraklama oluyor.ben 1 yıldır karatay yapıyorum.kilo verirken hiç acele etmedim.sonuçta kiloları 1 ayda almadım ki 1 ayda vereyim değilmi.azmettim başardım.herkes yapabilir yeter ki azmetsin.

olsun maşallah yapıyorsun iradeyle devam ediyorsun ya istediğin kadar verirsin .
inşallah cnm
10 kilodan sonra nefes almaya başlayacağımı biliyorum
asıl azim 20 kilodan sonra olacak benim için :)
sanırım eylül sonuna kadar bi 7-8 kilo daha verebilirim :)

inşallah cnm
10 kilodan sonra nefes almaya başlayacağımı biliyorum
asıl azim 20 kilodan sonra olacak benim için :)
sanırım eylül sonuna kadar bi 7-8 kilo daha verebilirim :)
pofucugum kaç kiloydun . ?
:oops:

Back