Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba arkadaşlar, ben de karatay diyetine başlamak istiyorum ancak size bir sorum olacak, haşimato hastasıyım ve insülin direncim var. Bu hastalıklara sahip olup başarılı olanlarınız var mı acaba? Çok teşekkürler şimdiden.

Bende seninle aynı hastalığa sahibim isteyince veriliyor canım

Benden insülin direnci ve tip 2 diyabetim -23 kg verdim

Merhabalar kizkarrrr ben de bu gün başladım karatay diyetini 10 kilo vermem gerek daha önce yapmıştım ama iradenin sağlam olması gerek gerçekten de ben tatlıya çok düşkünü abur cubur da öyle

Arkadaslar daha önce yine katilmistim ara verdim şimdi tekrar başladım. Sabah karatay usulü kahvaltı yapiyorum aksama kadar acikmiyorum. Akşam ekmek siz Kızartma hariç ne varsa yiyiyorum. Ama hiç kilo veremiyorum.Daha önce günde altı ogunle iki ayda 12 kilo verdim.Sinirlwrim çok bozuldu.Zor bela tartiliyor um yuruyemedigim için. Yanlış bişey mi yapıyorum bilemedim.yuruyemedigim için hiç yemedigimden metabolizmam calismiyomu anlamadim

3 öğün yapsan ?
bende 2 öğün yapınca veremiyorum

Merhaba
Sizlere bir soru sormak istiyorum. Karatay diyetinde sodaya salatalık katıp içiliyor mu? Yemekten önce. Böyle bir bilgisi olan varmı? Nerede okuduğumu hatırlayamadım. Karatay diyeti yapan birisi sanırım her yemekte bu karışımı içiyordu. Ama tam emin değilim içeriğinden. Size sormak istedim.

içebilirsin bence soda ve salatalık yasaklar arasında değil

en doğru beslenme Karatay usulü beslenme. ömür boyu buna uyabilmek isterdim.
kesinlikle cnm istediğini yiyorsun ( yasaklar hariç ) çatır çatır kilo veriyorsun :)

Olabilir. Geç vakitte değilde akşam yemeği ne kadar erken olursa o kadar yağ yanar gece.

Canınız isterse için ama öyle bir zorunluluk yok. :)

Coook iyiyim Miyav_su heyyyyy 23 kilo mu . Kutlarım. Çok sevindim

Çok büyük bi değişim yasamissindir . Etrafındakiler de fark ediyordur . 41 kere Maşallah
Yaa hala çok mutluyum miyav_şu öncesi sonrası yapsana yüzünü koymazsın çok merak ettim seni .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…