annecik tam uyarsan olursun neden olmayasin . bi duzene oturtsan otomatige baglayacan da o zaman sen de cok mutlu olacan
Ay inşallah ağustos sonuna 90 olurum inş hemen yazarım buradan inş
İnşallah canımannecik tam uyarsan olursun neden olmayasin . bi duzene oturtsan otomatige baglayacan da o zaman sen de cok mutlu olacan
Bende seninle aynı hastalığa sahibim isteyince veriliyor canımMerhaba arkadaşlar, ben de karatay diyetine başlamak istiyorum ancak size bir sorum olacak, haşimato hastasıyım ve insülin direncim var. Bu hastalıklara sahip olup başarılı olanlarınız var mı acaba? Çok teşekkürler şimdiden.
Benden insülin direnci ve tip 2 diyabetim -23 kg verdimMerhaba arkadaşlar, ben de karatay diyetine başlamak istiyorum ancak size bir sorum olacak, haşimato hastasıyım ve insülin direncim var. Bu hastalıklara sahip olup başarılı olanlarınız var mı acaba? Çok teşekkürler şimdiden.
Ben gecen 12 tane köfte yedim ama minik içinde ekmek yok bulgur yok bol baharatlıcanim ben hayatta 3kofte ile doymam mumkun degil. bak karatayda doymamiz gerek . ac kalmadan doyana kadar yememiz gerek . karatayi arastir . cok kolay hem saglikli .
3 öğün yapsan ?Arkadaslar daha önce yine katilmistim ara verdim şimdi tekrar başladım. Sabah karatay usulü kahvaltı yapiyorum aksama kadar acikmiyorum. Akşam ekmek siz Kızartma hariç ne varsa yiyiyorum. Ama hiç kilo veremiyorum.Daha önce günde altı ogunle iki ayda 12 kilo verdim.Sinirlwrim çok bozuldu.Zor bela tartiliyor um yuruyemedigim için. Yanlış bişey mi yapıyorum bilemedim.yuruyemedigim için hiç yemedigimden metabolizmam calismiyomu anlamadim
içebilirsin bence soda ve salatalık yasaklar arasında değilMerhaba
Sizlere bir soru sormak istiyorum. Karatay diyetinde sodaya salatalık katıp içiliyor mu? Yemekten önce. Böyle bir bilgisi olan varmı? Nerede okuduğumu hatırlayamadım. Karatay diyeti yapan birisi sanırım her yemekte bu karışımı içiyordu. Ama tam emin değilim içeriğinden. Size sormak istedim.
kesinlikle cnm istediğini yiyorsun ( yasaklar hariç ) çatır çatır kilo veriyorsun :)en doğru beslenme Karatay usulü beslenme. ömür boyu buna uyabilmek isterdim.
Coook iyiyim
Olabilir. Geç vakitte değilde akşam yemeği ne kadar erken olursa o kadar yağ yanar gece.Arkadaslar daha önce yine katilmistim ara verdim şimdi tekrar başladım. Sabah karatay usulü kahvaltı yapiyorum aksama kadar acikmiyorum. Akşam ekmek siz Kızartma hariç ne varsa yiyiyorum. Ama hiç kilo veremiyorum.Daha önce günde altı ogunle iki ayda 12 kilo verdim.Sinirlwrim çok bozuldu.Zor bela tartiliyor um yuruyemedigim için. Yanlış bişey mi yapıyorum bilemedim.yuruyemedigim için hiç yemedigimden metabolizmam calismiyomu anlamadim
Canınız isterse için ama öyle bir zorunluluk yok. :)Merhaba
Sizlere bir soru sormak istiyorum. Karatay diyetinde sodaya salatalık katıp içiliyor mu? Yemekten önce. Böyle bir bilgisi olan varmı? Nerede okuduğumu hatırlayamadım. Karatay diyeti yapan birisi sanırım her yemekte bu karışımı içiyordu. Ama tam emin değilim içeriğinden. Size sormak istedim.
Ne yaptın annecik?
Ay inşallah ağustos sonuna 90 olurum inş hemen yazarım buradan inş
Kuşadası'nda yım tartı yok burada eve geçince belli olacak inş bakalım inş gitmiştir yaNe yaptın annecik?
Yaa hala çok mutluyum miyav_şu öncesi sonrası yapsana yüzünü koymazsın çok merak ettim seni .Coook iyiyimMiyav_su heyyyyy 23 kilo mu . Kutlarım. Çok sevindim
Çok büyük bi değişim yasamissindir . Etrafındakiler de fark ediyordur . 41 kere Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?