Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Çok sevindim arkadasım adına peki nasıl yapıyosun diyeti bana yol gösterirsen
2 öğün besleniyorum.3 litre su içiyorum.yemek aralarım 4-5 saat.en az haftada 3-4 gün 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum.şeker kullanmıyorum.unlu gıdalar,hazır gıdalar tüketmiyorum.sebze ve kuru baklagiller tüketiyorum.beyaz et yiyorum.kışında evde kendince spor yapıp efor harcıyorum.

herkese merhaba bende bu ara diyet yapmak istiyorum fakat diyet lafı geçince insanın iştahı daha da açılıyor. dün başladım.şu şekilde bi menü belirledim.
sabah 8.00de :2 yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ,1 tatlı kaşığı reçel, domates
öğle:11.00de 1 orta şekerli kahve
ara:14.00 de 1 meyve 3 galeta 1 ayran
Akşam 18.00: 3 porsiyon yani üç köfte kadar et/protein ,1 küçük kase çorba,1 küçük buğday ekmeği,1 küçük kase sebze,salata ,

21.00da acıkırsam 2 kşk yoğurt yarım meyve

tamamen yanlış beslenme bu karatay değil ki,eğer karatay yapıyorsan ekmeği,şekeri ve şekerli herşeyi çıkarman lazım..ayrıca meyveyi sabah saatlerinde 1 porsiyon veriyor karatay..

olmaz canim .
tamamen Karatay yap ki verebilesein. Böyle dietler vakit kaybi.

pekala..
karatayı 2. kez yapıyor olmakdan dolayı mı acaba kilo verememem?sporumu da yaptığım halde gram oynamadı
_Saliha_
bildirimde cikmamis bi bakayim dedim de gordum.

pofu ne zmaan basladin . ? 2hafta gecti mi ? cevabini bilemiyorum . ama karatayla illa ki verirsin bence 2-3farketmez . mantik ayni zararli şeyleri yemezsek trigliseridler gider yararlinolanlar da hucre yapimina gider . acaba eksik.seyler mi var ? menun nasil ? saatleri nasil. ?

canim ben hayatta 3kofte ile doymam mumkun degil. bak karatayda doymamiz gerek . ac kalmadan doyana kadar yememiz gerek . karatayi arastir . cok kolay hem saglikli .

Merhaba arkadasım hayırlı olsun bende bugün basladım yanında ingiliz karbonatıda içiyorum bilmem doğrumu
canim n yaptin nasil gidiyor?
ingiliz karbonati vs. bu tarz şeylere hic gerek yok.

tam bir karatay yaparsan zaten kilo verirsin .

Dün kü menüm
Sabah 11
Sucuklu yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
Süt
Akşam 17
3 köfte
1 şeftali
Mecbur böyle yedim bu kadar
şeftali mi ????aksam aksam kilo verme asamasinda aksam aksam seftali sabah kahvaltida belki olacak seftali aksam yemeginde miben mi yanlis okudum

esilay karatayi diet olarak gorme .
bir yasam sekli haline getir .
kendini cok kasiyorsun bi kere de yanlis yapinca tum motivasyonun gidiyor. rahat ol ama evine uygun olmayan seyleri satin alma. yemek olmayinca 2-3-4tane yumurta hasla onu ye . acikinca zeytin ye yumurta ye . Allah yardımcin olsun .

şeftali mi ????aksam aksam kilo verme asamasinda aksam aksam seftali sabah kahvaltida belki olacak seftali aksam yemeginde miben mi yanlis okudum
Şimdi tam uyguluyorum şükür kilo da veriyorum artık 95 değil 94 kiloyum gidecek inş bakalım sen yaz ya buradan motive oluyoruz sen yazınca diyeti bozmuyorum

bugün 4. günüm tekrar kilo vermeye başladım :) çok saol cvbın için
acaba dedim daha önceden yaptığım için karatayı şimdi beynim ve bedenim tepkisiz mi kalıyor ama sporu arttırınca gayet güzel gidiyor :)

ne yapıyorsunuz kizlar nasılsıniz?

Diyete devam cuma tartı günüm tartılıp yazarım yine ama biraz ödem oldum 2 günlük şehir dışı yaptım ondan oldu sanırım sen nasılsın saliha
:)
hadi bakalim annecik . iyi haberlerini bekliyorum . :) ben de cok şükür iyiyim.

aynen devam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…