Sosyal medya hesabın yok mu canımaa hadi yaüzüldüm bakk..
2 öğün besleniyorum.3 litre su içiyorum.yemek aralarım 4-5 saat.en az haftada 3-4 gün 1 saate yakın yürüyüş yapıyorum.şeker kullanmıyorum.unlu gıdalar,hazır gıdalar tüketmiyorum.sebze ve kuru baklagiller tüketiyorum.beyaz et yiyorum.kışında evde kendince spor yapıp efor harcıyorum.Çok sevindim arkadasım adına peki nasıl yapıyosun diyeti bana yol gösterirsen
tamamen yanlış beslenme bu karatay değil ki,eğer karatay yapıyorsan ekmeği,şekeri ve şekerli herşeyi çıkarman lazım..ayrıca meyveyi sabah saatlerinde 1 porsiyon veriyor karatay..herkese merhaba bende bu ara diyet yapmak istiyorum fakat diyet lafı geçince insanın iştahı daha da açılıyor. dün başladım.şu şekilde bi menü belirledim.
sabah 8.00de :2 yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ,1 tatlı kaşığı reçel, domates
öğle:11.00de 1 orta şekerli kahve
ara:14.00 de 1 meyve 3 galeta 1 ayran
Akşam 18.00: 3 porsiyon yani üç köfte kadar et/protein ,1 küçük kase çorba,1 küçük buğday ekmeği,1 küçük kase sebze,salata ,
21.00da acıkırsam 2 kşk yoğurt yarım meyve
olmaz canim .herkese merhaba bende bu ara diyet yapmak istiyorum fakat diyet lafı geçince insanın iştahı daha da açılıyor. dün başladım.şu şekilde bi menü belirledim.
sabah 8.00de :2 yumurta, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim buğday ekmeği, 1 tatlı kaşığı tereyağ,1 tatlı kaşığı reçel, domates
Akşam 18.00: 3 porsiyon yani üç köfte kadar et/protein ,1 küçük kase çorba,1 küçük buğday ekmeği,1 küçük kase sebze,salata ,
bildirimde cikmamis bi bakayim dedim de gordum.pekala..
karatayı 2. kez yapıyor olmakdan dolayı mı acaba kilo verememem?sporumu da yaptığım halde gram oynamadı
_Saliha_
canim ben hayatta 3kofte ile doymam mumkun degil. bak karatayda doymamiz gerek . ac kalmadan doyana kadar yememiz gerek . karatayi arastir . cok kolay hem saglikli .herkese merhaba bende bu ara diyet yapmak istiyorum fakat diyet lafı geçince insanın iştahı daha da açılıyor. dün başladım.şu şekilde bi menü belirledim.
canim n yaptin nasil gidiyor?Merhaba arkadasım hayırlı olsun bende bugün basladım yanında ingiliz karbonatıda içiyorum bilmem doğrumu
şeftali mi ????Dün kü menüm
Sabah 11
Sucuklu yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
Süt
Akşam 17
3 köfte
1 şeftali
Mecbur böyle yedim bu kadar
esilay karatayi diet olarak gorme .Annecik ben çok zor günler geçirdim büyük bir bunalım atlatıyorum çok özel bir konu olmasa anlatıcam...bu gidişlw boşanıcam galiba sorunlardan biride kilo benim eşim gibi obsesif biri var mı acaba kendi şu an hala 79 kiloyum ramamazan da mahlesef yapamadım okul dershane gücüm kalmadı ama kilo vermek zorundayım şimdi yarın bismillah diyorum kimler var acaba burda
Şimdi tam uyguluyorum şükür kilo da veriyorum artık 95 değil 94 kiloyum gidecek inş bakalım sen yaz ya buradan motive oluyoruz sen yazınca diyeti bozmuyorumşeftali mi ????aksam aksam kilo verme asamasinda aksam aksam seftali sabah kahvaltida belki olacak seftali aksam yemeginde mi ben mi yanlis okudum
İyi gidiyo canım ingiliz karbonatı felaket gaz cıkarttırıyo haberiniz olsun bundan yana sıkıntısı olan denesin bencecanim n yaptin nasil gidiyor?
ingiliz karbonati vs. bu tarz şeylere hic gerek yok.
tam bir karatay yaparsan zaten kilo verirsin .
bugün 4. günüm tekrar kilo vermeye başladım :) çok saol cvbın içinbildirimde cikmamis bi bakayim dedim de gordum.
pofu ne zmaan basladin . ? 2hafta gecti mi ? cevabini bilemiyorum . ama karatayla illa ki verirsin bence 2-3farketmez . mantik ayni zararli şeyleri yemezsek trigliseridler gider yararlinolanlar da hucre yapimina gider . acaba eksik.seyler mi var ? menun nasil ? saatleri nasil. ?
Diyete devam cuma tartı günüm tartılıp yazarım yine ama biraz ödem oldum 2 günlük şehir dışı yaptım ondan oldu sanırım sen nasılsın salihane yapıyorsunuz kizlar nasılsıniz?
:)Diyete devam cuma tartı günüm tartılıp yazarım yine ama biraz ödem oldum 2 günlük şehir dışı yaptım ondan oldu sanırım sen nasılsın saliha
Ay inşallah ağustos sonuna 90 olurum inş hemen yazarım buradan inş:)
hadi bakalim annecik . iyi haberlerini bekliyorum . :) ben de cok şükür iyiyim.
aynen devam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?