Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

67 kiloyum suanda insan 50-55 li halime geri dönmek istiyorum iradem zayıf biraz tatlı cok seviyrum inş başarılı olurum

Valla benim boyum cok uzun degl 1.58 falan bide kollarım basenim göbeğim falan var son 1senedr cok kilo aldım rahatlktan galiba birz
Verirsiniz inş ya bende inş veririm bakalım ne kadar gidecek kilolar benim bebiş de olunca zor oluyor ama vereceğim inş

asıl tehlike bebişler büyüyünce benim oğlum 8bck yasında ben daha yeni cok kilo almaya basladım gerci 48 kiloyla hamile kalmıştım 73le doğum yaptım kısa bi süre sonra 50 kiloya düştüm sonra doğum kontrol hapşarı vs tabi böyle olduk işte inş arkadasım sende verirsin kilonu hem morelimiz düzelir

Merhabalar ben karatay yapalı haziranda 1 sene oldu.73 kiloyla başladım.şu an 60 kiloyum.Tabi ara sıra kaçamaklar oldu.Ama iki öğün kuralı halen devam ediyor.hiç geri kilo alışım olmadı.sindire sindire veriyorum.hedefim 60 ' ın altına inmek.boyum 1.64, yaşım 35 , İki tanede çocuğum var.Yani kendimi çok iyi hissediyorum.insan isteyince gerçekten kilo veriyor.herkes bana ne güzel zayıfladın geri kilo alma diyorlar.inşallah almam.yemek alışkınlıklarım değişti.sağlıklı yaşamak istiyorum.resmen insan gençleşiyor.tabi kıskananlar fazla zayıflama çökersin yaşlı gösterirsin diyorlar.halbuki fazla kilo insanı yaşlı gösteriyor.ben kiloluyken herkes beni abimden büyük zannediyorlardı.kendime hırs yaptım.asla ben kendimle barışık olmadım.öyle diyenlere de inanmıyorum.şişmanken aynaya bakınca kendimden nefret ediyordum.şimdi her istediğim mağazaya girip istediğim kıyafetin içine giriyorum.

selam kızlar 23 temmuzda başladım.70,8 kgdım.69,5 a kadar düşmüştüm.ama bu sabah tartıldım 70,2 cıktım sok oldum.moralim bozuldu.zaten yavas kilo veren biriyim onu biliyorum.gram gram gitsin amenna ama bu birden artış beni deli ediyo.kaçamak yok 2 öğun yiyorum .adet gunum de yakın değil anlayamadım

İnş vereyim bende ikinci çocuk öncesi kilo verip hamile kalmak istiyorum nasipse ve ideal kilo almak bakalım ilk hedef 85 ikinci 80 kasım veya aralık ayına 75 olmak istiyorum

Çok sevindim arkadasım adına peki nasıl yapıyosun diyeti bana yol gösterirsen

Yavaş olsun sağlam olsun arkadasım morelini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…