• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Başlangıç kilo:62.5
6 hazirandaki kilom(en son paylaşım): 59.4
Şimdiki kilo:57.4

Cok şükür kilo almamışım evden uzak kaldığım Zaman'da ama baya dikkat etmiştim. Bir de ne kadar Karataya uyamasam da ( gittiğim yerde misafirdim karışmamadım) mümkün olduğunca yasaklara yaklaşmadım yada cok az yedim. İlk hedefim 54 idi inşallah sonra 50:)
Çok iyi maşallah Can'ım

Başlangıç kilo:62.5
6 hazirandaki kilom(en son paylaşım): 59.4
Şimdiki kilo:57.4

Cok şükür kilo almamışım evden uzak kaldığım Zaman'da ama baya dikkat etmiştim. Bir de ne kadar Karataya uyamasam da ( gittiğim yerde misafirdim karışmamadım) mümkün olduğunca yasaklara yaklaşmadım yada cok az yedim. İlk hedefim 54 idi inşallah sonra 50:)
maşallah :)
Tebrikler

Sabah kahvaltı çok çok geç saatte
14:00 kendi evimde Değilim
Tereyağlı yumurta
Domates
Biber
Zeytin
Peynir
Ceviz ve badem
Çay
Akşam yemeği 20:45
Tarhana çorbası
5
Köfte
Domates
Ayran
Yoruldum kızlar 6 aydır evimde Değilim uygulamak zorluyor

Sabah kahvaltı çok çok geç saatte
14:00 kendi evimde Değilim
Tereyağlı yumurta
Domates
Biber
Zeytin
Peynir
Ceviz ve badem
Çay
Akşam yemeği 20:45
Tarhana çorbası
5
Köfte
Domates
Ayran
Yoruldum kızlar 6 aydır evimde Değilim uygulamak zorluyor
annecik siz neden evinize gitmiyorsunuz yavv . cocuga da yazik . :anne:
afiyet olsun

annecik siz neden evinize gitmiyorsunuz yavv . cocuga da yazik . :anne:
afiyet olsun
Sorma Can'ım inan bilmiyorum eşim le birşekilde gidemiyoruz tabi ortaya virüstü şey girdi çocuk aynen rezil oluyor yatak konusunda sese de çok hassas gidiyor öyle bakalım bu arada çok ciddi diyete devam ediyorum şükür bakalım kurbana kadar ne kadar gidecek

Sorma Can'ım inan bilmiyorum eşim le birşekilde gidemiyoruz tabi ortaya virüstü şey girdi çocuk aynen rezil oluyor yatak konusunda sese de çok hassas gidiyor öyle bakalım bu arada çok ciddi diyete devam ediyorum şükür bakalım kurbana kadar ne kadar gidecek
Ben anlamadım canım siz nerdesiniz ki

Ben anlamadım canım siz nerdesiniz ki
Can'ım annem Ankara'da oturuyor önce Oray'a gittik mart gibi kayınvalidem İstanbul ve Denizli sürekli gidip geliyor sonra İstanbul a gittim tekrar Ankara sonra Denizli sonra kuş Ada'sı tekrar Denizli kayınvalidemde hala oturuyoz şimdi evim de Denizli de ama hiç evimde Değilim kıyafet al çık o kadar

Can'ım annem Ankara'da oturuyor önce Oray'a gittik mart gibi kayınvalidem İstanbul ve Denizli sürekli gidip geliyor sonra İstanbul a gittim tekrar Ankara sonra Denizli sonra kuş Ada'sı tekrar Denizli kayınvalidemde hala oturuyoz şimdi evim de Denizli de ama hiç evimde Değilim kıyafet al çık o kadar
Peki niye evine gitmiyorsun. Özel değilse tabi
Evin varken aynı şehirde kv de kalmak değişik geldi açıkcası

Peki niye evine gitmiyorsun. Özel değilse tabi
Evin varken aynı şehirde kv de kalmak değişik geldi açıkcası
Can'ım kim istemez evinden ayrı kalmak özel bir sebebi yok kayınvalidem bırakmak istemiyor eşimde kıramıyor olan bana oluyor ama çatlama derecesinde yim artık ciddi ciddi konuşacağım eşim ile

Can'ım kim istemez evinden ayrı kalmak özel bir sebebi yok kayınvalidem bırakmak istemiyor eşimde kıramıyor olan bana oluyor ama çatlama derecesinde yim artık ciddi ciddi konuşacağım eşim ile
Kayınpederim yeni vefat etti onun da etkisi var daha önce rahatsızdı tabi

Dün kü menüm
Sabah 11
Sucuklu yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Zeytin
Süt
Akşam 17
3 köfte
1 şeftali
Mecbur böyle yedim bu kadar

Annecik ben çok zor günler geçirdim büyük bir bunalım atlatıyorum çok özel bir konu olmasa anlatıcam...bu gidişlw boşanıcam galiba sorunlardan biride kilo benim eşim gibi obsesif biri var mı acaba kendi şu an hala 79 kiloyum ramamazan da mahlesef yapamadım okul dershane gücüm kalmadı ama kilo vermek zorundayım şimdi yarın bismillah diyorum kimler var acaba burda

Annecik ben çok zor günler geçirdim büyük bir bunalım atlatıyorum çok özel bir konu olmasa anlatıcam...bu gidişlw boşanıcam galiba sorunlardan biride kilo benim eşim gibi obsesif biri var mı acaba kendi şu an hala 79 kiloyum ramamazan da mahlesef yapamadım okul dershane gücüm kalmadı ama kilo vermek zorundayım şimdi yarın bismillah diyorum kimler var acaba burda
Ben devam ediyorum canım Allah yardımcın olsun verirsin inş bir an önce istesen verirsin sadece sabır bir kaç ay

S.a millet ben geldim nasilsiniz hepsini
Okud
En cok
Esilaya takildim benim kilo verip vermedigimi
Merak
Etmis burda
Ayrildigdan beri kilo almadim vermedimde karatayida
Bozmadim
Koruma yaptim misafirim
Hic eksik olmuyo ama
Ben hala en son bildirim yaptigim kiloda duruyorum 74.500 bazen 75oliyo hemen geri topluyorum benim ailem yirt disinda olduklari icin gelince uzun kaliyolar buda denge
Bozuyo diyey bozulmuyo sadece saatler olmuyo allaha emanet olun annecik basin sagolsun buraya girip yazmaya pek
Zaman bilamiuorum suan cocuk ayaklarimda yazayim dedim allaha emanet.papatya tebrikler kuzum annecik senide tebrik ederim kilo
Almadiin 10gune kadar misafirim
Gelcek birak yukleneyim bakalim
Veririm buraya ugrarim saliham
Opuyorum canim

S.a millet ben geldim nasilsiniz hepsini
Okud
En cok
Esilaya takildim benim kilo verip vermedigimi
Merak
Etmis burda
Ayrildigdan beri kilo almadim vermedimde karatayida
Bozmadim
Koruma yaptim misafirim
Hic eksik olmuyo ama
Ben hala en son bildirim yaptigim kiloda duruyorum 74.500 bazen 75oliyo hemen geri topluyorum benim ailem yirt disinda olduklari icin gelince uzun kaliyolar buda denge
Bozuyo diyey bozulmuyo sadece saatler olmuyo allaha emanet olun annecik basin sagolsun buraya girip yazmaya pek
Zaman bilamiuorum suan cocuk ayaklarimda yazayim dedim allaha emanet.papatya tebrikler kuzum annecik senide tebrik ederim kilo
Almadiin 10gune kadar misafirim
Gelcek birak yukleneyim bakalim
Veririm buraya ugrarim saliham
Opuyorum canim
Tebrikler almamak da güzel dimi bende tekrar başladım saat olarak da dikkat etmeye tekrar canlanın ya motivasyon için güzel oluyordu verelim Bayram'a kadar ne kadar gidecek kızlar

Arzu çok istekliydin merak ettim sadece ne oldu diye koruman da çok güzel allah kalbine göre versin

Sagol canim beni unutmayan soran tek kisiain walla istek hala devam ediyo
Ama icraat yok ama
Nebilim motivasyon sifir costummu cosuyorum gittimi gidiyo

Back