- 14 Ekim 2015
- 211
- 340
- 33
Kraraty gibi yasaklilarim ayni ama haftada 1 yada 2 kacamaklarim oluyor.spor yapamiyorum.3 hamileligi baslama kilom 62 dogumda 90 oluyorum sonra 83 den tekrar 62 lere dusmeye calisiyorum.karataylamı zayıfladınız acaba
canım nasıl istersen çok saygı duyarım helal olsun 96.5 ...63.6 ya inmişsin helal olsun vallahi tebrik ediyorum he beraber veririz inşALLAH İKİMİZDE ANNE OLRUZ YAKIN ZAMAN Da evliisn mutluluklar dilerimİsmimi söylemesem daha iyi olur.özelden söyleyebilirimmm..
Evliyim
Yaşım 23
Çocuğum yok
Kendimi bildim bileli kiloluyum
Hayatımda ilk defa 63,6 kiloyu görüyorum
Lise zamanında en yüksek kilo rekorum96,5
81,5 kiloya kadar diyetisyenle düştüm
Daha sonrasında kendi irademle buralara geldim.
Şuan ki kilom 63,6
Hedefim ayna da kendimi ne zaman güzel görürsem fizik olarak o zaman kendime dur diyeceğim.
allah mutlu mesut çocuğunuzu da bağışlasın bende anne olmak istiyorum ama bu şişman halimle cesaretim yok yinede kilonuz iyi he p beraber zayıflarız inşallah başarılar dilerimmEvliyim 27 yasındayım bir de 6.5 aylık oğlum var. Ücretsiz izindeyim kuzucuğumla vakit geçiriyorum. Yapım kilo almaya müsait. Hayatımda birkaç kez 75 gördüm. Boyum 1.53 o yüzden o kilolarla daha şişman gösteriyorum.Şimdiye kadar cok sıkı denecek 3-4 kez diyet yaptım. Böylelikle 54 falan oldum. Evlendiğimde 49 idim. Yemek yapmayı severim ve stres yada can sıkıntısında kendimi yemeğe verdiğim oldu. Sürekli diyet yapmak zorunda kalmak cok kotu. Bır bıraktığımızda hemen ölçüsüz yemeğe başlıyoruz ondan sonra koca bi pişmanlık.
canım nasıl istersen çok saygı duyarım helal olsun 96.5 ...63.6 ya inmişsin helal olsun vallahi tebrik ediyorum he beraber veririz inşALLAH İKİMİZDE ANNE OLRUZ YAKIN ZAMAN Da evliisn mutluluklar dilerim
evet canım 2..3 gündr kimse yok vallahi sevindim adına -200 desin buda iyi almadan dönü tekrar başlarsın tebrik ediyorumBurası epey sakinleşmiş saliha arzu kilolu annecik nerdesınız bi Ayfer kalmış bi papatya burda,Herkes nerde yahu
allah mutlu mesut çocuğunuzu da bağışlasın bende anne olmak istiyorum ama bu şişman halimle cesaretim yok yinede kilonuz iyi he p beraber zayıflarız inşallah başarılar dilerimm
canım özelden yazma istersen şimdi ben unutur buraya yazarsam senin için sorun olur kocalar kıskanç sizin sanırım :) ben 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım erken evlendim sen de baya azimliisn belli oluyr umarım 54 lere kadar inersinBen özelden söyleyebilirim tabisi ismimi arkadaşımevet çok kiloluydum kötü bir tabirle zayıfladıktan sonra herkes damacana gibiydin dediler ama şimdi iyiyim de daha iyi olmak istiyorum. İnşallah ya ben bir süre düşünmüyorum bebiş ama sen düşünüyor musun ki ne kadarlık evlisin ?
asla canım eşim zaten çok takıntılı öyle bir hataya düşmem bende aynı senin gibi düşünüyorum hamiliktede karatay yapıcam boyumuz aynı senle ben 79.600 tahmin edebiliyon ayı kadar varım yani:)Kiloluyken sakına hamile kalma ya çok zor bir şey bir de kilo alacaksın mecburen tabi ki daha sonrası vermek cok zor olur. Ben zayıflayıp karatyla hamile kalıncada karatay diyetini uygulayacağım inşallah.
canım özelden yazma istersen şimdi ben unutur buraya yazarsam senin için sorun olur kocalar kıskanç sizin sanırım :) ben 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım erken evlendim sen de baya azimliisn belli oluyr umarım 54 lere kadar inersin
asla canım eşim zaten çok takıntılı öyle bir hataya düşmem bende aynı senin gibi düşünüyorum hamiliktede karatay yapıcam boyumuz aynı senle ben 79.600 tahmin edebiliyon ayı kadar varım yani:)
asla canım eşim zaten çok takıntılı öyle bir hataya düşmem bende aynı senin gibi düşünüyorum hamiliktede karatay yapıcam boyumuz aynı senle ben 79.600 tahmin edebiliyon ayı kadar varım yani:)
çok teşekür ederim allah razı olsun ayı diyorum kii hak ettim o kelimeyi 2 aydrr burdayım hala başaramadım birbirmize destek olalım aynı şekilde istediin zaman sende yaz canımesilay cım ben haftaiçleri sabah 08:00 den akşam 18:45 e kadar burada olurum canım haftasonu olmam burada olduğum sürece destek verebilirim her daim canım unutmasen akşam yazsanda ben sana sabah mutlaka cevap veririm yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?