Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bizim ailede kimse baskı yapmıyor bana kilo konusunda da eşim çok rahat annem kayınvalidem sağlık olsun verirsin biraz çocuğun büyüsün diyorlar ama ben kafayı yiyeceğim ya 46 beden giymek istemiyorum ya 40 bedene tekrar dönmek istiyorum böyle de çok zor zorla yediriyorlar bana dagenellikle insanlar esilerin kilo verme konusunda baskisindan bahseder bende oyle degil. esim rahat ol bu kadar takma zamanla verirsin der. fakat ailem oyle degil. annemden babama kardesimden abime hatta bazen yengem bile kilo hakkinda baski yapar. insanin yeme duzenini degistirmesi cok zor ama yapinca oluyor. tabi bu bi surec. insan verdikce motive oluyor. verme yavaslayinca ya da durunca yeniden yeme istegi olusuyor
Valla bizim ailede kimse baskı yapmıyor bana kilo konusunda da eşim çok rahat annem kayınvalidem sağlık olsun verirsin biraz çocuğun büyüsün diyorlar ama ben kafayı yiyeceğim ya 46 beden giymek istemiyorum ya 40 bedene tekrar dönmek istiyorum böyle de çok zor zorla yediriyorlar bana da
Aynen yenmek lazım birde diyet yaparken evinde Zaman çok geçirmek lazım ben gezmekten düzenli hayata geçiş yapamıyorumO zorla yedirme olayı eşimin tarafında var bende. Bazı büyükler kızıyor kilo alnayacağım diye cocugun rızkı ile oynama diye. O zaman biraz yemek zorunda kalıyorum. Ama insanlar tatlı hamurişinin pek de sütle alakalısı olmadığını anlamıyorlar üzerine ara öğün kavramları ve aksam meyve falandı ikramı milletçe yeme alışkanlığımız kötü
Hayir canim bozmuyo canan karatay beya cay ve yesil cayi tavsiye ediyoarkadaşlar merhaba yeşil çay leptini bozuyormu araştırdım ama tam bulamadım emin olmak istedim cevaplarsanız çok sevinirim...
Gebeliğin başından beri uyguluyormusun ben 3 gündür uygulamaya çalışıyorumBen varım canım :)
4. Aydan itibaren başladım. Zaten öncesinde pek birşey yiyemedim. Şu an gelişimimiz yerinde.Gebeliğin başından beri uyguluyormusun ben 3 gündür uygulamaya çalışıyorum
KİLONUZ KAÇTI ACABASabah poğaça geç kaldığım için kahvaltılık hazırlayamadım ve gün boyu bu yüzden midem yandı.
Ara 1 tabak kiraz kendi bahçemizden doğal ilaçsız. 1 çay bardağı yer fıstığı
Aksam 1 kase yoğurt etli nohut yemeği
Güncel kilom 56.200KİLONUZ KAÇTI ACABA
Diyet yapmıyorum doğru besleniyorum. Karatay bir yaşam biçimidir. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bir bebeğe nasıl şeker ve tuz vermiyorsak doğmamış bebeğime de bunları yedirmiyorum.56 kilosunuz ve diyet yapıyorsunuz tebrik ederim açıkçası çok bilinçli bir annesiniz allah sağ salim bebeğinize kavuşmayı nasip etsin size imrendim size :)