• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Akşam yemeğimi 16:30 da yiyeceğim acıktığımı hissetmeye başladım.

Akşam :

Mercimekli kabaklı börekkkkkk unsuz tabisiiii karatay böreğiiii :P
Yoğurt
Acı biber turşusu offfffffff offffffffff offffffffffffffffff

Rumuz: papatyada123
Başlangıç tarihi:03.04.2016
Başlangıç kg:69.1
Geçen hafta:64.0
Bu hafta:63.8
Fark:-200
Toplam fark: 5.3
Beden:40
Spor:yok
Boy:1.65
Hedef:ilk hedef:60 ikinci55

Kızlar 1 haftadır şehir dışında misafirlikteyim karatay leptin hakgetire, 5 saat kuralı hiç yok spor hiç yok sadece yediklerime dikkat ediyorum baska bışey olmuyo dün eczanede tartıldım kilo almamış olmama sevındım, kendi tartım degıl o yüzden emin olamıyorum bi kaç güne evime dönüyorum inşlh

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Hafta sonu doğuma hazırlık nefes ve emzirme eğitimindeydim. O yüzden uğrayamadım. Karatay beslenmesine devam.
Bugün de doktor randevum vardı. Şeker yüklemesi yaptırmadım. Zaten açlık şekerim de 80 çıktı. Kızımın gelişimi de yerinde. Gerçekten yediğimiz ekmek vsnin gelişimine hiç katkısı yokmuş.

Sabah: Klasik karatay kahvaltısı
Ara:Kiraz + muz
Akşam: Yoğurt yerim sanırım pek aç hissetmiyorum.
1 maden suyu
2.5 lt su
1 saat yoga
5 km yürüyüş
Güncel kilo:56.5

İsmimi söylemesem daha iyi olur. :p özelden söyleyebilirimmm..
Evliyim
Yaşım 23
Çocuğum yok
Kendimi bildim bileli kiloluyum
Hayatımda ilk defa 63,6 kiloyu görüyorum
Lise zamanında en yüksek kilo rekorum :KK70: 96,5
81,5 kiloya kadar diyetisyenle düştüm
Daha sonrasında kendi irademle buralara geldim.
Şuan ki kilom 63,6
Hedefim ayna da kendimi ne zaman güzel görürsem fizik olarak o zaman kendime dur diyeceğim.
canım nasıl istersen çok saygı duyarım helal olsun 96.5 ...63.6 ya inmişsin helal olsun vallahi tebrik ediyorum he beraber veririz inşALLAH İKİMİZDE ANNE OLRUZ YAKIN ZAMAN Da evliisn mutluluklar dilerim

Evliyim 27 yasındayım bir de 6.5 aylık oğlum var. Ücretsiz izindeyim kuzucuğumla vakit geçiriyorum. Yapım kilo almaya müsait. Hayatımda birkaç kez 75 gördüm. Boyum 1.53 o yüzden o kilolarla daha şişman gösteriyorum.Şimdiye kadar cok sıkı denecek 3-4 kez diyet yaptım. Böylelikle 54 falan oldum. Evlendiğimde 49 idim. Yemek yapmayı severim ve stres yada can sıkıntısında kendimi yemeğe verdiğim oldu. Sürekli diyet yapmak zorunda kalmak cok kotu. Bır bıraktığımızda hemen ölçüsüz yemeğe başlıyoruz ondan sonra koca bi pişmanlık.
allah mutlu mesut çocuğunuzu da bağışlasın bende anne olmak istiyorum ama bu şişman halimle cesaretim yok yinede kilonuz iyi he p beraber zayıflarız inşallah başarılar dilerimm

canım nasıl istersen çok saygı duyarım helal olsun 96.5 ...63.6 ya inmişsin helal olsun vallahi tebrik ediyorum he beraber veririz inşALLAH İKİMİZDE ANNE OLRUZ YAKIN ZAMAN Da evliisn mutluluklar dilerim

Ben özelden söyleyebilirim tabisi ismimi arkadaşım :P evet çok kiloluydum kötü bir tabirle zayıfladıktan sonra herkes damacana gibiydin dediler :( ama şimdi iyiyim de daha iyi olmak istiyorum. İnşallah ya ben bir süre düşünmüyorum bebiş ama sen düşünüyor musun ki ne kadarlık evlisin ?

allah mutlu mesut çocuğunuzu da bağışlasın bende anne olmak istiyorum ama bu şişman halimle cesaretim yok yinede kilonuz iyi he p beraber zayıflarız inşallah başarılar dilerimm

Kiloluyken sakına hamile kalma ya çok zor bir şey bir de kilo alacaksın mecburen tabi ki daha sonrası vermek cok zor olur. Ben zayıflayıp karatyla hamile kalıncada karatay diyetini uygulayacağım inşallah.

Ben özelden söyleyebilirim tabisi ismimi arkadaşım :p evet çok kiloluydum kötü bir tabirle zayıfladıktan sonra herkes damacana gibiydin dediler :KK43: ama şimdi iyiyim de daha iyi olmak istiyorum. İnşallah ya ben bir süre düşünmüyorum bebiş ama sen düşünüyor musun ki ne kadarlık evlisin ?
canım özelden yazma istersen şimdi ben unutur buraya yazarsam senin için sorun olur kocalar kıskanç sizin sanırım :) ben 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım erken evlendim sen de baya azimliisn belli oluyr umarım 54 lere kadar inersin

Kiloluyken sakına hamile kalma ya çok zor bir şey bir de kilo alacaksın mecburen tabi ki daha sonrası vermek cok zor olur. Ben zayıflayıp karatyla hamile kalıncada karatay diyetini uygulayacağım inşallah.
asla canım eşim zaten çok takıntılı öyle bir hataya düşmem bende aynı senin gibi düşünüyorum hamiliktede karatay yapıcam boyumuz aynı senle ben 79.600 tahmin edebiliyon ayı kadar varım yani:)

canım özelden yazma istersen şimdi ben unutur buraya yazarsam senin için sorun olur kocalar kıskanç sizin sanırım :) ben 5 yıllık evliyim 24 yaşındayım erken evlendim sen de baya azimliisn belli oluyr umarım 54 lere kadar inersin

Tamam tatlışımmmm anlaştık. :P yoo bence ideal evlenmişsin amannnn bende 1,5 yıllık evliyim erkeni geci yok bu işin mutluysan no problem :D

asla canım eşim zaten çok takıntılı öyle bir hataya düşmem bende aynı senin gibi düşünüyorum hamiliktede karatay yapıcam boyumuz aynı senle ben 79.600 tahmin edebiliyon ayı kadar varım yani:)

Evet evet benim ki de öyle çooook fazlasıyla takıntılı :( kötü birşey bu ama başaracağız emin ol karatay dan daha iyi bir beslenme şekli yok bence. Benim boyum 163 ama fitness yapmam şart daha önceden kilolu olduğum için sıkılaşmam lazım yoksa fos et var çok vücudumda.

Kız allah seni napmasın kendine ayı demişsin bende şimdi fark ettim hiçte öyle düşünme herkes isterse herşeyi başarabilir 96,5 kiloya çıkanda ben 63,6 ya inende ben ikiside aynı kişi gördüğün gibi herşey kişinin azmine iradesine bağlı

esilay cım ben haftaiçleri sabah 08:00 den akşam 18:45 e kadar burada olurum canım haftasonu olmam burada olduğum sürece destek verebilirim her daim canım unutma :p sen akşam yazsanda ben sana sabah mutlaka cevap veririm yaniii :p

papatya senin de bir oğlun varmış allah bağışlasın burda anneler epey var maşallah.. adın ve mesleğin önemli değil hepimizin özel hayatı var saygı duyarım .. sen zaten iyisin bence ama yinede istediğin kiloya inersin başarılar dilerim

esilay cım ben haftaiçleri sabah 08:00 den akşam 18:45 e kadar burada olurum canım haftasonu olmam burada olduğum sürece destek verebilirim her daim canım unutma :p sen akşam yazsanda ben sana sabah mutlaka cevap veririm yaniii :p
çok teşekür ederim allah razı olsun ayı diyorum kii hak ettim o kelimeyi 2 aydrr burdayım hala başaramadım birbirmize destek olalım aynı şekilde istediin zaman sende yaz canım

Kızlar ben diyete uyamadığım için yazamıyorum o yüzden yoksa okuyorum ara ara yazdıklarınızı Ayfer sakın kilolu hamile kalma sonrası zor oluyo bak ben çok kilo aldım sonra malum 95 kiloyum şimdi o yüzden önce ver Can'ım

benim arkadasim hamile kaldiginda kilolu idi. kilolu olunca alinmasi gereken kilo 9 olarak soyluyorlar. cok kilo dogumu zorlastiriyormus. ben de fena almistim ama doktorum yine de normal yapabilecegimi soylemisti. cok sukur normal dogdu ve uzun surmedi. ama hamilelikte gercekten bunye biraz fazla yemeyi hemen depoluyor sut icin. o yuzden biraz verip hamile kalmak daha iyi olur anneler icin:) tabi bu hamilelikte ders aldim. hamilelik boyunca yememe icmeme daha cok dikkat edecegim

Back