Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş bende o hayali kuruyorum kilo almadan dönmeyi evime bugün 1 ay oldu evden ayrılalıUmarım en azından almamışsındır bu hafta hep beraber mücadele eder veririz kiloları inşALLAH
Baslangıç kilo:62.5
Geçen hafta:60.9
Bugün:60.5
Bu hafta az gitti ama yine de verdim buna da cok şükür:)
karataylamı zayıfladınız acabaBaslangic 17 subat 82.6
Bugun 71.8
Bu hafta az gitmesinin nedeni kaçamak mı yaptınız da az gitti merak ettim de .
Bu arada ne güzel 5 li rakamları görmenize çok az kalmış.
kacamak yaptim malesef daha dogrusu gelen misafirle gittigimiz yerler falan bi de buyuklerin asiri israri ile yemek zorunda kaldim. ama yedi isem gun icinde ogunu 2ye indirdim kistim.
ppatya kilon kaçtı geçen hafta hatırlamıyorumgünaydın kızlar
geçen haftaya göre 400 gram almışım gibi duruyor ama ben bunun yol ödemi olduğunu düşünerek avutuyorum kendimi.
Ben de doğumdan sonra öyle diyordum. Arkadaslar doğumdan sonra verdiler kolay ben de tık yok. Ama sonra azmettim gitmeye basladı. Cevremdeki sadece bir iki kişi farketti. Bu da üzücü oluyor ama aldırıs etmiyorum. İnşallah eski kiloma kavusacagım. Sen de verirsin ilk azmet ve kendini inan. İnşallah 50 lili rakamları göreceğizAnladım canım ama olsun ya çok az kalmış 5 li rakamları görmene senin adına çok sevindim ben sence görebilir miyim ramazan a başlamadan 5 leri yaaaa
Ben de doğumdan sonra öyle diyordum. Arkadaslar doğumdan sonra verdiler kolay ben de tık yok. Ama sonra azmettim gitmeye basladı. Cevremdeki sadece bir iki kişi farketti. Bu da üzücü oluyor ama aldırıs etmiyorum. İnşallah eski kiloma kavusacagım. Sen de verirsin ilk azmet ve kendini inan. İnşallah 50 lili rakamları göreceğiz
günaydın kızlar
geçen haftaya göre 400 gram almışım gibi duruyor ama ben bunun yol ödemi olduğunu düşünerek avutuyorum kendimi.