• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sabah 8.30 da kk kahvaltısı

Öğlen 14.30 çok az ton balığı ilaveli salata

Akşam :19.20 de bir tabak tavuk sote ve cacık
Spor .1 saat eliptik
Su.2 lt ye tamamlanacak

Burası çok durgunlaştı nerdesiniz kızlar yarın tartı günü ne alemdesiniz:)

Ben de durum kötü. 4 gündür şehir dışında idim. İlk gün dikkat ettim ancak ondan sonra olmadı malesef. Yolculuktan kaynaklı şişkinlik te var vücudumda.

arkadaşlar ilk başlangıç kilom:83.200
şimdi:79.600
mahlesef katayı bir türlü beceremedim olsun ben yine de bırakmıyorum okul bitti staj bitti şimdi evdeyim tüm yaz 4 ayda 18 kilo vericem buna hiç şüphem yok spor destekli olucak haftaya görüşmek dileğiyle başarılar dilerim

en çok ta arzuyu merak ediyorum iddialıydı ama sanki kaçamaklar var gibi duruyor hiç sesi çıkmıyor annecik sen ne durumdasın nasıl gidiyor

Bu hafta az gitmesinin nedeni kaçamak mı yaptınız da az gitti merak ettim de .

Bu arada ne güzel 5 li rakamları görmenize çok az kalmış.

kacamak yaptim malesef daha dogrusu gelen misafirle gittigimiz yerler falan bi de buyuklerin asiri israri ile yemek zorunda kaldim. ama yedi isem gun icinde ogunu 2ye indirdim kistim.

kacamak yaptim malesef daha dogrusu gelen misafirle gittigimiz yerler falan bi de buyuklerin asiri israri ile yemek zorunda kaldim. ama yedi isem gun icinde ogunu 2ye indirdim kistim.

Anladım canım ama olsun ya çok az kalmış 5 li rakamları görmene senin adına çok sevindim ben sence görebilir miyim ramazan a başlamadan 5 leri yaaaa :(

Anladım canım ama olsun ya çok az kalmış 5 li rakamları görmene senin adına çok sevindim ben sence görebilir miyim ramazan a başlamadan 5 leri yaaaa :KK43:
Ben de doğumdan sonra öyle diyordum. Arkadaslar doğumdan sonra verdiler kolay ben de tık yok. Ama sonra azmettim gitmeye basladı. Cevremdeki sadece bir iki kişi farketti. Bu da üzücü oluyor ama aldırıs etmiyorum. İnşallah eski kiloma kavusacagım. Sen de verirsin ilk azmet ve kendini inan. İnşallah 50 lili rakamları göreceğiz

Ben de doğumdan sonra öyle diyordum. Arkadaslar doğumdan sonra verdiler kolay ben de tık yok. Ama sonra azmettim gitmeye basladı. Cevremdeki sadece bir iki kişi farketti. Bu da üzücü oluyor ama aldırıs etmiyorum. İnşallah eski kiloma kavusacagım. Sen de verirsin ilk azmet ve kendini inan. İnşallah 50 lili rakamları göreceğiz

Maşallah diyorum sana arkadaşım yaaaa :) helal olsun pes etmek yok. Bende şu ramazana kadar 3.7 kilo versemmm ahhhh ahhhh ucundan olsaaaa 59,9 u görebilseeeeemmmmmmmmmmm :)

Back