Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annacik üstelik senin boyun da uzun ve ben şimdi160 boyla 79kiloyum düşünemiyorum hamilelikle100 kilo halimi haklısın annecik vermeden kesinlikle düşünmüyorumKızlar ben diyete uyamadığım için yazamıyorum o yüzden yoksa okuyorum ara ara yazdıklarınızı Ayfer sakın kilolu hamile kalma sonrası zor oluyo bak ben çok kilo aldım sonra malum 95 kiloyum şimdi o yüzden önce ver Can'ım
Sıkıntı değil Can'ım hamilelik ayrı birde emzirme dönemi kilo Alıyorsun ve anlanıyorsun Nasıl oldu diye kilo verdikten sonra hamile kalıp hamilelikte dikkat edersen hiç birşey olmaz inş canımAnnacik demişim annecik demek istedim :)
Ben canim once karatayla 13kilo verdim hemen hamile kaldim ve kontrollu bor sekilde sin aylara kadar gittim cok kotu bir hamilelik gecirdim 2.ci cocuk farkli oluyo ama sonra dogumdan hemen sonra 6kiloya yakin gitti sonra ben bir basladim yemege dengesizce oda geri geldi oglum emmedi stresse yaptim piskolojim bozuldu ben leptin uygulamasi yapmiyodum yasakli seyler yemiyodum ve bebek cok guzel besleniyodu oglumda masallah cok iyi dogdu ay iyiki dogurmusum bunlari ben baska ben oldum insallah sag saglim dogurursun allahim yar ve yardimcin olsun sana yazinca simdi aklima dogum sureci geldi bebegim de 4aylik bu arada ve soyle bisey var bir kadin dogumdan sonra 8ay icinde aldigi kilolari cok cabuk verirmisMerhaba hamile olup da Karatay beslenmesini uygulayan var mı ?
Çok teşekkür ederim Allah bağışlasın :)Ben canim once karatayla 13kilo verdim hemen hamile kaldim ve kontrollu bor sekilde sin aylara kadar gittim cok kotu bir hamilelik gecirdim 2.ci cocuk farkli oluyo ama sonra dogumdan hemen sonra 6kiloya yakin gitti sonra ben bir basladim yemege dengesizce oda geri geldi oglum emmedi stresse yaptim piskolojim bozuldu ben leptin uygulamasi yapmiyodum yasakli seyler yemiyodum ve bebek cok guzel besleniyodu oglumda masallah cok iyi dogdu ay iyiki dogurmusum bunlari ben baska ben oldum insallah sag saglim dogurursun allahim yar ve yardimcin olsun sana yazinca simdi aklima dogum sureci geldi bebegim de 4aylik bu arada ve soyle bisey var bir kadin dogumdan sonra 8ay icinde aldigi kilolari cok cabuk verirmis
Amin cumlemizinkiniÇok teşekkür ederim Allah bağışlasın :)
Hosbulduk canim sabah 9aksam 6ara bayagi uzun eger tok hissediyosan ama acikiyosan kendini kandiriyosa depoya gider kitlik sinyali sslgilanir ...gece uysnmaya gelelim uykudan kalkinca nasil oyle aclik hissediyosun onu anlamadin kafana o sekilde yerlestiriyo olabilirsin ben evine yasak seyler almiyorum benim tavsiyem leptin maximum seviyede calisiyo o onda yazik degil koca bir bardakla migdeni suyla doldur geri yat canan hoca her aclik aclik degildir bazen susuzlukta olabilir diyo...,.tarhanaya gelelim bence kilo verme evresinde icme biye dersen cunku artik koylulerde ilaclama yapiyo arti icinde un var sana cok bir kilo aldirmaz sma onu icince buyuk bir ihtimal acikirsin dene istersen durdun sakla ver kilolari sen yapiyosun iyide verirsin ama yanlista yapmaktan kacinmiyosun walla emegine yazik vukadar yapiyosan tam yap verdikce ozguven tavan yapcak pazar dugun var 74kiloyum ama kendime hala bisey yakistiramiyorum verem oldun nagaza nagaza geznekten yazik degilmi bize millet 5liralik badi giyiniyo ama super oluyo anacim zayiflarin kiyafetide ucuz beden yukseldikce fiyatta yuksekiyoHOŞGELDİN ARZU BENDE Bİ ALIP Bİ VERİYORUM MAHLESEF FAKAT KONTRÖLLÜ GİDİYORUM ŞU AN BAKALIM PAZARTESİ NE OLACAK ....SON ÖLÇÜM 79.600 İDİ.....ŞİMDİ CANIM BEN İKİ ÖĞ
ÜNE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORUM .SABAH 9 DA FALAN KAHVALTI YAPIYORUM...AKŞAM 6 DA ASLINDA AKŞAM GAYET KARNIM YOK HİÇ ACIKMIYORUM AMA GECE ÜÇTE ÇOK AFEDERSİN CANIM WC İÇİN KALKINCA BAKIYORUM ÇOK ACIKTIM BU SEFER UYKU SEERSEMLİĞİYLE YASAK ŞEYLERDEN YEDİM .....UYUCAM AMA ACAİB AÇ HİSSEDİYORUM O ZAMAN DA ÖYLE OLURSA NE YABİLİRİM....NE TÜKETEBİLİİRM SENCE YADA HİÇ BİR ŞEY TÜKETMEMEMLİMİYİM AYRICA CANIM TARHANA İÇEBİLİYOR MUYUZ KÖYDEN ORGANİK GELDİ VE SEN YOĞURDU KENDİN Mİ YAPIYORSUN YADA YUMURTA ORGANİK Mİ
inan canım çok güzel söylemişsin istanbul da yaşıyorum ben o kadar ucuza küçük beden oluyorki aldıklarım da hala duruyor cesaret edip almıyorum artık eşimin baskılarıda bitmiyor bu kilo psikolojimi çok bozdu ezik duygusundan kurtulamıyorum ....bakalım tekkrar uğraşıyorum kendime güvenmek istiyorum ama kaç keredir karatayı bozdum ...bu pazartesi sıkı bir şekilde trkrar başladım 4 gündür her gün bir saat eliptik yapıyorum ama salı akşamı gece bir kaçamak oldu mahlesef umarım tekrarlanmaz 79.600 başladım .19.600 gram verme hedefim var iradem umarım güçlü olup başarır....bende yopurdumu kendim mayalayım dedim yapamadım tekrar deneyeceğimHosbulduk canim sabah 9aksam 6ara bayagi uzun eger tok hissediyosan ama acikiyosan kendini kandiriyosa depoya gider kitlik sinyali sslgilanir ...gece uysnmaya gelelim uykudan kalkinca nasil oyle aclik hissediyosun onu anlamadin kafana o sekilde yerlestiriyo olabilirsin ben evine yasak seyler almiyorum benim tavsiyem leptin maximum seviyede calisiyo o onda yazik degil koca bir bardakla migdeni suyla doldur geri yat canan hoca her aclik aclik degildir bazen susuzlukta olabilir diyo...,.tarhanaya gelelim bence kilo verme evresinde icme biye dersen cunku artik koylulerde ilaclama yapiyo arti icinde un var sana cok bir kilo aldirmaz sma onu icince buyuk bir ihtimal acikirsin dene istersen durdun sakla ver kilolari sen yapiyosun iyide verirsin ama yanlista yapmaktan kacinmiyosun walla emegine yazik vukadar yapiyosan tam yap verdikce ozguven tavan yapcak pazar dugun var 74kiloyum ama kendime hala bisey yakistiramiyorum verem oldun nagaza nagaza geznekten yazik degilmi bize millet 5liralik badi giyiniyo ama super oluyo anacim zayiflarin kiyafetide ucuz beden yukseldikce fiyatta yuksekiyo
Ben varım canım :)Merhaba hamile olup da Karatay beslenmesini uygulayan var mı ?