• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

63.7 idim geçen hafta.
bugün tam gaz başladım yeniden.

bugün başladım yeniden.
inşallah kilolar gidi gidiverir.

Ayyy Papatyaaaaaaaaa aynı kilodayızzzzzz kıııız seni çok kıskanmıştım :D bak beraber yapıyoruz heee benim fikrim aynı aferin sana kiii çok cozutup çokta + olmamışsın.

Arkadaşlar kendinizi bir tanıtır mısnınız boyun uz yaşınız ve mesleğiniz ne acaba bir mahsuru yoksa ve kilonuzuda eklersiniz süprer olur tam olarak tanışalım ama size hrlal olsun 60 küsürlerdesiniz azminize hayran oldum keşke bende hep 65 civarıydım o dönem akıllanıp verseydim şişdim de şişdim ama neyse akıllandım sonun da ben başlıyım tanıtmaya kendimi :)))

Adım ayfer 24 yaşındayım 5 yıllık evliyim sağlıkçıyım daha doğrusu öğrenciyim 28 gün sonra mezun oluyorum ..boyum 160 kilom 79.600 nasip olursa bi 8 ay sonra bebek istiyorum çocuğum yok sizlerde mahssuru yoksa tanımak isterim artık bu grubta aktif azim li bir üye olacağım :)

Benim kilom senden fazlaydı geçen hafta tüh Papatya ya yetişemeyeceğim o benden önde diye içim içimi yemişti :p sana yetiştimmmm beraber vereceğizzz artıkkkk :KK70:
hıııı:spor:
o zaman anlaştık...
bundan böyle beraberiz. aslında çok abartmamaya çalıştım ama olmadı ya.
satlerce yolculuk. eşim ve kuzum habire birşeyler yiyor. nerde 5 saat yemeden duracağım.
aman neyse geçti gitti. önümüzdeki maçlara bakalım artık.

hıııı:spor:
o zaman anlaştık...
bundan böyle beraberiz. aslında çok abartmamaya çalıştım ama olmadı ya.
satlerce yolculuk. eşim ve kuzum habire birşeyler yiyor. nerde 5 saat yemeden duracağım.
aman neyse geçti gitti. önümüzdeki maçlara bakalım artık.

Olsun arkadaşım evine dönebildin sonuçta daha iyi yaparsın ben inanıyorum sana

İsmimi söylemesem daha iyi olur. :p özelden söyleyebilirimmm..
Evliyim
Yaşım 23
Çocuğum yok
Kendimi bildim bileli kiloluyum
Hayatımda ilk defa 63,6 kiloyu görüyorum
Lise zamanında en yüksek kilo rekorum :KK70: 96,5
81,5 kiloya kadar diyetisyenle düştüm
Daha sonrasında kendi irademle buralara geldim.
Şuan ki kilom 63,6
Hedefim ayna da kendimi ne zaman güzel görürsem fizik olarak o zaman kendime dur diyeceğim.

Son düzenleme:
Karatay da en sevdiğim nokta yanımdakinin yediği şeylerden bende yiyebiliyorum sınır konusu çok kısıtlı olduğu için diyeti bozduğum da da sadece tatlı anlamında bozasım geliyor ona da Andlp ın verdiği hurmalı dondurmayı yaparak gidereceğim.

Arkadaşlar kendinizi bir tanıtır mısnınız boyun uz yaşınız ve mesleğiniz ne acaba bir mahsuru yoksa ve kilonuzuda eklersiniz süprer olur tam olarak tanışalım ama size hrlal olsun 60 küsürlerdesiniz azminize hayran oldum keşke bende hep 65 civarıydım o dönem akıllanıp verseydim şişdim de şişdim ama neyse akıllandım sonun da ben başlıyım tanıtmaya kendimi :)))

Adım ayfer 24 yaşındayım 5 yıllık evliyim sağlıkçıyım daha doğrusu öğrenciyim 28 gün sonra mezun oluyorum ..boyum 160 kilom 79.600 nasip olursa bi 8 ay sonra bebek istiyorum çocuğum yok sizlerde mahssuru yoksa tanımak isterim artık bu grubta aktif azim li bir üye olacağım :)
ben de ismimi ve mesleğimi yazmasam daha iyi.
ama özelden mesleğimi yazabilirim istersen.
yıllardır 63-65 arası gidip gelen birisi olarak 60 olmak istiyorum.
4 yıldır aralıksız spor yapıyorum. tabi tatil vs derken bazen ara verdiğim oluyor.
bi oğlum var.

Olsun arkadaşım evine dönebildin sonuçta daha iyi yaparsın ben inanıyorum sana
sağol canım
hep beraber kurtulalım bu kilolardan artık.
ramazanda nasıl beslenmek gerek acaba. sahurda aslında yumurta yemek gerek ama ben yiyemiyorum yumurta.

ben de ismimi ve mesleğimi yazmasam daha iyi.
ama özelden mesleğimi yazabilirim istersen.
yıllardır 63-65 arası gidip gelen birisi olarak 60 olmak istiyorum.
4 yıldır aralıksız spor yapıyorum. tabi tatil vs derken bazen ara verdiğim oluyor.
bi oğlum var.

sağol canım
hep beraber kurtulalım bu kilolardan artık.
ramazanda nasıl beslenmek gerek acaba. sahurda aslında yumurta yemek gerek ama ben yiyemiyorum yumurta.

Ne demek canım benim ya bıktık artık şu kilolardan ya özelden konuşalım seninle Papatya gerçek anlamda destek olalım birbirimize. Ramazan da ben açıkçası avuç içi kadar pideye izin var diyor ama çok sık olmamak kaydıyla arada pide yiyeceğim her zaman değil. Sahur da şekerim ben mutlaka ya menemen yiyeceğim ya omlet tarzı ya haşlama peynir salatalık kayısı arası kaymak fındık fıstık onlar zaten rutin devam sana da bir öneri sunayım her zaman olmasa da sen de yumurta yemeye çalış ben 2 yumurtadan menemen yaparım genelde sende tek yumurtadan yap domatesini 2 adet biberini 3 4 adet koyarsın maksat yumurta tadı çok çıkmaması. İftar da da arkadaşım çorba ve ana yemek yanında yogurt acı biber tursusu ile sonlandırmayı düşünüyorum açıkçası. Konuşup ayarlayalım ya ramazanı gerçekten kilo almak istemiyorum kilo vermek istiyorum. 5 leri birlikte görmemiz lazım ramazan a kadar görebilir miyiz ki 5 leri Papatya yaaa :(

Veya iftarda bol sote şöyle yanına da keten tohumlu yogurt yanına da acı biber turşusu ooooh missss sence nasıl Papatya :P

Arada da şey yapmayı düşünüyorum mercimekli pırasalı börek yapıyorlar karataydakiler öyle de yapabilirim :P ayyy ramazan gelsin kızzzz

Ne demek canım benim ya bıktık artık şu kilolardan ya özelden konuşalım seninle Papatya gerçek anlamda destek olalım birbirimize. Ramazan da ben açıkçası avuç içi kadar pideye izin var diyor ama çok sık olmamak kaydıyla arada pide yiyeceğim her zaman değil. Sahur da şekerim ben mutlaka ya menemen yiyeceğim ya omlet tarzı ya haşlama peynir salatalık kayısı arası kaymak fındık fıstık onlar zaten rutin devam sana da bir öneri sunayım her zaman olmasa da sen de yumurta yemeye çalış ben 2 yumurtadan menemen yaparım genelde sende tek yumurtadan yap domatesini 2 adet biberini 3 4 adet koyarsın maksat yumurta tadı çok çıkmaması. İftar da da arkadaşım çorba ve ana yemek yanında yogurt acı biber tursusu ile sonlandırmayı düşünüyorum açıkçası. Konuşup ayarlayalım ya ramazanı gerçekten kilo almak istemiyorum kilo vermek istiyorum. 5 leri birlikte görmemiz lazım ramazan a kadar görebilir miyiz ki 5 leri Papatya yaaa :KK43:
ben kesinlikle haşlanmış yumurta yiyemiyorum. menemeni de bol ekmek ile.
ama dediğin gibi içine bol domates bol biber koyarsam az yumurta ile belki tadının farkına varmadan geçer gider boğazımdan. :KK70:
bu kilo verme sürecim için de beni ramazan ve yaz dönemi hep korkutmuştur. insanın gözü aç oluyor işte. ama ben kilo almak istemiyorum artık. bi şekilde kurtulacağım bu 4 kilodan.
evet destek olalım birbirimize...

ben kesinlikle haşlanmış yumurta yiyemiyorum. menemeni de bol ekmek ile.
ama dediğin gibi içine bol domates bol biber koyarsam az yumurta ile belki tadının farkına varmadan geçer gider boğazımdan. :KK70:
bu kilo verme sürecim için de beni ramazan ve yaz dönemi hep korkutmuştur. insanın gözü aç oluyor işte. ama ben kilo almak istemiyorum artık. bi şekilde kurtulacağım bu 4 kilodan.
evet destek olalım birbirimize...

Her zaman yanındayım arkadaşım. Elimden geldiği kadar özelde olsun burada olsun. Her zaman hedeflediğin kilonun 3 kilo aşağısında ol ki tatlım böyle canın birşey yemek istediği zaman ye diğer günler o yediklerini kurtarmaya geç. Hedefin 60 ise sen 57 ol ki o 3 kilo senin koruman olsun.

Her zaman yanındayım arkadaşım. Elimden geldiği kadar özelde olsun burada olsun. Her zaman hedeflediğin kilonun 3 kilo aşağısında ol ki tatlım böyle canın birşey yemek istediği zaman ye diğer günler o yediklerini kurtarmaya geç. Hedefin 60 ise sen 57 ol ki o 3 kilo senin koruman olsun.
amannnn 57 benim için çok ütopik bi rakam... ama inşallah olur ne diyeyim.
ben sanki doğduğumdan beri 65 im ya...
özelden de yazışırız..
motivasyon tavan olmalı değil mi?

amannnn 57 benim için çok ütopik bi rakam... ama inşallah olur ne diyeyim.
ben sanki doğduğumdan beri 65 im ya...
özelden de yazışırız..
motivasyon tavan olmalı değil mi?

Hiç ütopik filan deme Papatya ya kilomuz 70 80 değil ki şurada 5 li rakamları görmemize ne kadar kaldı sankiii biz başaracağız :P motivasyonumuzzz tavanı geçmeli kız bulutlara çıkmalıyız bizim yaptığımız diyet süper bir diyet valla gerekirse birbirimize her gün yediklerimizi çekip yollarız mailden özelden her gün tartılıp notlar alırız yaparız sen bana ve kendine güven. Şükret ki doğumda çıktığın rakam 80 90 olmamış 65 kiloda ne varmış zayıflayanların bizden fazlası ne ki.

Hiç ütopik filan deme Papatya ya kilomuz 70 80 değil ki şurada 5 li rakamları görmemize ne kadar kaldı sankiii biz başaracağız :p motivasyonumuzzz tavanı geçmeli kız bulutlara çıkmalıyız bizim yaptığımız diyet süper bir diyet valla gerekirse birbirimize her gün yediklerimizi çekip yollarız mailden özelden her gün tartılıp notlar alırız yaparız sen bana ve kendine güven. Şükret ki doğumda çıktığın rakam 80 90 olmamış 65 kiloda ne varmış zayıflayanların bizden fazlası ne ki.
ay ben doğuma 88 ile gittim...
ben hiç 50 li rakam düşünmedim aslında.
ben biraz boğazına düşkün biriyim aslında. bugüne dek sporla korudum hep kilomu
teşekkür ederim desteğin için.

ay ben doğuma 88 ile gittim...
ben hiç 50 li rakam düşünmedim aslında.
ben biraz boğazına düşkün biriyim aslında. bugüne dek sporla korudum hep kilomu
teşekkür ederim desteğin için.

İnşallah görürüz canım bende hiç 5 li rakamları görmedim ama bu karatay a çok güveniyorum allah ın izniyle göreceğim. Sende azim et beraber görelim.

Evliyim 27 yasındayım bir de 6.5 aylık oğlum var. Ücretsiz izindeyim kuzucuğumla vakit geçiriyorum. Yapım kilo almaya müsait. Hayatımda birkaç kez 75 gördüm. Boyum 1.53 o yüzden o kilolarla daha şişman gösteriyorum.Şimdiye kadar cok sıkı denecek 3-4 kez diyet yaptım. Böylelikle 54 falan oldum. Evlendiğimde 49 idim. Yemek yapmayı severim ve stres yada can sıkıntısında kendimi yemeğe verdiğim oldu. Sürekli diyet yapmak zorunda kalmak cok kotu. Bır bıraktığımızda hemen ölçüsüz yemeğe başlıyoruz ondan sonra koca bi pişmanlık.

Evliyim 27 yasındayım bir de 6.5 aylık oğlum var. Ücretsiz izindeyim kuzucuğumla vakit geçiriyorum. Yapım kilo almaya müsait. Hayatımda birkaç kez 75 gördüm. Boyum 1.53 o yüzden o kilolarla daha şişman gösteriyorum.Şimdiye kadar cok sıkı denecek 3-4 kez diyet yaptım. Böylelikle 54 falan oldum. Evlendiğimde 49 idim. Yemek yapmayı severim ve stres yada can sıkıntısında kendimi yemeğe verdiğim oldu. Sürekli diyet yapmak zorunda kalmak cok kotu. Bır bıraktığımızda hemen ölçüsüz yemeğe başlıyoruz ondan sonra koca bi pişmanlık.

Ya ne kadar güzel anlatmışsın ya bıraktığımızda o kadar abartıyoruz ki örneğin 1 kandil simidiyle kaçamak yapmıyoruz bir kutu kandil simidi yiyoruz böyle birşey olamaz yaaaa

Back