- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
ben de buradayım.
şu 62 yi bi kaybettim bi daha bulamıyorum.
yarın yol acıkıyoruz. bu 4 gün nasıl idare edeceğim bilmiyorum. sabah 45 dk sporumu yaptım geldmi.
sabah erkenden yola çıkacağız. kahvaltı nasıl olacak bilmiyorum. bir yerde durup kahvaltı etsek o da simit filan olur.Canımmmm sakına pes etmeeeee :)
Bende haftasonu yedim yaaaa full ödem dolmuşum 66,5 tim dün sabah bu sabah tartıldım 65,5 olmusum ayyyy moralim bozuldu vallahi
Bende şimdi sporumu yapmaya başlayacağım.
sabah erkenden yola çıkacağız. kahvaltı nasıl olacak bilmiyorum. bir yerde durup kahvaltı etsek o da simit filan olur.
en azından akşamları hafif kapatmaya özen göstereceğim. leptin hiç olmazsa akşam salgılansın bari...
kilo almadan dönerim inşallah. sağol canım...Canım mutlaka omlet domates peynir zeytin olur bence hiç sıkıntı edeceğin bir durum yok
kilo almadan dönerim inşallah. sağol canım...
kesinlike en kötüsü o. bir hafta uğraşıp veriyorum hopp bir günde geri alıyorum. bitmeyen bir kısır döngüİnşallah canım ben haftasonu çok abarttım çok pişman oldum gerçekten verdiğin kiloları geri almak kadar kötüsü yokmuş.
kesinlike en kötüsü o. bir hafta uğraşıp veriyorum hopp bir günde geri alıyorum. bitmeyen bir kısır döngü
aynen ben 64,0 ı görmüştüm ama gel gelelim ki başa döndüm :'(
daha yeni basladin ya normal hemen geri almak. zaten daha ödem atmistin
yag yakimi 1 haftadan sonra oluyor kolay kolay geri alinmiyor.
.sucuk serbest ama ev yapimi sucuk. ya da kasabin yaptigi sucuk.
markali, market sucugu yasak . islenmis oldugundan.
ama dogal pastirma ve sucuk serbest.
Bebeğiniz kac aylık? Benimki 6.5 aylık vr hala ek gıdaya geçiş başlangıcındayız cok yemek istemiyor oğlum. Bende oruc tutabilir miyim sütüm azalır mı diye endişe ediyorumBen memlekete gidince başlayacağım tekrar bu arada Ramazan'da oruç tutacağım Rabbim nasip ederse emzirirken Nasıl yapacağım diyet bilmiyorum
Benim ki de 8 aylık ama tutmak istiyorum deneyeceğim inş süt azalmazBebeğiniz kac aylık? Benimki 6.5 aylık vr hala ek gıdaya geçiş başlangıcındayız cok yemek istemiyor oğlum. Bende oruc tutabilir miyim sütüm azalır mı diye endişe ediyorum
kizlar ben gecen sene deneme amacli 1gun tuttum ve sonuna kadar oruc tuttum
sutum azaldi mi hic hatırlamıyorum azalsa hatirlardim . 8 aylikti oglusum. . siz bilirsiniz sanirim.dinen sakincasi yok . ama sonra yalniz tutmasi cok zor oluyor.