kahvaltı için de cok beklemek iyi degil. açıkma olmadan kahvaltı yapmak lazim.Ben daha yemedim ama kahvaltımı 9:30 veya 10 da sabah kahvaltısını yapacağım :)
boyunuz kaç acabaArkadaşlar benim de bugün kü menüm :)
Sabah :
3 yumurta omlet
peynir
zeytin
maydanoz
dereotu
3 kayısı
fındık
Akşam :
Nohut
Çiğ kırmızı pancarlı yoğurt içine nane ve keten tohumu katıcam onu yiyeceğim.
Bende bugün başlayacağımı bildiğim için akşam pilav nohut çorba yedim sabah 9:30 a 10:00 a kadar acıkmamak için 65,5 ile başladım wc sorunum var çıkamıyorum çıkmamış halim 65,5 napıcam bilmiyorumama o kadar heyecanlıyım ki karataya başladığım için çok mutluyum çoooooook :) TEŞEKKÜRLER CANAN KARATAY.
boyunuz kaç acaba
Hergün tartılmak kilo vermenizi engeller.. En sık haftada 1 gün tartılın diyor uzmanlar.. Canan hoca da öyle der.. :)Boyum 1,63 Esilay Hanım :) ama daha önceden çok sağlıksız diyetler yaptım doyma kelimesi ne bilmezdim yani dukan diyetini denedim atak evresinde kilo vermem gerekirken ben kilo aldım en sonunda karatay diyetini buldum umarım kilo almam hiç kaçamak yapmayacağım Allah ın izniyle :) her gün tartılıp not alacağım kilomu.
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM .BENDE KİTAP VAR ÜSTÜ MEZRO OLAN BEN TEKRAR İNCELEYİM SİZDE BUYRUN GELİN BURAYA:):BEKLERİZ SALİHA ABLA SAĞ OLSUN ÇOK YARDIMCI OLUYOR BİZLERE
Biliyorum canimarzu sigara da leptini engelliyor arzuuuuuuu . biliyorsun degil mi?
ayfer ac hissedince saati bekleme gulum ye .Toplam 4.30 dk tamamlanacak 30 dk eksik olması çok mu büyük sorun anlayamadım ama kendimi çok aç hissediyorum
benim böyle bi sikntim olmamisti .Yarın ki menümü hayal ediyorum ooooh çok sevdim ben bu diyeti sağlıklı yaşama şekli diye buna denir gerçekten az yiyip sık sık yemek hiç te tok tutan birşey değilmiş o zaman ekmek bile yiyordum ama hiiiiç doymuyordum doymuş gibi yapıyordum ama şuanda ekmek yemediğim halde çok iyiyim. ------------------ Saliha ablacım ben wc çıkma sorunu yaşıyorum ne yapmam lazım kayısı filan hepsini denedim ben kayısıyı suda bile beklettim ama işe yaramadı bu diyete başlamadan önce meyve posalı şeyler yiyin dediler onuda yaptım yine faydası olmadı günlük 3 lt su içmeme ragmen napıcam bana yardım eder misiniz
canım en az 5 saat TOK hissetmeliyiz. dis fircalama sigara icme sakiz cigneme dahi leptini bozar. cigneme harekti yasak. sadece ayran o da acikma hissi olursa iciyoruz. . cay kahve bitki cayi serbest. aslinda cok basit
canan hoca kitabini biraz da hayat sekli olarak hazirlamis . onu da devamli uygularasak hayat sekli degistigi icin elbette zayiflariz. ama 2ogunle hizlandiriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?