- 5 Mart 2016
- 179
- 300
- 23
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oleyyyyyarkadaşlar ilk bildirim yapanları saymazsak . tam pazartesi baslamadiklari ixin bu hafta 1.papatya oldu . 1000gr ile.
M maviduvar1 yi tebrik ederiz.
2.. papatyada123 -800g ile
3.. arzucuk25 -600g ile
kizlar yeni katilan citirlar listeye haftaya alalim sizi.
Evet şerbet gibi çok tatlı, ilk sefer dışında işe yaramadı. Çarşamba günü doktora gidicem böyle bi sıkıntı görmedim yani ve korkmaaya başladım.Aldiginiz surup serbet gibi mi? Bende de vardi problem ferci bende anal fissur var da aldim o ilaci.Kullanmadim.Ici seker dolu.Magnezi calcine deneseniz?
Hahahha ay çok haklısın :))))ne yapsin kadin .
canli yayinda anlatiyo anlatiyo kadin cikmis ben günlük 2kg üzüm yerim diyi nispet yapar gibi. Aslında ideal kiloda olana hic yemeyin demiyo . bizim kulturumuz aksam yemek cay cerez en son.22:00 gibi tabaklar dolusu kavun karpuz elma portakal
duzelmediniz mi hala .Hahahha ay çok haklısın :))))
Akşam meyve yemeyin dese daha mantıklı. Gerçi bize, bizim gibilere bütün yasaklar mübah :))))
Bu arada haaaala aynı kilodayım allaaaam bi zayıflayamadım
Maalesefduzelmediniz mi hala .
cok geçmiş olsun .
Guveniyorum sana sen gul ablanin veliyatisin istesen nasil yaparsin bilirimarzuu beni bilir. sirf 1.olmak icin sifir kacamak yaparim .
haydi bakalım.
Bencede durum vahim hic zaman gecirmeden gitmelisin sorun devam ettikce kilo vermedde duracak muhtemelenMaalesef
Çarşamba günü doktora gidicem bi ilaç bi şey versin isyan edicem artık.
Bi de 2 haftadır sürekli aynı kiloda 200 300 gram bi aşağı bi yukarı gidip geliyor. Gram veremiyorum aslında.
Neyse karataya ve leslieye devam :))))
HAKLIISN CANIM ÖYLE VALLAHİ MENÜM DE YALNIŞ GÖRÜRSENİZ UYARIN OLUR MU ŞU 1 AY SONRA OKUL BİTİYOR TEKRAR OKUCAM İNŞEsilay bence sen karatay kitabını Bidaha bi oku yoksada mutlaka edin menülerin ara öğünlerin hep yanlış canım böyle kilo veremessin olmaz
hosgeldin canimArkadaşlar çiğ köfte yenilebiliyor mu karatayda herhangi bir sınırlama var mı miktarında ? ve Lahmacun haftada kaç kere yenilebilir. ?
inşallah .Çok teşekkür ederim Saliha Hanım. Bende yarın başlayacağım inşallah başlangıç kilomun resmini çekeceğim sonra karataya başlayacağım ben dukan diyetinide denedim ama onda kilo aldım millet atak evresinde kilo verirken ben kilo alıyordum ama inşallah karatay da bu sorun olmayacak kitabı okudum bitirdim çok hoşuma gitti inşallah sorunsuz devam ederim :)
inşallah .
tam tamina kaçamaksiz karatay yapip zayıflamayan gormedim.
baslarda biraz zor gelebilir ama sonralari en kolay diet gibi geliyo. hem saglikli yasam sekli. :)
arada en az 5 saat olmali. cigneme hareketi olmadan. . .Saliha Hanım 9 da sabah kahvaltımı yapsam akşam saat kaçta yemeğimi yemem lazım 2 ögün yapmayı istiyorum ben. Çalıştığım için 9 - 10 da kahvaltımı yaparım.