• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

arada en az 5 saat olmali. cigneme hareketi olmadan. . .

5 saat sonrasi aclik hissedince yemelisiniz . size bagli. ama 5 saatten once acikirsaniz da yemeniz gerek ki kitlik sinyali gitmesin.

kahvaltiyi tam tamina yapip 5 saati gecirin . iyi bi aksam yemegi yiyip erken yatarsaniz hizlica kilo verirsiniz. .

Anladım Saliha Hanımcım teşekkür ederim sağolun kahvaltıyı geç yapmak iyi olacak o halde yarın deneyeyim de bi bakalım nasıl olacak :) çok heyecanlıyım tartıda doyarak eksileri görmek için.

Esilay sana canan hocanın kitabındaki örnek menüsünü fotoğrafla göndereyim dicem ama kitaba biri el koydu götürdü :))) Bura olan biri gönderebilirse çok yardımcı olur bilmeyenlere.. Birebir uygulamak zorunda değiliz, sadece örnek, ne yiyebildiğimizi görmemiz açısından güzel..
ÇOK TEŞEKÜR EDERİM .BENDE KİTAP VAR ÜSTÜ MEZRO OLAN BEN TEKRAR İNCELEYİM SİZDE BUYRUN GELİN BURAYA:):BEKLERİZ SALİHA ABLA SAĞ OLSUN ÇOK YARDIMCI OLUYOR BİZLERE

Anladım Saliha Hanımcım teşekkür ederim sağolun kahvaltıyı geç yapmak iyi olacak o halde yarın deneyeyim de bi bakalım nasıl olacak :) çok heyecanlıyım tartıda doyarak eksileri görmek için.
kahvaltiyi gec yapacam diye bekleme yaparsanız yine olmaz. uyandiktan sonra vakut kaybetmeden kahvaltı yapmak lazim . .. yoksa vucud kilo vermez kilolari tutar . .

ilk basta 2, 5 ogun yapmak daha mantikli. :)
ara ogun olarak bi şeyler yenebilir .

İlk başlangıç olarak alışana kadar söylediğiniz şeyi uygulayacağım çünkü vücudum şuanda farklı diyetlere alışkın olduğu için biraz sarsılabilir 9:3o kahvaltı için iyi bir saat sanırım :) akşam 17:oo de akşam yemeği yarın olsa da başlasam :D

Kızlar bugünkü menüm çoktandır paylaşmıyoruz.

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta
Zeytin peynir domates biber ıkı ceviz çay

Akşam: taze fasülye yoğurt
2 litre su spor yok

sabah:
melemen
peynir
zeytin
findik
kaymak
cay
salatalık

aksam:
kabak yemeği
yoğurt

Sabah: yumurta zeytin fındık domates semizotu süt peynir
Öğlen: köfte yoğurt biraz kara dut 4 tane yeni dünya 2 tane hurma
Aksam: köfte yarım kase çorba yoğurt salata dondurma

Bugun bozdum resmen. Yaklasan sınav stresi oğlumun hastalanması uykusuzluk üzerine regl olmam... Asırı derecede tatlı krizine neden oluyor

Sabah: yumurta zeytin fındık domates semizotu süt peynir
Öğlen: köfte yoğurt biraz kara dut 4 tane yeni dünya 2 tane hurma
Aksam: köfte yarım kase çorba yoğurt salata dondurma

Bugun bozdum resmen. Yaklasan sınav stresi oğlumun hastalanması uykusuzluk üzerine regl olmam... Asırı derecede tatlı krizine neden oluyor
tarcinli sut icin ogunlerde . tatli istegi gider.hurmayi yemeseydiniz . meyvey sabah yeseydiniz bisi olmazdi yine. olsun . yarin tam yaparsiniz. ama iste süreç uzar

Slm
Kizlar benim
Bugun aksam yemegim cok sacmaydi bugun parlican yemegi yaptim ama biraz suluydu ekmek banmalikti yiyemedi bir kase yogurt yogurt yedim tabiki doymadim salatam tuzlu olmustu yiyemedim sonra bir fincan sutlu kahve ictim yok acim tekrar bir kase yogurt icine ceviz kattim yedim en fazla 2saat tuttu beni pazara gittim kiraZ aldim bitaz kiraz yedim olmadi eve geldim saat 8bes var 5tanede erik yedim doydummu hayir ama saat gectigi icin suya yukledim bitki cayi ictin normal cay icyim bir sekilde acligimi bastir anliycaginiz bu ginden ben bisey anlamadim yedigim meyveler bana arti getirebilir aklima sonradan gelen sey niye iki yumurta kirip yemedigim bu dediklerim aksam 4te basladi aksam 8zr kadar:((((

Slm
Kizlar benim
Bugun aksam yemegim cok sacmaydi bugun parlican yemegi yaptim ama biraz suluydu ekmek banmalikti yiyemedi bir kase yogurt yogurt yedim tabiki doymadim salatam tuzlu olmustu yiyemedim sonra bir fincan sutlu kahve ictim yok acim tekrar bir kase yogurt icine ceviz kattim yedim en fazla 2saat tuttu beni pazara gittim kiraZ aldim bitaz kiraz yedim olmadi eve geldim saat 8bes var 5tanede erik yedim doydummu hayir ama saat gectigi icin suya yukledim bitki cayi ictin normal cay icyim bir sekilde acligimi bastir anliycaginiz bu ginden ben bisey anlamadim yedigim meyveler bana arti getirebilir aklima sonradan gelen sey niye iki yumurta kirip yemedigim bu dediklerim aksam 4te basladi aksam 8zr kadar:KK43:(((
:(
kiz kiraz felan yersen hepten acikirsin bari zeytin yeseydin arzuu. 70tane zeytin yeseydin.

ramazan da yaklasiyor. tatli yersek daha hizli acikiriz kizlar . sahurlarda cokelek.vs alin kizlar yumurtali cokelek yaparsınız. :) :) cok.heyecanliyim . :)
Haklisin kuzum diyorum ya doymadim ama aklima altarnatif boseyde gelmedi baska bisey yiyene kadar meyve yedim bir tencere o guzelim yemegi kayinvalidenlere gotursum bir guzel yediler afiyet olsun tabi

ramazan da yaklasiyor. tatli yersek daha hizli acikiriz kizlar . sahurlarda cokelek.vs alin kizlar yumurtali cokelek yaparsınız. :) :) cok.heyecanliyim . :)
Ay nasil olcak hakketen 2cocuk iftar cok gec oluyo beni aclik falan degil sigara cok salliyo bide kahve tabi ama saat 2. Olmusnekadar su ictiysem artik aclik hissetmiyorum insallah cok etkilenez ben boyle tedbirsizlik yapmazdim ama:((( kendimlede gurur duyuyorum o sekle geldim ama o yemegi ekmekle yemedim yanona bulgur pilavida yapmak istemedim bu sefer yine au topluycak vucut simdi demek doymadimya aklima neler geliuo kiz en azindan 5dk bir mercimek corbasi yapaydimya duduklude misss neysegecti bolu pazari iyi geceler boll leptinler benim leptin calisiyosa tabi

Arkadaşlar benim de bugün kü menüm :)

Sabah :

3 yumurta omlet
peynir
zeytin
maydanoz
dereotu
3 kayısı
fındık

Akşam :

Nohut
Çiğ kırmızı pancarlı yoğurt içine nane ve keten tohumu katıcam onu yiyeceğim.

Bende bugün başlayacağımı bildiğim için akşam pilav nohut çorba yedim sabah 9:30 a 10:00 a kadar acıkmamak için 65,5 ile başladım wc sorunum var çıkamıyorum çıkmamış halim 65,5 napıcam bilmiyorum :( ama o kadar heyecanlıyım ki karataya başladığım için çok mutluyum çoooooook :) TEŞEKKÜRLER CANAN KARATAY.

Saliha Hanım Ramazan da siz nasıl yapıyorsunuz avuç içi kadar pide yenebilir diyor kitapta doğru mu nasıl yapacaksınız benimle paylaşır mısınız lütfen :)

Bende dün kü menümü yazıyorum geç kalsam da
Sabahsaat 9.30 ::2 yumurta soğanlı
Ceviz fınfık
Yeşil biber domates salata ....dereotu ..peynir zeytin

Ara.:yok sadece bir türk kahvesi
Akşam 19:mercimek köftesi yanına bol ayran
Saliha abla toplam 8 saat yemedim ama ilk 7 saat hiç açıkmadım bende bir şey yemedim sonra apzıma bir iki salatalık attım abla zeytin kahvaltıda kaç tane olmalı

Back