Olsun canim almamakta bir erdem sen tam gaz dikkat etmeye calisKızlar yeni yazıyorum hala evimde Değilim üzerine birde kızım nezle oldu yatıyor kuzucuk içim acıyor onu gördükçe regli oldum bu hafta kilo hiç vermedim almadım da sanırım regli den dolayı 94 kiloyum şimdi saatlere uyamadım başkasının evinde kendine göre yapamıyor sun evime geçmek hedefim kilo almadan bir an önce
Abla cım inşALLAH bundan sonra olmaz bilmiyordumkaratayda uzum, kavun, karpuz, incir , portakal kesinlikle kilo vermede yasak .
yanlissss.Şimdi saat 11 bir bardak süt içiyorum bu dopru bir şey mi yoksa yalnış mı
kahvaltida canim . sut leptini durdururmus canan hocaya sormuslar oyle demis. ayran ise salgisini azaltır ama durdurmaz demis canim . olsun canim . hadi bakalım ben de varim . kaçamak yok kizlarrrr.Öylemi abla cım vallahi bilmiyordum süt ayran yoğurt serbest diye biliyordum peki sütü ne zaman yemeliyiz
Esilay bence sen karatay kitabını Bidaha bi oku yoksada mutlaka edin menülerin ara öğünlerin hep yanlış canım böyle kilo veremessin olmazŞimdi saat 11 bir bardak süt içiyorum bu dopru bir şey mi yoksa yalnış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?