• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

abla sabah kk yaptım beş saat doldu ben de terayağından soğan biber domates 3 lüsünü kavurdum şimdi yanıan yoğurt yedim hala pek tok hissetmiyorum yanına 1 ceviz 3.44 fındık yesem sorun olur mu

Kızlar yeni yazıyorum hala evimde Değilim üzerine birde kızım nezle oldu yatıyor kuzucuk içim acıyor onu gördükçe regli oldum bu hafta kilo hiç vermedim almadım da sanırım regli den dolayı 94 kiloyum şimdi saatlere uyamadım başkasının evinde kendine göre yapamıyor sun evime geçmek hedefim kilo almadan bir an önce

Kızlar yeni yazıyorum hala evimde Değilim üzerine birde kızım nezle oldu yatıyor kuzucuk içim acıyor onu gördükçe regli oldum bu hafta kilo hiç vermedim almadım da sanırım regli den dolayı 94 kiloyum şimdi saatlere uyamadım başkasının evinde kendine göre yapamıyor sun evime geçmek hedefim kilo almadan bir an önce
Olsun canim almamakta bir erdem sen tam gaz dikkat etmeye calis

Rumuz: papatyada123
Başlangıç tarihi:03.04.2016
Başlangıç kg:69.1
Geçen hafta:65.6
Bu hafta:64.8
Fark:-800 gr
Toplam fark: 4.3
Beden:40
Spor:4 gün koşu bandı
Boy:1.65
Hedef:ilk hedef:60 ikinci55

Kızlar bildirim geç oldu kusura bakmayın sabah regl oldum bugun biraz ağrılı gecti nete giremedim.

Menüm 10.30 sabah kk kahvaltısı
2 yumurta tereyapından
2 biber
Salatalık domaes
Dereot u
Ceviz fındık

Öple 15.30
Domatesli biberl soğanlı bir yemek sısu yaptımm yanına yoğurt çekirdek yedim ve biraz da çift çekirdekli siyah üzüm ikisi yasak mı acaba

Akşam da 19.30
Kabak yemeği çok az ve yoğurt
Su:2 lt
Spor:55 dk eliptik

kizlarrr ben de yarin sifir kacamaksiz basliyorum . Sabah yine tartildim . fazla çıktim. hafta sonu alisveriste istediğim kapin ustu kapanmadi . bi buyugu ise cok bol geldi . sanirim kilo aldim yine yukardan. bu hafta ben de varim . hadi bakalim . kim 1.olacak .:sampiyon:

Öylemi abla cım vallahi bilmiyordum süt ayran yoğurt serbest diye biliyordum peki sütü ne zaman yemeliyiz
kahvaltida canim . sut leptini durdururmus canan hocaya sormuslar oyle demis. ayran ise salgisini azaltır ama durdurmaz demis canim . olsun canim . hadi bakalım ben de varim . kaçamak yok kizlarrrr.

Back