Tebriler canim guzel vermisin bu leslie basit ama etkili 1gun ancak yapabildimRumuz: papatya
Başlangıç tarihi:11.04.2016
Başlangıç kg:65
Geçen hafta:64,2
Bu hafta:63,2
Fark:-1000
Toplam fark:1800
Spor:haftada 4 gün 3 mil leslie
Boy:1.65
Hedef: 60
Supermis zaman buldukca lesli yapmaya calisiyorum ama bu daha etkili gibi deniycem insallah
Leslie kilay gelenlere evde o tarz yapilabilecek bir video var.50 dk lik.Paylasayim sizlerle.Dun yaptim kan ter icinde kaldim.Nabiz devamli yuksek yani yag yakiliyor demek.
Ben tartilmadim.2 haftanin sonunda tartilmak istiyorum.Paylasirim burada da ama h.sonu hic bozmadim.Cuma aksami iyice cozuttum onu telafi etmek icin.Spor olarak 4 gun bir saat yuruyus 1 gun de paylasacagim videoyu yaptim.Hala yorgun hissediyorum kendimi.
Ayfer artik hirs yapmanin zamani degilmi artilar cogalmaya basladi vermiyosun ama en azindan almaRumuz:esilay23
Başlangıç tarihi:bugün :)
Başlangıç kg 79.500
Geçen hafta:79.500
Bu hafta:79.700
Fark:+200
Toplam fark:+ 200
Spor:2 gün eliptik bisiklet
Boy :160
Hedef:75
Büyük hedef :60
Attım tuttum ama başarılı olamıyorum irademi kontrol edemiyorum eşimle bazı olaylardan sinirlerim bızulduderken ben karatayı bıraktım ... tabiki o yüzden kilo veremedim bide ayın 1 inde o kadar asla yapmıcam dediğim halde
Supermis zaman buldukca lesli yapmaya calisiyorum ama bu daha etkili gibi deniycem insallah
canım çok haklısınAyfer artik hirs yapmanin zamani degilmi artilar cogalmaya basladi vermiyosun ama en azindan alma((gulum canina yazik be
çok teşekkür ederim. aslında bu hafta kaçamklarım da olmuştu.yeni arkadaşlar hoşgeldiniz .
herkes ne yaparsa kendine yapar .ayfer esinle kavga ettin ettin . niye dietini bozuyirsun .
papatya Tebrikler azmin sonucu 1kg gitmis
arzucuum ha gayret bence vucudun kendinu birakcak.
ama papatya123yok? ben mi gormedim yav
hayir yasak degil. ama doydugunu hissedinc bırakmak gerek.çok yemek yedim değil yalnış ifade etmişim yanına akşamdan kalan bir yemek yesek bu yasak mı mesela o gün ben et sote yemiştim
anladım teşekür ederim abla cımhayir yasak degil. ama doydugunu hissedinc bırakmak gerek.
ama et yiyince yumurtaya yer kalmaz herhalde . yani doymus olursun.
kayisi sabah kahvaltıda yendigi takdirde kilo vermeye engel degil. ama en cok4-5 tane yiyoruz. kuru kayisi.diyelim ki kahvaltida mevsim meyvesi yedik o zaman ekstra bi de kuru kayisi vs yemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?