Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Başlangıç tarihi: 06.05.2016
Başlangıç kilo:62.5
Şimdiki kilo:62.3
Fark:-200gram
Spor:2 gün Leslie 2 mile

Hafta sonu pek Karataya uyumadım alısverıs temizlik misafirdi derken dengem sarsıldı. Tabi bir de bizimki diş çıkaracak ilk defa yıkıyor ortalığı gece gündüz
Sabah kahvaltı:
2 hurma
Fındık, domates salatalık az süzme peynir yumurta zeytin

Bakalım günün devamı Nasıl olacak. Bir de eşimle kahvaltı yaptıgım için sabah 7:30 ta yapıyorum iki öğün yapmam zor bir de emziriyorum daha

Rumuz:esilay23
Başlangıç tarihi:bugün :)
Başlangıç kg 79.500
Geçen hafta:79.500
Bu hafta:79.700
Fark:+200
Toplam fark:+ 200
Spor:2 gün eliptik bisiklet
Boy :160
Hedef:75
Büyük hedef :60

Attım tuttum ama başarılı olamıyorum irademi kontrol edemiyorum eşimle bazı olaylardan sinirlerim bızulduderken ben karatayı bıraktım ... tabiki o yüzden kilo veremedim bide ayın 1 inde o kadar asla yapmıcam dediğim halde

Leslie kilay gelenlere evde o tarz yapilabilecek bir video var.50 dk lik.Paylasayim sizlerle.Dun yaptim kan ter icinde kaldim.Nabiz devamli yuksek yani yag yakiliyor demek.

Ben tartilmadim.2 haftanin sonunda tartilmak istiyorum.Paylasirim burada da ama h.sonu hic bozmadim.Cuma aksami iyice cozuttum onu telafi etmek icin.Spor olarak 4 gun bir saat yuruyus 1 gun de paylasacagim videoyu yaptim.Hala yorgun hissediyorum kendimi.

Supermis zaman buldukca lesli yapmaya calisiyorum ama bu daha etkili gibi deniycem insallah

Ayfer artik hirs yapmanin zamani degilmi artilar cogalmaya basladi vermiyosun ama en azindan alma((gulum canina yazik be

Supermis zaman buldukca lesli yapmaya calisiyorum ama bu daha etkili gibi deniycem insallah

Mutlaka dene canim.Ben kışın ne zaman niyetlensem yapmaya 15. 20. Dk da birakiyodum.Ilk defa dun tamamladim.Inanilmazz etkili kollari bile harika calistiriyor.Zamaninda cok leslie yapmis biri olarak yag yakmaya yonelik etkisi az diye dusunuyorum.

Rumuz: papatyaumuttur
Başlangıç tarihi:30.04.2016
Başlangıç kg:54
Bu hafta:52.3
Fark:1700
Toplam fark:1700
Spor: haftada 3 gün açık havada 45 dakika yürüyüş
Boy:1.54
Hedef: 50

Merhabalar, ilk bildirimimi yapıyorum. Dün anneler günü, ziyaret falan derken bir dilim pasta ile iki tane kakaolu kurabiye yemiş bulundum yoksa cumartesi 52 çıkmıştım tam Keşke yapmasaydım deyip kendime kızsam da bundan sonra kaçamaksız devam inşallah.
Hepinize çok teşekkür ederiim, burada insan daha fazla kuvvet buluyor, motive oluyor. Süpersiniz kızlar

Kızlar selam aranıza yeni katıldım sabah karatay kahvaltisiyla başladım hadi hayırlısı inşallah bu kez bırakmam işin ucunu kilolar gitmiyor diye

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz .
herkes ne yaparsa kendine yapar . ayfer esinle kavga ettin ettin . niye dietini bozuyirsun .

papatya Tebrikler azmin sonucu 1kg gitmis

arzucuum ha gayret bence vucudun kendinu birakcak.

ama papatya123yok? ben mi gormedim yav

çok teşekkür ederim. aslında bu hafta kaçamklarım da olmuştu.
ama ben sporumu hiç bırakmıyorum. sanırım o avantaj benim için.

bu arada annecik de ortalikta yok.

saliha abla ben hiç konuşmayayım bu işaretler ifade eder her şeyi sanırım ......abla cım sana bir soru sorucam kk kahvaltısı yaptım diyelimama yanına çok yemek yedim bu yalnış mı ........ben gül ablanın topiğini kuudum 130 sayfa tarhana için diyor organik undan yapılmış köy tarhanası ise içebiliyormuyuz ben haftada bir içeceğim ...ayrıca abla cım kayısı kilo vermeye engel mi değil mi analayamadım

çok yemek yedim değil yalnış ifade etmişim yanına akşamdan kalan bir yemek yesek bu yasak mı mesela o gün ben et sote yemiştim

çok yemek yedim değil yalnış ifade etmişim yanına akşamdan kalan bir yemek yesek bu yasak mı mesela o gün ben et sote yemiştim
hayir yasak degil. ama doydugunu hissedinc bırakmak gerek.
ama et yiyince yumurtaya yer kalmaz herhalde . yani doymus olursun.
kayisi sabah kahvaltıda yendigi takdirde kilo vermeye engel degil. ama en cok4-5 tane yiyoruz. kuru kayisi.diyelim ki kahvaltida mevsim meyvesi yedik o zaman ekstra bi de kuru kayisi vs yemiyoruz.

anladım teşekür ederim abla cım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…