• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Maalesef sordum yapmıyorlarmış cok nadir yumurta hasliyorlarmis. Meyve oluyo genelde. Bende yogurt yemeye çalışıyorum. Ama tam duyduğumu hissetmiyorum ceviz falan yesemde.

saliha yiyemiyorum gitmiyo dedikce sana gicik oluyotum haberin olsun :))))bende hic boyle etki olmadi istedigim her anda yerim canim istemiyo tatli falan ama tatli verseler kilo almiycaksin deseler yerim affetmem
bende aynı, canım tatlı istemiyo ama, karatay yeyin dese yeriz yani saliha :kk77: Bir mozaik olsun browni olsun yenir yani çayla:KK75: Bizim insülin daha kırılmamış bence arzu :KK70::KK70::KK70:

Psikolojik tedavi görüyorum. Bazı özel sebeplerden dolayı. Ve burda kaldığım zamanda kilo vermek istiyorum. Yardım edin nolur. bu kilolardan kurtulmalıyız. Hastaneden çıktığımda bambaşka biri olmak istiyorum.
aklima bisi geldi
kusbasi et kavurttursaniz bi yakininiza. haftalik olarak. bi kaba koysa donar zateb hemen. dolapta saklasaniz kahvaltidan once disari cikarsaniz yumurta yerine?

image.jpg

Regl dönemi tartıda fazla bi fark olurmu yarın tartılmaktan korkuyorum doğrusu kızlar o_O
Aslinda
Karataya gore beslenenlerde
Adet sisligi fazla olmuyo ama tabi bellide olmaz kisiye gore degisir bende cok
Merak ediyorum yarin neolucak bu 3.cu hafta olcak bakalim eksiye gittimmi insallah gittim sanirim 5-6kilo vermeden kimse fark etmiycek

Kizlar kac gundur sizleri takip ediyorum bende araniza katilmaya karar verdim insallah bu kez basaririm iki kizim var 96 kiloyum aralik ayinda karatayla 7 kilo verdim dahada veremeyince bıraktım sanirim durakladi uzun sure.kilom ama tekrar deniycen desteklerinizi bekliyorum he birde unutmadan lipo magnet kullanan varmi ya ise yariyormu alsam mi

Kizlar kac gundur sizleri takip ediyorum bende araniza katilmaya karar verdim insallah bu kez basaririm iki kizim var 96 kiloyum aralik ayinda karatayla 7 kilo verdim dahada veremeyince bıraktım sanirim durakladi uzun sure.kilom ama tekrar deniycen desteklerinizi bekliyorum he birde unutmadan lipo magnet kullanan varmi ya ise yariyormu alsam mi
hosgeldin canim. . .
takıl bize .
:)

kilolar hemen almadik ki hemen gitsin.
sihir yapio ya dizidekiler oyle olmuo ki.
illa 1-2ay lazım.

Rumuz:arzucuk25
Başlangıç tarihi:18.04.2016
Başlangıç kg:78.800
Geçen hafta:76.300
Bu hafta:75.700
Fark:-600
Toplam fark:3.100
Spor:leslie yaptim 1gun
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 70 ikinci 65
arzu tebrik ederim seni iyi vermişsin 18 nisana daha 10 gün 1.500 daha versen baya senin için yol almış oluyursun

Back