Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynı, canım tatlı istemiyo ama, karatay yeyin dese yeriz yani saliha Bir mozaik olsun browni olsun yenir yani çayla Bizim insülin daha kırılmamış bence arzusaliha yiyemiyorum gitmiyo dedikce sana gicik oluyotum haberin olsun :))))bende hic boyle etki olmadi istedigim her anda yerim canim istemiyo tatli falan ama tatli verseler kilo almiycaksin deseler yerim affetmem
bende aynı, canım tatlı istemiyo ama, karatay yeyin dese yeriz yani saliha Bir mozaik olsun browni olsun yenir yani çayla Bizim insülin daha kırılmamış bence arzu [/QUOTE
Ahahha he walla bu kiz yiyemiyorum diyo delleniyorum
aklima bisi geldiPsikolojik tedavi görüyorum. Bazı özel sebeplerden dolayı. Ve burda kaldığım zamanda kilo vermek istiyorum. Yardım edin nolur. bu kilolardan kurtulmalıyız. Hastaneden çıktığımda bambaşka biri olmak istiyorum.
aklima bisi geldi
kusbasi et kavurttursaniz bi yakininiza. haftalik olarak. bi kaba koysa donar zateb hemen. dolapta saklasaniz kahvaltidan once disari cikarsaniz yumurta yerine?
hmm..Asil problemin o. Vejeteryanim balık haricinde et yemiyorum.
AslindaRegl dönemi tartıda fazla bi fark olurmu yarın tartılmaktan korkuyorum doğrusu kızlar
hosgeldin canim. . .Kizlar kac gundur sizleri takip ediyorum bende araniza katilmaya karar verdim insallah bu kez basaririm iki kizim var 96 kiloyum aralik ayinda karatayla 7 kilo verdim dahada veremeyince bıraktım sanirim durakladi uzun sure.kilom ama tekrar deniycen desteklerinizi bekliyorum he birde unutmadan lipo magnet kullanan varmi ya ise yariyormu alsam mi
arzu tebrik ederim seni iyi vermişsin 18 nisana daha 10 gün 1.500 daha versen baya senin için yol almış oluyursunRumuz:arzucuk25
Başlangıç tarihi:18.04.2016
Başlangıç kg:78.800
Geçen hafta:76.300
Bu hafta:75.700
Fark:-600
Toplam fark:3.100
Spor:leslie yaptim 1gun
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 70 ikinci 65