Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kiz saat 17den 19zu kadar naptin merak ettim 5te yesen bucukta biter naptib sen okadar
Evet kızlar bir karatay beslenme gününüde gururla kapattık Sabah ıspanaklı yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 tane ceviz akşam mercimek kofte marul yoğurt 1 saat yürüyüş
Canim o bitane ceviz yettimi sana bence 5tanr 6tane yemen lazim

Kiz saat 17den 19zu kadar naptin merak ettim 5te yesen bucukta biter naptib sen okadar

Canim o bitane ceviz yettimi sana bence 5tanr 6tane yemen lazim
Can'ım 5 saat doldu acıktım o ara biraz fındık yedim sonra yemek bir türlü pişmedi salata yedim en son yemek birde kahve oldu 2 saat

Bugun sabah tartıdan sonra ceza o arzu, bide günkurusu yemedım, gün kurusu olmadan cevizin ne önemi var
Canim ben sana dedim gun kurusunu yeme diye ben diger sefer hic yemedim kilo yavas veriyodum gul abla bana kes demisti iyi yaptin ama cevizlerini ye canim

Can'ım 5 saat doldu acıktım o ara biraz fındık yedim sonra yemek bir türlü pişmedi salata yedim en son yemek birde kahve oldu 2 saat
Keske yemegini erken yapsaymisin yada findik yerine koyu bir ayran icseymisin en azindan lrptin calismaya devam ederdi kahveyi yemek saatine eklemek gerekmiyo somrafa ocebilirsin yazik etmisiz o iki saatine

Keske yemegini erken yapsaymisin yada findik yerine koyu bir ayran icseymisin en azindan lrptin calismaya devam ederdi kahveyi yemek saatine eklemek gerekmiyo somrafa ocebilirsin yazik etmisiz o iki saatine
Can'ım kendi evimde Değilim ki kendi keyfime göre hareket edemiyorum yoğurt yoktu mecbur yedim fındık kahve sütlü ya o yüzden yemek saatine eklendi

Kızlar Karatay beslenmesinde bana eşlik edecek arkadaşlar arıyorum. Diyet günlükleri başlığı altında bir konu açıp, birbirimize destek olup, istediğimizi kilolara inebilmek için farklı etkinlikler yaparız. Karatay sistemiyle ilgili oldukça bilinçliyim diyebilirim. Kendine güvenen, artık fazla kilolarıyla yaşamak istemeyen arkadaşları bekliyorum.

Bugüne kadar karatay tam olarak anlayamadım kaçamak olayını özellikle siz değerli arkadaşlarımın yazdıkları canan karatay kitabı ve bu topikte okuduğum her şey ile olayı çözdüm .bügün karatay tam başlangıç günüm büyük bir azinle başladım ne desem boş haftaya pazertesi kilo bildirimin de göreceksiniz ayın 18 inde karataya başladım sabah ölçtüm 79.500 kilo olmuşum 83.200 den 3.700 gitti ama kaçamak çok yaptım şimdi kaçamaksız bakalım ne olacak yarın kilo bildirimi yapnayacağım 79.500 bugün baktım bilginiz olsun saliha abla ve arzu lütfen bu sefer bana güvenin :) bu sayfayı çok sevdim ve sadece buraya takılıyorum

Ayfer umarim dedigin gibi olur insallah sana guveniyorum ama o tatlilari kacamaklari yapsanda bir yapmasanda bir anlik nefis walla sabah esim boyyoz puaca simit kiymali borek sucuklu yumurta onlari almis onlari yediler ben peylirli yumurta ceviz donates peynir zeytin cay doydum walla ve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…