Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kızlar albumume bakin. resim ekledim ama ne yazikki montlu. cuniu esim dun resmimi cekmedi . koyma yaa dedi . ben birazdan silecem . inşallah anlisilir.

kızlar ilk fotoğrafda o montu almaya gittigimizde ceknmistim . tevafuk buldum . tum mağazalari gezdigim halde hiç de tarzim olmayan bu mont ya da kasenin icine gorebildigim icin almistim daha buyuk bedeni yoktu. kollarim omuzlarima bakin.ve o resimde daha 2.bebegime hamile degildim .

2.rwsim ise bi kac ay once 2.bebegim1, 5 yasinda.kollara ve omuz kismindan inceldigum anlasilabilir.

yazlik foto bulamadim var ama ya otururke ya cocuklar kucagimda .

Saliha anlaşılmıcak gibi değil abla ve kardeşi gibi olmuş valla tebrikler, daha güzel ve genç görünüyosun ıkınci fotoda, başarmışsın sen azminin sonucunu almışşın, Bidaha kilo alma ikinci fotoda cok iyisin darısı başımıza inşallah bizde böyle fotolar koyarız tekrar tebrikler

izlemeyi unutmusum canim daha dogrusu seni bulamamistim simdi izledim
Bence aradaki fark yüzünden bile acayip belli oluyor. Pardesü olsa da vücudun da ki değişimde süper.
Kaç kilo verdin Canım
Ben irademe sahip çıkmakta zorlanıyorum bazen

Bence aradaki fark yüzünden bile acayip belli oluyor. Pardesü olsa da vücudun da ki değişimde süper.
Kaç kilo verdin Canım
Ben irademe sahip çıkmakta zorlanıyorum bazen
13 verdim . 71 den 58e düştüm bazen56-57de oluyorum .
hepinze ayri ayri Teşekkürler.
ayferle arzu da gorsun silecem .

Sabah:11 de
2 yumurta
Domates salatalık biber
Bir kupa yeşil çay
15 zeytin
Peynir
Ve bir bardak fındık ceviz

Akşam 18.00 de
1 kase yopurt
Ve patlıcan yemeği

Kaçamak yok 1 gün :)
Saliha abla çok güzel bir yüzün var maşALLAH allah eşin ve çocuklarınla bir ömür boyu huzur mutluluk versin ve gerçekten çok fit olmuşsun darısı bizim başımıza
amin hepimize versin.
amin ayfer darisi size.
ben esofmanlarla da resim koymek isterim ama iste net ortami
:)

ya kilolu iken kadin gibi durmusum .
digeri de genc kiz gibi.

yok anam yok ben eski gunlerime donmek istemiyorum. o montu ogun aldik inanin baska sehirlere bole bakmistim . kardesim de yanimdaydi . ne giysem olmuyordu garip duruyordu en normal bu durdu aldik. aglayacktim artik . ama iste diet yapsam da incelmiyordum ki .

taaa kii karataya kadar.
sabir edin kizlar sabir . simdiye kadar yedik de ne oldu.
valla ben de bi56 yi zorlasam mi diyorum . leptine dikkat edip .

Sabah yumurta yiyemedim yoktu
12:00 de tavuk ızgara
Peynir
Yeşillik
Zeytin 1 tane
Fındık
Yarım elma
1 erik
1 çilek
Akşam çok geç oldu yine ben süt ile ceviz ve badem yemek zorunda kaldım 20:00 de
Kuru fasülye 1.5 tabak
Salata
Kızlar çok üzülüyorum böyle olunca inş çok etkilemez elimde olmayan sebepler ile

annecik sen bademi. felan cok acikinca agzina atıyorsun degil mi ara ogun gibi. yemek olana kadar . bi problem.olmaz o.

Saliha kaç ayda 58 düştün sen mşlh nazar değmesin
kacamak yapa yapa surune surune 2,5 ayda ama inan kacamak yapmasaydim daha kisa surede olurdu. ben bildirim sonrasi bi suru pasta borek yiyodum ama iste bilemedim o zaman . sonra anladim tam.yapmanin.ne demek oldugunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…