- 5 Mart 2016
- 179
- 300
- 23
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz saat 17den 19zu kadar naptin merak ettim 5te yesen bucukta biter naptib sen okadarMenümü yazıyorum sabah 11;30
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Fındık ve kabak çekirdeği
1 su bardağı tarçınlı süt
1 elma
Akşam 17:00 de başladı 19:00 da bitti
1 tabak yeşil fasülye
Salata
4 tane gün kurusu biraz fındık yememek gerektiğini biliyorum
1 büyük kupa sütlü latte
Canim o bitane ceviz yettimi sana bence 5tanr 6tane yemen lazimEvet kızlar bir karatay beslenme gününüde gururla kapattık Sabah ıspanaklı yumurta peynir zeytin domates salatalık 1 tane ceviz akşam mercimek kofte marul yoğurt 1 saat yürüyüş
Bugun sabah tartıdan sonra ceza o arzu, bide günkurusu yemedım, gün kurusu olmadan cevizin ne önemi varKiz saat 17den 19zu kadar naptin merak ettim 5te yesen bucukta biter naptib sen okadar
Canim o bitane ceviz yettimi sana bence 5tanr 6tane yemen lazim
Can'ım 5 saat doldu acıktım o ara biraz fındık yedim sonra yemek bir türlü pişmedi salata yedim en son yemek birde kahve oldu 2 saatKiz saat 17den 19zu kadar naptin merak ettim 5te yesen bucukta biter naptib sen okadar
Canim o bitane ceviz yettimi sana bence 5tanr 6tane yemen lazim
Canim ben sana dedim gun kurusunu yeme diye ben diger sefer hic yemedim kilo yavas veriyodum gul abla bana kes demisti iyi yaptin ama cevizlerini ye canimBugun sabah tartıdan sonra ceza o arzu, bide günkurusu yemedım, gün kurusu olmadan cevizin ne önemi var
Keske yemegini erken yapsaymisin yada findik yerine koyu bir ayran icseymisin en azindan lrptin calismaya devam ederdi kahveyi yemek saatine eklemek gerekmiyo somrafa ocebilirsin yazik etmisiz o iki saatineCan'ım 5 saat doldu acıktım o ara biraz fındık yedim sonra yemek bir türlü pişmedi salata yedim en son yemek birde kahve oldu 2 saat
Can'ım kendi evimde Değilim ki kendi keyfime göre hareket edemiyorum yoğurt yoktu mecbur yedim fındık kahve sütlü ya o yüzden yemek saatine eklendiKeske yemegini erken yapsaymisin yada findik yerine koyu bir ayran icseymisin en azindan lrptin calismaya devam ederdi kahveyi yemek saatine eklemek gerekmiyo somrafa ocebilirsin yazik etmisiz o iki saatine
Himm anladim canimCan'ım kendi evimde Değilim ki kendi keyfime göre hareket edemiyorum yoğurt yoktu mecbur yedim fındık kahve sütlü ya o yüzden yemek saatine eklendi
Biliyorum uzun ara oldu ama kilo almadan en çok uyabildiğim şekilde uyuyorum kızlarHimm anladim canim
İnş eksiler görürüz yaYarin neolacak ........
Bende aynı şeyi düşünüyorum arzu yarın ne olcak biri bize bunu söylesin Bi hafta yaptıklarımızın sonucuYarin neolacak ........
Ahhahhaa yarin tarti soyluycekBende aynı şeyi düşünüyorum arzu yarın ne olcak biri bize bunu söylesin Bi hafta yaptıklarımızın sonucu
Bu hafta çok saçma beslendim. Aslında haftaiçi iyi idi ama hafta sonu anneme gelince ipin ucu kaçtı. Yarın eksi görmeyi pek ummuyorum ve çok mutsuzum.