Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izlemeyi unutmusum canim daha dogrusu seni bulamamistim simdi izledimBen göremedim fotoları
Bence aradaki fark yüzünden bile acayip belli oluyor. Pardesü olsa da vücudun da ki değişimde süper.izlemeyi unutmusum canim daha dogrusu seni bulamamistim simdi izledim
Süper olmuş sun canım darısı hepimizekızlar albumume bakin. resim ekledim ama ne yazikki montlu. cuniu esim dun resmimi cekmedi . koyma yaa dedi . ben birazdan silecem . inşallah anlisilir.
13 verdim . 71 den 58e düştüm bazen56-57de oluyorum .Bence aradaki fark yüzünden bile acayip belli oluyor. Pardesü olsa da vücudun da ki değişimde süper.
Kaç kilo verdin Canım
Ben irademe sahip çıkmakta zorlanıyorum bazen
Sabah:11 de
2 yumurta
Domates salatalık biber
Bir kupa yeşil çay
15 zeytin
Peynir
Ve bir bardak fındık ceviz
Akşam 18.00 de
1 kase yopurt
Ve patlıcan yemeği
Kaçamak yok 1 gün :)
amin hepimize versin.Saliha abla çok güzel bir yüzün var maşALLAH allah eşin ve çocuklarınla bir ömür boyu huzur mutluluk versin ve gerçekten çok fit olmuşsun darısı bizim başımıza
Şekerim verme daha çok iyisinamin hepimize versin.
amin ayfer darisi size.
ben esofmanlarla da resim koymek isterim ama iste net ortami
:)
annecik sen bademi. felan cok acikinca agzina atıyorsun degil mi ara ogun gibi. yemek olana kadar . bi problem.olmaz o.Sabah yumurta yiyemedim yoktu
12:00 de tavuk ızgara
Peynir
Yeşillik
Zeytin 1 tane
Fındık
Yarım elma
1 erik
1 çilek
Akşam çok geç oldu yine ben süt ile ceviz ve badem yemek zorunda kaldım 20:00 de
Kuru fasülye 1.5 tabak
Salata
Kızlar çok üzülüyorum böyle olunca inş çok etkilemez elimde olmayan sebepler ile
kacamak yapa yapa surune surune 2,5 ayda ama inan kacamak yapmasaydim daha kisa surede olurdu. ben bildirim sonrasi bi suru pasta borek yiyodum ama iste bilemedim o zaman . sonra anladim tam.yapmanin.ne demek oldugunu.Saliha kaç ayda 58 düştün sen mşlh nazar değmesin