- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Evet ara öğün gibi yapıyorum öyle ise çok Mutlu oldum canım yaannecik sen bademi. felan cok acikinca agzina atıyorsun degil mi ara ogun gibi. yemek olana kadar . bi problem.olmaz o.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ara öğün gibi yapıyorum öyle ise çok Mutlu oldum canım yaannecik sen bademi. felan cok acikinca agzina atıyorsun degil mi ara ogun gibi. yemek olana kadar . bi problem.olmaz o.
1 aydır karatay yapıyorum 3 kilo verdim ancak kabızlık başladı bende. Ekmeği kestiğim için olduğunu düşünüyorum. Sizde de böyle sorunlar oldu mu? Bu benim için büyük bi sorun
bu kabizlik 1 aydir mi var? zaten kabiz oldugun icin de biraz daha az verilmis sanki.1 aydır karatay yapıyorum 3 kilo verdim ancak kabızlık başladı bende. Ekmeği kestiğim için olduğunu düşünüyorum. Sizde de böyle sorunlar oldu mu? Bu benim için büyük bi sorun
darisi bize ben de bian once mangal yapmak istiyorun ama hep yagmur yagiyi:)Bugun mangal gunuydu hava cok guzeldi acikmistim agzimada biseyler atmaya firsat bilamadim insallah depoya gitmedi yediklerim sabah belli olur saliham supersin acayip bir fark var arada cok guzelsin
1 aydır var kabızlığım. 10 gün tuvalete çıkmadığım oldu, çıldırıcam.bu kabizlik 1 aydir mi var? zaten kabiz oldugun icin de biraz daha az verilmis sanki.
Canim yesil cay iciyosan kesinlikle hemen kesmelisin karataya ilk basladigimda yesil cay iciyodum beni ayni senin dedigin gibi cok gabiz etmisti kestim paket ay ama bence denemelisin bimde greenwood form diye bir cay var denemlisi bagirsaklari calistiriyo duzene hirene kadar onu denemelisi bende cok etki etmiati karatayda ravsiye edilmiyo ama senin durum vahim fiayti uygun ben tesaduf almistim iyi geliyo sabah ac karnina bide yatmadan once ic insallah iyi gelir1 aydır var kabızlığım. 10 gün tuvalete çıkmadığım oldu, çıldırıcam.
Yağ konusunda tam tersi çok güzel tereyağım ve zeytinyağım var korkmadan kullanıyorum, günde 2 litre su ve en az 1 saat egzersiz yapıyorum ortalama günde 6000 adım atıyorum.
Eczaneden ilaç aldım eczacı yeşilçayın kabızlık yapacağını söyledi şimdi 3 gündür çay içmiyorum ama kayısı yiyip üzerine ılık su mu içmedim, erik yedim üzerine su içtim zaten egzersiz yapıyorum, sabah aç karnına sıcak süt içtim ki çıkmamam imkansızdır yok allah yok hiçbir şey bağırsaklarımı çalıştırmıyor.
25 yaşındayım, ilk kez diyet yapıyorum hayatım boyunca hiç diyet yapmadım vücudum belli ki şoka girdi ekmeksiz ve şekersizlikten.
Daha ne kadar sürecek bilmiyorum
Bu kilo insana en az 10yas getiriyo nasil kendimize bunu yapiyoruz bilmiyorum kafamizmi calismiyo acabadarisi bize ben de bian once mangal yapmak istiyorun ama hep yagmur yagiyi:)
saol arzuu hepimiz cok güzeliz.
Hemen yarın gidip bakıyorum o halde, çay sonuçta en fazla içmem yani ama iyi gelirse çok duacın olurum. Bi 15 gün daha bekliycem olmazsa doktora gidicem. Ekmek poğaça vb. Yerken hiç sorunum yoktu ben bi anda bıraktım her gün limonlu tarçınlı zencefilli yeşil çay içiyodum bıraktım şimdi. Kilom zaten problem ama bu sağlık sorunum oldu resmen. Teşekkür ederim yarın bakıcam o çayaCanim yesil cay iciyosan kesinlikle hemen kesmelisin karataya ilk basladigimda yesil cay iciyodum beni ayni senin dedigin gibi cok gabiz etmisti kestim paket ay ama bence denemelisin bimde greenwood form diye bir cay var denemlisi bagirsaklari calistiriyo duzene hirene kadar onu denemelisi bende cok etki etmiati karatayda ravsiye edilmiyo ama senin durum vahim fiayti uygun ben tesaduf almistim iyi geliyo sabah ac karnina bide yatmadan once ic insallah iyi gelir
Canim onun ekmekle alakasi yok ictigin cay yapmis olabilir yemekleri daha yagli yap bide zeytini yaga koy cay kasigiyla ye yagla birlikte onuda bol tuket zeytin cok ye bide rezene ic hem odem attiriyo hemde bagirsaklarada iyi geliyo hemde rahatlatiyoHemen yarın gidip bakıyorum o halde, çay sonuçta en fazla içmem yani ama iyi gelirse çok duacın olurum. Bi 15 gün daha bekliycem olmazsa doktora gidicem. Ekmek poğaça vb. Yerken hiç sorunum yoktu ben bi anda bıraktım her gün limonlu tarçınlı zencefilli yeşil çay içiyodum bıraktım şimdi. Kilom zaten problem ama bu sağlık sorunum oldu resmen. Teşekkür ederim yarın bakıcam o çaya
Zeytin kahvaltıda 8 9 tane yiyorum, nadiren zeytinyağı döküyodum haklısın hep dökmem lazım. Rezeneyi de denemedim aslındaCanim onun ekmekle alakasi yok ictigin cay yapmis olabilir yemekleri daha yagli yap bide zeytini yaga koy cay kasigiyla ye yagla birlikte onuda bol tuket zeytin cok ye bide rezene ic hem odem attiriyo hemde bagirsaklarada iyi geliyo hemde rahatlatiyo
Bu kilo insana en az 10yas getiriyo nasil kendimize bunu yapiyoruz bilmiyorum kafamizmi calismiyo acaba
cok gecmis olsun . bunun karatayla ilgisi yok benceZeytin kahvaltıda 8 9 tane yiyorum, nadiren zeytinyağı döküyodum haklısın hep dökmem lazım. Rezeneyi de denemedim aslında
hayirlisi olsun Arzu bazen boyle takilma oluyor ya . onemli olan kacamaksiz vucudun alismasi .Rumuz:arzucuk25
Başlangıç tarihi:18.04.2016
Başlangıç kg:78.800
Geçen hafta:78.400
Bu hafta:76.300
Fark:2.500
Toplam fark:
Spor:yeni bebek var zaman yok
Boy:1.61
Hedef:ilk hedef 70 ikinci 65
Ben bulgur yedimmi kilo veremiyorum bide dunku yediklerim sanirim tepoya gitmis 100 granm nedirki uzuldum ama neyse binada sukur insallah vermeye basliycam gecen karatayda 1ayda 5kilo vermisim bakalim
Bunda napacam
Demistimya benimle beraber diyete baslayan arkadaslarim var onlar hep yedi aldi ben yemeden ne aldim ne verdim bir 1kilo almis biri 500 kendim kacamaksiz oldugum halde veremedim sanirim ben depoladim farkindayimhayirlisi olsun Arzu bazen boyle takilma oluyor ya . onemli olan kacamaksiz vucudun alismasi .
ama haklisin 100g gorunce insan uzuluyor ya ben de üzüldüm.