• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Menümü yazıyorum çok geç kaldım özür dilerim
Sabah :07 de büyük bir kaçamak rulu pasta
O üzüntüyle kendime bol kızıp tekrar diyetime devam ettim
Sabah 08 de karatay kahvaltısı yaptım

05 ::00 te de büyük bir kase cacık ve dünden kalan sebze yemeğim vardı onu yedim 1 lt su
Spor 2 saat yapacaktım ama uyuya kalmışım ama bugün stajdaydım çok yoruldum sabah ta yarım saat yürüdüm

En Büyük KK:KK11:
:KK11:Ayfer bu sana
Salihanin
Dedigi hibi burda onemli olan kilo vermekten ziyade o verilenleri geri almamak insulin direncini gectim suan sizin iradeniz soz konusu once kendinizi tutacaksiniz dun misafirlige hittim oneme 3cesit sey geldi ev sahibi cok samimi
Arkasasim bana kusmamesi gerektigini ev yogurdu yapar hep ben bunlari yemiycem ama senin o guzel yogurdundan 1bardak icerim dedim bana koca bir bardak miss gibi ayran yapti 2bardakta cay dun sabahla aksamin arasi 7saat tabi aradaki ayrani saymasak once hedef kilo sonra bukadar siki olmuycak aralari bukaar bekletnek gerekmiycek koruma evresi daha kolay saliha suan koruma evresinde ve bizim kadar kayi yapmiyo acikinca agzina kuru yemisinide atiyo gerekirse yemeginide yiyo karataya uygun beslende nasil olursa olsun simdi arkadasima kahveye gittim onlarda benle basladi ama civitmialr onlarada bir ton kizdim
saliha abla ne dese haklı canım inan bu hafta tam olarak anladım karatay diyetini elimden gelen çabayı yapıcam 18 inde başladım bu 3 üncü kaçamak ama pes etmicem yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekür ederim

yaa hayir aglama . aglayack bisi yok . sadece birsürü seyden bosa mi vazgeciyirsun. aldigin karar ne cok merak ettim . inşallah kotu bi karar degildir. ben buralardayım sadece mayisin 15.den sonra biraz zor gireceğim kardeşimin dugunu olacak . yoksa buralardayım ins. kararin ne simdi soylesene :)
abla genemi ayfer diyeceksin pazertesi ye kadar asla kaçamak yok pazettesi karatay sıfırdan başlıyorum pes etmek 18 nisandan beri 3 kez kaçamak yaptım umarım dersimi aldım 83.20 den başladım sabah 79.800 dim pazertesi bakalım kaç ondan sonra inşALLAH disiplin li davranıcam sağlıklı yaşayalım sayfası varya abla karatay ile zayıflayanları gördüm inanan herkes başarmış artık karatay çok güveniyorum ve inanuyorum hemde okulum bitiyor yoğunlukta bitti ta eylül 20 e kadar burda 20 kilo vericem buna çok inanıyorum ben çok azimli biriyim alışma evresi bitti kendime güveniyorum artık sizlerinde desteğiyle pazertesi den ibaret meyva da yemiyeceğim kayısıda tüketmiyeceğim

abla genemi ayfer diyeceksin pazertesi ye kadar asla kaçamak yok pazettesi karatay sıfırdan başlıyorum pes etmek 18 nisandan beri 3 kez kaçamak yaptım umarım dersimi aldım 83.20 den başladım sabah 79.800 dim pazertesi bakalım kaç ondan sonra inşALLAH disiplin li davranıcam sağlıklı yaşayalım sayfası varya abla karatay ile zayıflayanları gördüm inanan herkes başarmış artık karatay çok güveniyorum ve inanuyorum hemde okulum bitiyor yoğunlukta bitti ta eylül 20 e kadar burda 20 kilo vericem buna çok inanıyorum ben çok azimli biriyim alışma evresi bitti kendime güveniyorum artık sizlerinde desteğiyle pazertesi den ibaret meyva da yemiyeceğim kayısıda tüketmiyeceğim
İnsallah bende 18zinde basladim rakibiz:)

İnsallah bende 18zinde basladim rakibiz:)
voov ortalik kizisti kizlarr:KK53: cok heyecanli. merakla takip ediyorum . :KK15:
evet saglikli yasiyoruz onemli sayfa. ayni zamanda gul ablanin karatay dieti ile saglikli ve uzun yasiyoruz grubu. oralarda bol bol foto paylasilio ama olumsuz kismi cok kalabalik . ordan resim bakip motive olunuyor hakikaten.

Ayfer masallah . 3, 4kg gitmis . yavas yavas kıyafetler bol.gelir :cool:

Saliha hanim gunaydin. Bende hamileliğimde 4. Aydan sonra karatay beslenmeye başladım. Ve gunde en az 6000 adim hedefim var. Sirt ve bel ağrılarım gitti. Kilo alimim durdu. Bebegimin gelisimi gayet iyi cok sukur. Gercekten bize uygun ve harika bir beslenme oldugunu dusunuyorum.
D vitamini gunesli bir yerde oldugum icin bol bol aldigimi düşünüyorum fakat yine de olcturmek isterim. Benim sorum saglik ocaklari bu olcumu yapiyor mu? Varsa baska tavsiyeleriniz almak isterim.

Saliha hanim gunaydin. Bende hamileliğimde 4. Aydan sonra karatay beslenmeye başladım. Ve gunde en az 6000 adim hedefim var. Sirt ve bel ağrılarım gitti. Kilo alimim durdu. Bebegimin gelisimi gayet iyi cok sukur. Gercekten bize uygun ve harika bir beslenme oldugunu dusunuyorum.
D vitamini gunesli bir yerde oldugum icin bol bol aldigimi düşünüyorum fakat yine de olcturmek isterim. Benim sorum saglik ocaklari bu olcumu yapiyor mu? Varsa baska tavsiyeleriniz almak isterim.
Bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah :)
hamilelikte karatay yapmak cok güzel olmalı .ne yazik ki ben 2.dogumumdan sonra karatayla tanıştım .

D vitaminini genelde büyük devlet Hastaneleri olcuyor ama bazi yerlerin saglik ocaklari da olcuyor. bulundugunuz yerde sormaniz lazim

dvitamini takviyesi ile beraber K2vitamini almak lazim bu sayede Dvitami kemiklerden kana Ca cekmemis olur. bunu canan hocanin arkadasi dr.vahap almasulu soyledi . dvitamini takviyesi ile k2almaya baslayin diye. ama gunde kac tane alinacak bilemiyirum. face de saglikli yasiyoruz sayfasinda pazartesi gunleri online doktoruna sorun oluyor . :)

Bende kahvaltımı yaptım, bugun gr verememişşim, dün akşam yemeği geçe kaldı oldanmı oldu 300 gr ilave ile uyandım hiçde kaçamak yok niye böyle oldu anlamadım, cok üzülüyorum böyle olunca:KK61:

Selam hanımlar önceden de yazmıştım hamilelikte bile uyulacak bir beslenme düzeni gerçekten mükemmel ama bazı özel sebeplerden dolayı ben bıraktım neyse ki fazla kalmadı en geç 9 mayısta doğumum olacak ve ben hastane den çıktığım gibi karatay diyetiyle burdayım inş... çünkü çok araştırdım önceki diyet deneyimlerimle kesinlikle sütümün bol olması ve hızlı ayrıca sağlıklı bir kilo verimi için KARATAY diyorum, görüşmek üzere...

Bende kahvaltımı yaptım, bugun gr verememişşim, dün akşam yemeği geçe kaldı oldanmı oldu 300 gr ilave ile uyandım hiçde kaçamak yok niye böyle oldu anlamadım, cok üzülüyorum böyle olunca:KK61:
Hergun eksi gozukeceksin diye bisry yok vucut bazen su toplayabilir buda sana arti olarak yansir o yuzden haftada bir tartilsan uzulmassin

Hergun eksi gozukeceksin diye bisry yok vucut bazen su toplayabilir buda sana arti olarak yansir o yuzden haftada bir tartilsan uzulmassin
Arzu dayanamıyorum tartılıyorum, haklısın ama napıyım, tartılınca dün ne yedim ne gitti, ne yedim ne geldı anlamaya çalışıyorum, tuzu benim kesmen lazım, bu aralar onu farkettım mesela offf arzu ne zaman zayıflıcaz biz :KK51:

Arzu dayanamıyorum tartılıyorum, haklısın ama napıyım, tartılınca dün ne yedim ne gitti, ne yedim ne geldı anlamaya çalışıyorum, tuzu benim kesmen lazım, bu aralar onu farkettım mesela offf arzu ne zaman zayıflıcaz biz :KK51:
Tuz cok su toplar vucutta kaya tuzu kullansan bazi marketlerde oluyo aynen walla bende simdi onu dusunuyodum nezaman zayifliycaz diye

Senin kacti kilo kac olmak istiyosun benim cok 78.800 76.400 mayis sonuna kadar 70olsan tadindan yenmez dugun var guzel gozukmek istiyorum 10nr bir elbisem var icine girmem lazim oluyo ama dar bacim her yer portluyo

Kacamak yapmadinmi dogru beslendinmi bide hareket ettinmi gidiyo canim ben bunu bilir bunu soylerim eger aliyosan kesin bir yerden kaciyo

Back