- 5 Mart 2016
- 179
- 300
- 23
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün spor yapmadım tuzlu yedim Kaya tuzu ama oda etki ediyo itirafımı ediyimKacamak yapmadinmi dogru beslendinmi bide hareket ettinmi gidiyo canim ben bunu bilir bunu soylerim eger aliyosan kesin bir yerden kaciyo
Benim 69.1 Nisan 3 suan 65.1 65.3 64.8 de gordum,oynuyo bakalım, canım 6 kilo cok dikkatli olursan 1ayda verirsin haftalık 1.5 1.0 versen yetiyoSenin kacti kilo kac olmak istiyosun benim cok 78.800 76.400 mayis sonuna kadar 70olsan tadindan yenmez dugun var guzel gozukmek istiyorum 10nr bir elbisem var icine girmem lazim oluyo ama dar bacim her yer portluyo
sağ ol ablam var bir değişme daha yolun başındayım en az 20 kilo varAyfer masallah . 3, 4kg gitmis . yavas yavas kıyafetler bol.gelir
Canım ya damla sakızı aromalı Türk kahvesi serbest mipapatya muhim olan günlük kilo verimi değil. bosuna uzulme. muhim olan vudunun bu sisteme alismasi ve yesen de kilo almaman . sabir et sakin kacamak yapip.dengeyi bozma . bak goreceksin canin tatli bisi istemeyecek . makarna istemeyecek . yesen de boşluk gibi gelecek. illa yemek.yemek isteyeceksin.
Kızlar damla sakızı aromalı Türk kahvesi içilebilir mi şekersiz
annecik face de grupta misin? orda sorsana sultan ablaya. cevap verir adminler.bilemiyorumCanım ya damla sakızı aromalı Türk kahvesi serbest mi
Hm normal Türk kahvesi yaptım zaten de içiliyor ise ondan yapacaktımbunu.tam bilemiyorum.
menengic kahvesi vs bile kavrulmuş fistik diye icilmez diodu gül abla.
sakiz da bi aroma.ya bence rafine oldugu icin yasaktir.
Tamam canım öyle yapayımannecik face de grupta misin? orda sorsana sultan ablaya. cevap verir adminler.bilemiyorum