• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Sabah 10da kucuk oglan durmuyodu actim muzigi aldim bunuda kucagima bir oynadik bir oynadik gazli bir bebek oldugu icin harekette pek bir hosuna gitti bende hareket etmis oldum zaten tempom yuksek ama vucut bu tempoya alistigi icin fazlasini istiyo

Senin kacti kilo kac olmak istiyosun benim cok 78.800 76.400 mayis sonuna kadar 70olsan tadindan yenmez dugun var guzel gozukmek istiyorum 10nr bir elbisem var icine girmem lazim oluyo ama dar bacim her yer portluyo
Benim 69.1 Nisan 3 suan 65.1 65.3 64.8 de gordum,oynuyo bakalım, canım 6 kilo cok dikkatli olursan 1ayda verirsin haftalık 1.5 1.0 versen yetiyo

Valla dediğin doğru, yakışmıyo hiçbisey yolda kilolu birilerini görünce içimden naptın sen bu kilo nasıl gidicek diye geçiriyorum, sonra sen kendıne bak sankı zayıfsın diyorum, bizede diyolardır bu kilo ne diye:oops:

papatya muhim olan günlük kilo verimi değil. bosuna uzulme. muhim olan vudunun bu sisteme alismasi ve yesen de kilo almaman . sabir et sakin kacamak yapip.dengeyi bozma . bak goreceksin canin tatli bisi istemeyecek . makarna istemeyecek . yesen de boşluk gibi gelecek. illa yemek.yemek isteyeceksin. :KK66:

papatya muhim olan günlük kilo verimi değil. bosuna uzulme. muhim olan vudunun bu sisteme alismasi ve yesen de kilo almaman . sabir et sakin kacamak yapip.dengeyi bozma . bak goreceksin canin tatli bisi istemeyecek . makarna istemeyecek . yesen de boşluk gibi gelecek. illa yemek.yemek isteyeceksin. :KK66:
Canım ya damla sakızı aromalı Türk kahvesi serbest mi

Kızlar damla sakızı aromalı Türk kahvesi içilebilir mi şekersiz

bunu.tam bilemiyorum.
menengic kahvesi vs bile kavrulmuş fistik diye icilmez diodu gül abla.

sakiz da bi aroma.ya bence rafine oldugu icin yasaktir.

Menümü yazıyorum sabah 11;30
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Fındık ve kabak çekirdeği
1 su bardağı tarçınlı süt
1 elma
Akşam 17:00 de başladı 19:00 da bitti
1 tabak yeşil fasülye
Salata