• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kuru fasülye yeyip ertesi gün kilo verimi oluyomu deneyeniniz varmı kızlar, yarın yapsam diye düşünüyorum ama bakliyatlar biraz tedirgin ediyo beni
kurufasulye de sorun yok rahatca ye. papatya.

cok daha hizli kilo vermek icin . karbonhidratdan ziyade protein agirlikli beslenmek lazim
malum vucud proteini ve yagi daha cok yapi malzemesi olarak kullaniyo enerji ihtiyaçini depo yağdan kullanir. kurufasulyede de protein var .

Saliha abla meyve hiç mi tüketmiyiyeyim kilo vermek için ben anlayamadım meyve olayını

Saliha abla meyve hiç mi tüketmiyiyeyim kilo vermek için ben anlayamadım meyve olayını

canimm kilo verme asamasinda hic tuketmezsek daha iyi .

illa canimiz isterse incir uzum karpuz portakal dışında aklima bunlar geldi mevsim meyvesini onu da sabahlari yiyebiliriz.

kuruyemiş de meyve zaten:) :) :)

peki bağışıklık dersen onu dvitamininden alacaz.

Yarın fasülye var o zaman menüde:KK19: Bugun sabah 2 yumurta zeytin beyaz peynir çeçil peynir domates 2 tane ceviz
Akşam sulu köfte yoğurt salata
Çayın yanında 1 tane günkurusu ceviz, canım tatlı istedi yanlış ama:oops:

Saliha abla eliptik bisikleti biliyorsun her gün onun la 50 dk spor yapıyorum yeterli mi sence ama dün okula yüreyerek gidip geldim 100 dk tamamladım

Saliha abla eliptik bisikleti biliyorsun her gün onun la 50 dk spor yapıyorum yeterli mi sence ama dün okula yüreyerek gidip geldim 100 dk tamamladım
canim Canan hoca günlük acik.havada yürüyüşu tabsiye ediyo. eliptik de iyidir tabi . canan hoca temiz hava almayida kasd edio . :) gunluk1 saat kendi temponuzda yuruyus dio

ama burda bazi arkadaslr spor salonuna yazilip bayagi spor yaptilar. arzu bilio mreverasyon vardi. 90kgden58 inmisti . hatta face de grupta foto paylasti insanlar inanmadi bu kadin bu kiz degil dediler. bi sürü polemik oldu ama biz burdan tanidigimiz icin biliyoruz.

yani yeterli olup olmadigini bilmiyorum :) :)) :))

canim Canan hoca günlük acik.havada yürüyüşu tabsiye ediyo. eliptik de iyidir tabi . canan hoca temiz hava almayida kasd edio . :) gunluk1 saat kendi temponuzda yuruyus dio

ama burda bazi arkadaslr spor salonuna yazilip bayagi spor yaptilar. arzu bilio mreverasyon vardi. 90kgden58 inmisti . hatta face de grupta foto paylasti insanlar inanmadi bu kadin bu kiz degil dediler. bi sürü polemik oldu ama biz burdan tanidigimiz icin biliyoruz.

yani yeterli olup olmadigini bilmiyorum :) :)) :))
abla istanbulda yaşıyorum şu an açık hava şansım yok sahil var evime yakın eyüp sultan camisine yakın oturuyorum bir kere ordaki sahile gittim laf atanlar oldu bende çok korktum bi daha gitmedim şimdi eliptik bisikletle devam edicem vakit bulduğum da yüzmeye yazılıcam inşALLAH artık hiç meyva yemeyeceğim kilo ya biraz engelmiş

ikisi de yenmio ya ne desem dedim.
bu gibi durumlat oluyorsa . tupper vs yok mu yogurt göturseniz. yemek göturseniz .
is yerinde ortam olmaz mi ?
İşyerim çok rahat.
Odamda tek oturuyorum zaten
Normalde sabah 07:30 da kahvaltı ediyorum. Öğlen yemek yiyorum. Bugün işe geç gittim. Sabah 10 da kahvaltı ettim. O nedenle acıktım aslında

Evet ya kimse yok nerdesiniz motivasyon lazım bu arada 94 kiloyum geçen hafta niye öyle çıktı anlamadım ki dayanamayıp tartıldım 96 yı görünce şok olmuştum

Evet ya kimse yok nerdesiniz motivasyon lazım bu arada 94 kiloyum geçen hafta niye öyle çıktı anlamadım ki dayanamayıp tartıldım 96 yı görünce şok olmuştum
bence yolculuk yaptigin icin vücudun sisti odem topladi . benim yolculuk sonrasi ayaklarim ve bacaklarim kütük gibi oluyo
:KK8:
süper yaa cok sevindim senin icin. :KK73:

Sonra birşey yemek yok dimi sadece izinli içecekler
yok ne zaman çiğnemeyi bırakırsak ondan2saat insulin sonra2saat glukagon sonra da 4. saat sonrasi leptin calisio. Sabah ezana kadar leptin calisio sonra duruyo. bi lokma bile leptini engellio .
serbest cay kahve soda bitk cayi su icilebilir

Ah ah ben bir hata yaptım ama söylemicem pazertesi açıklıcam bakalımtelefisi için çok uğraşıyorum
ayfer pazartesi yaptigini unuttun da bi de bugun de mi yaptin .:KK67:kusura bakma hakettin .
bi de okula yürüyerek gitmen acik hava yürüyüşu sayilir .

Back