O menuler kolay anlatim canim esasina bakarsan zaten avuc ici kadar belki yemiuoruz bile herkes migdesi aldigi kadar ye sana dazla geliyosa fazla gelen yerde birak fazlasini yemege calismaYa kizlar bence karatay doyana kadar yedirtmiyor ya ornek menulere bakin et miktarlari falan hep avuc ici kadar vs demis.
Bazi menuler bana cok fazla geliyor buradaki.
Günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar.Evet,oldukça kötü bir başlangıç yaptim..en iyisi ,Karatay hocanın kitabı baştan okumak,sonra yoluma devam etmek...ben birkaç gün iyice araştırayım,sonra yine sizlere katılırım...[/QUOTE
Bence kal gereken yerde sana yardimca oluruz sen tam yerine geldin bizde yeri geliyo hatalar yapiyoruz senin yaptigin hata bilmeyerek yapilan bisey kalki
Motivasyonumu yukselsin birbirimize destek olalim nerde cokluk orda bereket
Aynen bana fazla geliyor, midem buyuyor karatay yaptigimda.O menuler kolay anlatim canim esasina bakarsan zaten avuc ici kadar belki yemiuoruz bile herkes migdesi aldigi kadar ye sana dazla geliyosa fazla gelen yerde birak fazlasini yemege calisma
Kahvalti hazirlamaya zaman bulamiuosan yumurtalari haslo dolaba koy hemen taki takir yer cikarsin hemen peynir zeytin yumurta kuruyemiside eline alirsin oh missssAynen bana fazla geliyor, midem buyuyor karatay yaptigimda.
Ben de baslayacagim insallah, yavas yavas alistiriyorum kendimi :)
Simdilik ogle-aksam karatay yapiyorum :)
Sabahlari kahvalti hazirlamaya vaktim olmuyor cunku
ya iyi de soguk soguk mu?Kahvalti hazirlamaya zaman bulamiuosan yumurtalari haslo dolaba koy hemen taki takir yer cikarsin hemen peynir zeytin yumurta kuruyemiside eline alirsin oh missss
Yok ben 5 6 kilom var vermem gereken çünkü aldım kış zatürre geçirdim çok igne filan yedimGenisletmek icin tiklaya basarsan okursun yaziyi
abla salam ın nerden yapıldığını bilmiyordum çok sağlıklı olmadığını biliyorduk fazla tüketmeyiruz uzun süredir yememiştim diye ufak bir kaçamak yaptım ama inşallah bir daha olmaz kısır dan da 5 kaşık yedim mahlesef oda son olsun haftada bir kez oldu onu da sık sık yemem şu an ki topiğin 50 sayfasını okudum devam ediyorum okumaya epey bilgi topladım:)umarım hepsini uygular çıtı pıtı oluruzesilay23 Ayfer kisir yersen su toplarsin canım kg verememis olursun motiven azalmasin hem de uzun sure tok tutmaz kisir .
salam islenmis oldugu icin kacamak sayilir . ama cok da büyük degil.
ama salam sucuk işlenmiş gidalarin glisemik indeksi yuksektir . salam yemeyelim ya nasil yedinneden yapildigi belli bile degil. Artık hayvanim.neresi geldiyse orasini salam yapiyorlar
sen de mi ogretmensin . yoksa ogrenci ?Kizlar Merhaba. Ben okuldayken bol bol kaynatiyorsunuz yakalayamiyorum yaa
Maşallah sohbetimiz bol olsuntabii eksilerimız de
Ben regl olduğum için hep arti hep artisen de mi ogretmesin görüyorum. Son gördüğüm kiloya 1 kilo eklendi. Umarım regl bitince bu artilar da biter
Bu sabah kahvaltida yumurta yiyememistim kalmamış çünkü akşam yemeğinde yedim sorun olmaz di mi..
Bir de döner yiyebiliyor muyuz ben öğle yemeğinde yedim de.. insllh yanlış yapmamisimdir
evet canim soya sosu yasak . sebebi de soyanin GDO'lu olmasi .Ekmeksiz servis döner yiyebilirsin, salihaaaa yetiş soya sosu serbestmi ben akşam kullandım, yerken aklıma geldi yutamadım valla korkudanoff bu hafta yanlışlar haftası oldu bu ne yaaa, mantar yedim yanlışlıkla mecbur kaldım bi gunüm dıyetsiz gecti, dun kahvaltı yapamadım aksama kadar gün kurusuyla gezdım, niye böyle oldu bana Allah tan kilo veriyorum normalden az tabi
Öğretmenim canim.. meslektasiz galibasen de mi ogretmensin . yoksa ogrenci ?
aksam yumurta yenebilir . doner de yenebilir.
senim brans ne? ben fen annecik biyoloji . :)Öğretmenim canim.. meslektasiz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?