Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ya kizlar bence karatay doyana kadar yedirtmiyor ya ornek menulere bakin et miktarlari falan hep avuc ici kadar vs demis.

Bazi menuler bana cok fazla geliyor buradaki.
O menuler kolay anlatim canim esasina bakarsan zaten avuc ici kadar belki yemiuoruz bile herkes migdesi aldigi kadar ye sana dazla geliyosa fazla gelen yerde birak fazlasini yemege calisma

O menuler kolay anlatim canim esasina bakarsan zaten avuc ici kadar belki yemiuoruz bile herkes migdesi aldigi kadar ye sana dazla geliyosa fazla gelen yerde birak fazlasini yemege calisma
Aynen bana fazla geliyor, midem buyuyor karatay yaptigimda.
Ben de baslayacagim insallah, yavas yavas alistiriyorum kendimi :)
Simdilik ogle-aksam karatay yapiyorum :)
Sabahlari kahvalti hazirlamaya vaktim olmuyor cunku

Aynen bana fazla geliyor, midem buyuyor karatay yaptigimda.
Ben de baslayacagim insallah, yavas yavas alistiriyorum kendimi :)
Simdilik ogle-aksam karatay yapiyorum :)
Sabahlari kahvalti hazirlamaya vaktim olmuyor cunku
Kahvalti hazirlamaya zaman bulamiuosan yumurtalari haslo dolaba koy hemen taki takir yer cikarsin hemen peynir zeytin yumurta kuruyemiside eline alirsin oh missss

Kahvalti hazirlamaya zaman bulamiuosan yumurtalari haslo dolaba koy hemen taki takir yer cikarsin hemen peynir zeytin yumurta kuruyemiside eline alirsin oh missss
ya iyi de soguk soguk mu?
damak tadi da onemli benim icin ya, haftasonlari menemen yapiyorum. Neyse bu haftayi da boyle gecireyim, yavas yavas baslayacagim :)

Genisletmek icin tiklaya basarsan okursun yaziyi
Yok ben 5 6 kilom var vermem gereken çünkü aldım kış zatürre geçirdim çok igne filan yedim
Ne diyorsunuz kilo gider mi bu yediklerimin sançikolata da bitecek bakalım sanki çok yiyorum gibi normalde ben hiç bu kadar bile yemem

Sabah kahvaktıda incecik 2 salam yedim bu büyük bir kaçamak mı

Sabah 8 de kahvaltı yaptım saat 3 te eşimle istanbulda oturuyorum güzel parklar var oraya kitap okumaya gidelim dedik şimdi ben kısır yapıcam saat 3 te 1 soda ..5 kaşık kısır ve ay çekirdeği yesem olur mu

Arkadasim karatay yapmiyo 4oldu bugun biraz karatay biraz kendi bildigi gibi ama buyuk temizlik yapti sanirim cok terledi cok yorul 1.700gramm verdimo tartilinca hadi bende tartilayim dedim pazartesiki tartiyla arasinda 200gramm fark ettim dur bakalim neolucak

esilay23 Ayfer kisir yersen su toplarsin canım kg verememis olursun motiven azalmasin hem de uzun sure tok tutmaz kisir .

salam islenmis oldugu icin kacamak sayilir . ama cok da büyük degil.
ama salam sucuk işlenmiş gidalarin glisemik indeksi yuksektir . salam yemeyelim ya nasil yedin neden yapildigi belli bile degil. Artık hayvanim.neresi geldiyse orasini salam yapiyorlar

abla salam ın nerden yapıldığını bilmiyordum çok sağlıklı olmadığını biliyorduk fazla tüketmeyiruz uzun süredir yememiştim diye ufak bir kaçamak yaptım ama inşallah bir daha olmaz kısır dan da 5 kaşık yedim mahlesef oda son olsun haftada bir kez oldu onu da sık sık yemem şu an ki topiğin 50 sayfasını okudum devam ediyorum okumaya epey bilgi topladım:)umarım hepsini uygular çıtı pıtı oluruz

İyi aksamlar kizlar bugun televziyon karsisinda yemek yemedim mutfakta yedim daha cabuk doydum tv izlerken yedigimin farkinda olmuyomusum
Bugun gunum degisik gecti 11de kahvalti yaptim saat 4de acikir gibi oldum 1bardak ayran ictim ve pazara gittim arkadasla saat oldu 5bucuk gittik ufak
Kornison tursu aldi acikta satiliyodu zorla elime tutusturdu minicik mimivik 3tame yedim toplasan bitane etmek sonra bitanede erik yedim 2tanede alirken koy domatesi yedim simdide bir kase salata bir tabak y.fasul.bir tabak ispanak bitiremedim bile demekki pazardami doydum ne domateslerde ceri

Kizlar Merhaba. Ben okuldayken bol bol kaynatiyorsunuz yakalayamiyorum yaa
Maşallah sohbetimiz bol olsun tabii eksilerimız de
Ben regl olduğum için hep arti hep arti görüyorum. Son gördüğüm kiloya 1 kilo eklendi. Umarım regl bitince bu artilar da biter
Bu sabah kahvaltida yumurta yiyememistim kalmamış çünkü akşam yemeğinde yedim sorun olmaz di mi..
Bir de döner yiyebiliyor muyuz ben öğle yemeğinde yedim de.. insllh yanlış yapmamisimdir

Ekmeksiz servis döner yiyebilirsin, salihaaaa yetiş soya sosu serbestmi ben akşam kullandım, yerken aklıma geldi yutamadım valla korkudan off bu hafta yanlışlar haftası oldu bu ne yaaa, mantar yedim yanlışlıkla mecbur kaldım bi gunüm dıyetsiz gecti, dun kahvaltı yapamadım aksama kadar gün kurusuyla gezdım, niye böyle oldu bana Allah tan kilo veriyorum normalden az tabi

sen de mi ogretmensin . yoksa ogrenci ?
aksam yumurta yenebilir . doner de yenebilir.

evet canim soya sosu yasak . sebebi de soyanin GDO'lu olmasi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…