• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

annecik ben okul bittigi ya esimle tanistim baharda da evlendik . 24 yasini yeni bitirmistim . 26 yasinda anne oldum . :KK33:

konu disi ama arkadasim hamile sol kasigi cok agriyormus sizde de oldu mu? 19haftalik.

12:30 da bi kase çorba ve 2 avuç içi kadar tavuk ızgara yemiştim. Daha ancak acıkmaya başladım.

annecik ben okul bittigi ya esimle tanistim baharda da evlendik . 24 yasini yeni bitirmistim . 26 yasinda anne oldum . :KK33:

konu disi ama arkadasim hamile sol kasigi cok agriyormus sizde de oldu mu? 19haftalik.
Anladım Rabbim uzun Mutlu bir hayat nasip etsin kasık Ağrı'sı normal hamilelikte Bebek aşağıda olabilir biraz o yüzden basınç oluyor ağrı yapıyor

Menüm sabah 10 da
2 yumurta tavada kırdım
1 çay bardağı ceviz fınfık
Salatalık
Domates
2 biber
10 zeytin
Az peynir

Ara:16 da 2 tane ceviz

Akşam yemeği:18.20
1 tabak dolu dolu pırasa
1 jase semiz otlu yoğurt

Su:1 lt içtim 2 ye tamamlanacak
Spor:45 dk eliptik
Saliha abla menüm olmuş mu olmadığı yerde lütfen beni uyar bi karatay aşkı gelmiş ki anlatamam bugün regl oldum mucize canım hiç tatlı istemiyor

Yeşilçay tüketmelimiyiz bu arada abla sabah kahvaltısında içsem zatıflamaya yardımcı olur mu

Yeşilçay tüketmelimiyiz bu arada abla sabah kahvaltısında içsem zatıflamaya yardımcı olur mu
evet icersek yesil cay fayda eder . daha kolay odem atarsin.
Aaa ben hafta da 1 lahmacun hakkımız var diye biliyordum dün akşam bende yedim ayda 1 mi yeyeceğiz saliha abla
lahmacunu yedigimizde ogun yag yakamayiz. lahmacun Karatayda serbest ama karaty diyetinde tam da serbest degil. ideal kilomuza gelince rahat rahat yiyebiliyoruz. annecige katiliyorum ayda 1 yersek iyi olur.

Karataya alisinca iste tikirtikir gidio kilolar :) :)

bir de papatya123 arkadaş nerde yav iyidir inşallah ortalikta gözükmüyor.

arkadaslar menuleriniz guzel. :)
eksik olunca arzu da ben de siz de uyaralim birbirimizi . az cok bence burdaki herkes Karatayci oldu .

Ben de yazayım menümü
07:30 domates salatalık zeytin peynir maydanoz 3 dilim sucuk 3 ceviz bir muz
12:30 bi kase çorba, 2 avuç içi kadar tavuk ızgara
18:00 3 çağla
18:30 salata ve taze fasulye
Bugün spor yok

Ben de yazayım menümü
Bugün spor yok
afiyet olsun
sadece su cagla hakkinda bi bilgim yok. acaba sebze kategorisinde midir? salatalık gibi . ? sankinoyle sekerli degil

evet icersek yesil cay fayda eder . daha kolay odem atarsin.

lahmacunu yedigimizde ogun yag yakamayiz. lahmacun Karatayda serbest ama karaty diyetinde tam da serbest degil. ideal kilomuza gelince rahat rahat yiyebiliyoruz. annecige katiliyorum ayda 1 yersek iyi olur.

Karataya alisinca iste tikirtikir gidio kilolar :) :)

bir de papatya123 arkadaş nerde yav iyidir inşallah ortalikta gözükmüyor.
Canımm burdayım unutmadın beni:KK19: Saliha salı günü mecbur kalıp diyete uygun olmayan seyler yiyip içtim ertesi gün + 800 utancımdan yazamıyorum ama takip ediyorum sizi:KK61:Ikı gündürde aldığım 800 anca verdim uç gunüm cöpe gitti anlıcan cok sinirliyım kendime ondan sesim çıkmıyo

Kahvaltı güzel ama siz diyete başlar başlamaz lahmacun yemişsiniz ayda 1 kere yiyebilirsiniz o da daha ayınız dolmadı ki
Bencede sen diyete yeni basladin baslar baslamaz lahmacun olmadi hemde 2tane ooooooooooo olmamis
Ben de yazayım menümü
Bugün spor yok
afiyet olsun
sadece su cagla hakkinda bi bilgim yok. acaba sebze kategorisinde midir? salatalık gibi . ? sankinoyle sekerli degil
Yok tatlim sebze degil kayisinin olmamisi yani yesili yesil erik gibi dusun ama arkadaslar kilo verme evresinde meyveye fazla yuklenmeyin bide yedigin o sucuk paket sucuk ev yapimi degil kilo verme evresinde birazcik bunlara dikkat edersen bi niye soykuyorum hem sabah muz hem aksama cagla yemisin

Canımm burdayım unutmadın beni:KK19: Saliha salı günü mecbur kalıp diyete uygun olmayan seyler yiyip içtim ertesi gün + 800 utancımdan yazamıyorum ama takip ediyorum sizi:KK61:Ikı gündürde aldığım 800 anca verdim uç gunüm cöpe gitti anlıcan cok sinirliyım kendime ondan sesim çıkmıyo
Olur boyle vakalar karatay yakalar

Bencede sen diyete yeni basladin baslar baslamaz lahmacun olmadi hemde 2tane ooooooooooo olmamis

Yok tatlim sebze degil kayisinin olmamisi yani yesili yesil erik gibi dusun ama arkadaslar kilo verme evresinde meyveye fazla yuklenmeyin bide yedigin o sucuk paket sucuk ev yapimi degil kilo verme evresinde birazcik bunlara dikkat edersen bi niye soykuyorum hem sabah muz hem aksama cagla yemisin
Sucuk paket suvuk değil Can'ım. Kasaba kendimiz yaptırmıştık. Gönül rahatlığı ile yiyordum. Hata mı yapmışım acaba
Ben acayip meyve düşkünü bi insanım. Resmen meyveye aşeriyorum. Akşamki çağla olmadı gerçekten.

Merhaba arkadaslar bende pazartesi başladım
Kahvaltıda
1 domates
1 salatalık
2 yumurta
4 5 ceviz
Kibrit kutusu kadar peynir bir tutam şeklinde maydanoz Dere otu filan
Öğlen bi tabak yoğurt sebze yemeği yoğurdu keten tohumu ekliyorum
Aksam da evde ne varsa yemek bakla taze fasulye tavuk vs. Yine yoğurt ve salatalar 7 buçuk gibi yeme işi bitiyor yeşil çay içiyorum şu içiyorum
Dayanamam küp şeker kadar çikolata yiyorumyyada ince dilim elm,1 2 çilek

Sabah ve akşam yarım saat yürüyorum
Boy 162 kilo 64 yaş 29

Ne diyorsunuz yanlış yaptığım yer varsa yada tavsiye forumu baştan okuyacağımcçok fazla

Merhaba arkadaslar bende pazartesi başladım
Kahvaltıda
1 domates
1 salatalık
2 yumurta
4 5 ceviz
Kibrit kutusu kadar peynir bir tutam şeklinde maydanoz Dere otu filan
Öğlen bi tabak yoğurt sebze yemeği yoğurdu keten tohumu ekliyorum
Aksam da evde ne varsa yemek bakla taze fasulye tavuk vs. Yine yoğurt ve salatalar 7 buçuk gibi yeme işi bitiyor yeşil çay içiyorum şu içiyorum
Dayanamam küp şeker kadar çikolata yiyorumyyada ince dilim elm,1 2 çilek

Sabah ve akşam yarım saat yürüyorum
Boy 162 kilo 64 yaş 29

Ne diyorsunuz yanlış yaptığım yer varsa yada tavsiye forumu baştan okuyacağımcçok fazla[/QUOT

Kilon cok degil kilo vermeyip korumaak istiyorsan pek fazla yorum yapmak istemem ben kilo vereceginden yola cikarak kahvaltin cok guzel ogle de guzel gel gelelim aksama simdi o kup seker kafar yedigin cikolata butun dengeyi bozuyo okadarcik cikolata neyaparki allah askina onuda yemeyi ver bukadar emek veriyosun bukadar ugrasiyosun emegini niye cope atiyosun bide munkun oldukca meyveyi sabah kahvaltisinin arkasina yemek lazim

Saliha sen gene insafli davraniuosun gul abla olsa takir takir yazar su siyle bu biyle diye bize nasil derdi
evet arzu dogru diyorsun .
gul abla tam.usta oldugundan.ben bazen yanlis mi hatirliyirum diye takiliyorum.
sen de burdasin daha emin oluyorum.o arkadas yumurta yiyemiyor .
bir de ben biraz kiyamiyirum sanırım :KK22:

Back