- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.716
- 128
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım Rabbim uzun Mutlu bir hayat nasip etsin kasık Ağrı'sı normal hamilelikte Bebek aşağıda olabilir biraz o yüzden basınç oluyor ağrı yapıyorannecik ben okul bittigi ya esimle tanistim baharda da evlendik . 24 yasini yeni bitirmistim . 26 yasinda anne oldum .
konu disi ama arkadasim hamile sol kasigi cok agriyormus sizde de oldu mu? 19haftalik.
evet icersek yesil cay fayda eder . daha kolay odem atarsin.Yeşilçay tüketmelimiyiz bu arada abla sabah kahvaltısında içsem zatıflamaya yardımcı olur mu
lahmacunu yedigimizde ogun yag yakamayiz. lahmacun Karatayda serbest ama karaty diyetinde tam da serbest degil. ideal kilomuza gelince rahat rahat yiyebiliyoruz. annecige katiliyorum ayda 1 yersek iyi olur.Aaa ben hafta da 1 lahmacun hakkımız var diye biliyordum dün akşam bende yedim ayda 1 mi yeyeceğiz saliha abla
afiyet olsunBen de yazayım menümü
07:30 domates salatalık zeytin peynir maydanoz 3 dilim sucuk 3 ceviz bir muz
12:30 bi kase çorba, 2 avuç içi kadar tavuk ızgara
18:00 3 çağla
18:30 salata ve taze fasulye
Bugün spor yok
Canımm burdayım unutmadın beni Saliha salı günü mecbur kalıp diyete uygun olmayan seyler yiyip içtim ertesi gün + 800 utancımdan yazamıyorum ama takip ediyorum siziIkı gündürde aldığım 800 anca verdim uç gunüm cöpe gitti anlıcan cok sinirliyım kendime ondan sesim çıkmıyoevet icersek yesil cay fayda eder . daha kolay odem atarsin.
lahmacunu yedigimizde ogun yag yakamayiz. lahmacun Karatayda serbest ama karaty diyetinde tam da serbest degil. ideal kilomuza gelince rahat rahat yiyebiliyoruz. annecige katiliyorum ayda 1 yersek iyi olur.
Karataya alisinca iste tikirtikir gidio kilolar :) :)
bir de papatya123 arkadaş nerde yav iyidir inşallah ortalikta gözükmüyor.
Bencede sen diyete yeni basladin baslar baslamaz lahmacun olmadi hemde 2tane ooooooooooo olmamisKahvaltı güzel ama siz diyete başlar başlamaz lahmacun yemişsiniz ayda 1 kere yiyebilirsiniz o da daha ayınız dolmadı ki
Ben de yazayım menümü
07:30 domates salatalık zeytin peynir maydanoz 3 dilim sucuk 3 ceviz bir muz
12:30 bi kase çorba, 2 avuç içi kadar tavuk ızgara
18:00 3 çağla
18:30 salata ve taze fasulye
Bugün spor yok
Yok tatlim sebze degil kayisinin olmamisi yani yesili yesil erik gibi dusun ama arkadaslar kilo verme evresinde meyveye fazla yuklenmeyin bide yedigin o sucuk paket sucuk ev yapimi degil kilo verme evresinde birazcik bunlara dikkat edersen bi niye soykuyorum hem sabah muz hem aksama cagla yemisinafiyet olsun
sadece su cagla hakkinda bi bilgim yok. acaba sebze kategorisinde midir? salatalık gibi . ? sankinoyle sekerli degil
Olur boyle vakalar karatay yakalarCanımm burdayım unutmadın beni Saliha salı günü mecbur kalıp diyete uygun olmayan seyler yiyip içtim ertesi gün + 800 utancımdan yazamıyorum ama takip ediyorum siziIkı gündürde aldığım 800 anca verdim uç gunüm cöpe gitti anlıcan cok sinirliyım kendime ondan sesim çıkmıyo
süpersiniz slogan ı çok sevdim:)Olur boyle vakalar karatay yakalar
Sucuk paket suvuk değil Can'ım. Kasaba kendimiz yaptırmıştık. Gönül rahatlığı ile yiyordum. Hata mı yapmışım acabaBencede sen diyete yeni basladin baslar baslamaz lahmacun olmadi hemde 2tane ooooooooooo olmamis
Yok tatlim sebze degil kayisinin olmamisi yani yesili yesil erik gibi dusun ama arkadaslar kilo verme evresinde meyveye fazla yuklenmeyin bide yedigin o sucuk paket sucuk ev yapimi degil kilo verme evresinde birazcik bunlara dikkat edersen bi niye soykuyorum hem sabah muz hem aksama cagla yemisin
Merhaba arkadaslar bende pazartesi başladım
Kahvaltıda
1 domates
1 salatalık
2 yumurta
4 5 ceviz
Kibrit kutusu kadar peynir bir tutam şeklinde maydanoz Dere otu filan
Öğlen bi tabak yoğurt sebze yemeği yoğurdu keten tohumu ekliyorum
Aksam da evde ne varsa yemek bakla taze fasulye tavuk vs. Yine yoğurt ve salatalar 7 buçuk gibi yeme işi bitiyor yeşil çay içiyorum şu içiyorum
Dayanamam küp şeker kadar çikolata yiyorumyyada ince dilim elm,1 2 çilek
Sabah ve akşam yarım saat yürüyorum
Boy 162 kilo 64 yaş 29
Ne diyorsunuz yanlış yaptığım yer varsa yada tavsiye forumu baştan okuyacağımcçok fazla[/QUOT
Kilon cok degil kilo vermeyip korumaak istiyorsan pek fazla yorum yapmak istemem ben kilo vereceginden yola cikarak kahvaltin cok guzel ogle de guzel gel gelelim aksama simdi o kup seker kafar yedigin cikolata butun dengeyi bozuyo okadarcik cikolata neyaparki allah askina onuda yemeyi ver bukadar emek veriyosun bukadar ugrasiyosun emegini niye cope atiyosun bide munkun oldukca meyveyi sabah kahvaltisinin arkasina yemek lazim
evet arzu dogru diyorsun .Saliha sen gene insafli davraniuosun gul abla olsa takir takir yazar su siyle bu biyle diye bize nasil derdi