unutur muyum hic.Canımm burdayım unutmadın beniSaliha salı günü mecbur kalıp diyete uygun olmayan seyler yiyip içtim ertesi gün + 800 utancımdan yazamıyorum ama takip ediyorum sizi Ikı gündürde aldığım 800 anca verdim uç gunüm cöpe gitti anlıcan cok sinirliyım kendime ondan sesim çıkmıyo
Aynen bendede oyle oldu kaçamağın verdiği hızla ortadan kayboldumunutur muyum hic.
ben de oyle yapiyordum da anladim biraz.
gecen sene kacamak yapio kayboluyordum ortadan
ama eski kacamakcilardan olarak soyle soyleyeyim her kacamak bosuna süreci uzatiyor. bosuna mi.bi suru seyden uzak duruyoruz ?yemedigumiz canimizin istedigi seyleri birakip bi tane yiyip her seyi basa sariyoruz.
Ahahha guzel ozet vade uzuyo faiz artiyoSen kendıne cok güvenme aldığımız gibi geri veririz kıloları dedi karatay, anlaşmayı bozarsan faiz işliyo, kazandığın faize gidiyo. durum bence bu
Aynen öyle malesefAhahha guzel ozet vade uzuyo faiz artiyo
esin ilk defa diet gibi bisi yapiyorsa ondan bi de metabolizma hizlidir. ise git gel . benim esim de hizli veriyor. versinler de benim ki de bi 10kg daha verse süper olacak . :)Bende kendimi hiç beğenmiyorum hemen gitsin istiyorum kilolar birde eşim çok hızlı verince daha sinir oluyorum kendime
öhö öhö bana bakin.ya uzağa gerek yok.Yapmayin walla zayiflari gordukce hirslanin
yok ama canli yayinda vs soruyorlar dioki ben miktar demem dio . doyana kadar yesinler dio. hatta ali kircanin bi programinda ali bey sizin vucudunuz ihtiyaci olan peynirle benimki bir midir diye sordu.Ya kizlar bence karatay doyana kadar yedirtmiyor ya ornek menulere bakin et miktarlari falan hep avuc ici kadar vs demis.
Bazi menuler bana cok fazla geliyor buradaki.
avec ici olcut bence diye dusunuyorum :)yok ama canli yayinda vs soruyorlar dioki ben miktar demem dio . doyana kadar yesinler dio. hatta ali kircanin bi programinda ali bey sizin vucudunuz ihtiyaci olan peynirle benimki bir midir diye sordu.
mesela ben 168 im esim183 nasil ikimizin de yiyecegi yemek ayni olsun ki onun kalbi böbregi bile benden buyuk hicre sayisi fazla . maksat hücrelerin doymasi .
Dilan diyetinde de sınır yoktu Can'ım yerken diyetin vermiş olduğu izinli yiyecekleri buradaysa öyle yenen gıdalar yağ yapıcı değil ki o yüzden sıkıntı yok karbonhidrat yüklense vücuda haklısınavec ici olcut bence diye dusunuyorum :)
avec ici olcut bence diye dusunuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?