Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

unutur muyum hic.
ben de oyle yapiyordum da anladim biraz.
gecen sene kacamak yapio kayboluyordum ortadan

ama eski kacamakcilardan olarak soyle soyleyeyim her kacamak bosuna süreci uzatiyor. bosuna mi.bi suru seyden uzak duruyoruz ? yemedigumiz canimizin istedigi seyleri birakip bi tane yiyip her seyi basa sariyoruz.

Aynen bendede oyle oldu kaçamağın verdiği hızla ortadan kayboldum Sen seslenmesen daha sesim cıkmazdı benim, ya aslında yapmazdım kaçamak felan ama kendıme güvenim geldi nasıl olsa veriyorum kilo dedım nolcak dedım ama uç günüme maloldu Bidahada yok oyle bişey

Bende kendimi hiç beğenmiyorum hemen gitsin istiyorum kilolar birde eşim çok hızlı verince daha sinir oluyorum kendime

Bende kendimi hiç beğenmiyorum hemen gitsin istiyorum kilolar birde eşim çok hızlı verince daha sinir oluyorum kendime
esin ilk defa diet gibi bisi yapiyorsa ondan bi de metabolizma hizlidir. ise git gel . benim esim de hizli veriyor. versinler de benim ki de bi 10kg daha verse süper olacak . :)

Biraz dikkat edince hemen gidiyor onun valla hergün yarım kilo gidiyor benimde öyle olsa süper olur ben haftada 1-1.5 kg ma razıyım ya

Ya kizlar bence karatay doyana kadar yedirtmiyor ya ornek menulere bakin et miktarlari falan hep avuc ici kadar vs demis.

Bazi menuler bana cok fazla geliyor buradaki.
yok ama canli yayinda vs soruyorlar dioki ben miktar demem dio . doyana kadar yesinler dio. hatta ali kircanin bi programinda ali bey sizin vucudunuz ihtiyaci olan peynirle benimki bir midir diye sordu.
mesela ben 168 im esim183 nasil ikimizin de yiyecegi yemek ayni olsun ki onun kalbi böbregi bile benden buyuk hicre sayisi fazla . maksat hücrelerin doymasi .

avec ici olcut bence diye dusunuyorum :)

B blanche_ea bir de soyle bi sey var . 5 saat tokluk hissedecez az yersek acikiriz hem kitapta o avuç içleri 3 ogunde var biz 2 ogun yapiyoruz nerdeyse .hem fazla olsa ben zayiflayamazdim eşim halamin kizi eltim zayiflayamzdi .

avec ici olcut bence diye dusunuyorum :)
Dilan diyetinde de sınır yoktu Can'ım yerken diyetin vermiş olduğu izinli yiyecekleri buradaysa öyle yenen gıdalar yağ yapıcı değil ki o yüzden sıkıntı yok karbonhidrat yüklense vücuda haklısın

B blanche_ea ama soyle de düşünüyorum. kitaptaki saatlerw tam.uyup tamamen ordaki gibi protein agirlikli beslenerek de kilo verilir.

hic bi kuralı bozmadan kitaba uyarak da verilebilir . ama yine miktari cok onemseme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…